keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Rocky road


Voihan aika! Sata ja yksi kertaa olen ajatellut / halunnut / miettinyt ja ties mitä, että teen Rocky Roadia. Mutta ihmettelen vaan miksi tätä niin yksinkertaista herkkua ei sitten kuitenkaan ole tullut koskaan tehtyä?! Olen monasti myös muiden blogeissa katsellut mitä herkullisempia kuvia, ja joka kerran päättänyt että nyt teen. Mutta silti, aina jäänyt.

Viime viikolla sitten viimein otin tämän "sivistys aukon" kiinni ja värkkäsin murun synttäreiden kunniaksi tätä herkkua. 
No joo, ihan ihan super hyvää en tällä ensi kerralla saanut mutta, kuitenkin, aivan syötävää todellakin ;-) 
Empä tiedä miten sainkin suklaasta aika "möykyn" ja luulen että se olikin se juttu. Tuntuu että tuo suklaa on jotenkin oudon tuntuista. Ensi kerralla sitten paremmalla onnella! :-) 

Kaupasta koetin etsiä pieniä vaahtiksia, tuloksetta. Näin vaan valtavan suuria ja sitten luovutinkin :-D Lopun kaiken laitoin pähkinäsekoitusta, sekä aina niin herkullisia Wilhelmiina keksejä tähän herkkuun. Toimiva yhdistelmä muuten! 

Onko joku kokeillut laittaa marjoja tähän? Itseä kovasti houkuttaisi mm. kokeilla vattuja, lemppari marjojani että toimisiko ne kuinka? 

Ohjeen tähän otin tällä kertaa täältä . 

Herkullista syyspäivää kaikille teille ihanat lukijat! <3
22 kommenttia:

 1. Marjat rocky roadissa kuulostaa kyllä hyvälle! :) itse haluaisin kokeilla joulun alla jotain jouluista versiota piparkakulla ja muulla jouluisella :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin että ne varmasti olisi aika maukkaat siellä :-)

   Voi nam, nyt kyllä heitit todella hyvän, joulun herkku! :-)

   Poista
 2. Ainakin näyttää hyvältä! :-D Voisi kuvitella, että marjat toimisivat tässä yhteydessä oikeinhyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ainakin mitä marja suklaita olen syönyt niin on toiminut joten kaipa itsekin tehden?! :-)

   Poista
 3. Rocky road kuuluu täälläkin niihin vielä tekemättömiin asioihin. Maistamaan olen päässyt ja se on kyllä niin hyvää. Tuo sinunkin tekemäsi näyttää todella herkulliselta. Luulisi marjojenkin siihen sopivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sitä joidenkin reseptien kanssa onkin niin että ne vaan jää ja jää?! Itselle niin tuttu tunne vaikka kuinka ajattelee että on huippu resepti nyt kyseessä, mutta sitten kuitenkin tulee tehtyä jotain tuttua :-D

   Poista
 4. Nuo on mun suurta herkkua :) Hyvä puoli juuri onkin se, että niihin voi oikestaan laittaa mitä vain, marjat kuulostavat tosi kivoilta vaihtoedoilta!

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä nyt itsellekin tuli siihen "vakilistaan", eli mielellään uudestaan lähden kokeileen :-) Ja jos sitten vaikka vaahtokarkkiakin löytäisin! :-)

   Mukavaa syyspäivää! <3

   Poista
 5. Nam, nam Rockyt :P Moniin juhliin tehty! Niin yksinkertaisen helppoa ja maukasta! :) Oikeanlaisilta kyllä näyttävät nuo sun :) Ja tosiaan varioida voi miten vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä puoli, kun ei ole niin justiinsa että mitä laittaa :-) Aivan huippua! :-)

   Poista
 6. Nams, mä olen kerran maistanut Rocky Roadsia ja oli kyllä niiiiiiin hyvää :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todella hyvää, liiankin hyvää?! :-D

   Poista
 7. Kerran on tullut noita herkkuja tehtyä... pitäisi varmaan tehdä uudestaan (ja vähän viisaampana) :)
  Leikkasin isot vaahtokarkit pienemmiksi, kun en kanssa löytänyt mini-kokoisia... mulla oli täytettä liikaa suklaaseen nähden, joten toisella kertaa sitä vois onnistua paremmin :D
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samalla viivalla ollaan :-) Itsekin uskon että toinen kerta on vielä parempi :-D Eli tästä meidän on hyvä sitten jatkaa, viisastuneena! :-)

   Mukavaa sumuista aamua! :-) <3

   Poista
 8. Kuinkahan monesti minunkin on pitänyt tehdä tätä, ja edelleen kokeilematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo niin niin tuttu tunne! :-) Hih!

   Poista
 9. Voi että, tätä on munkin pitänyt kokeilla jo vaikka kuinka kauan, mutta sama juttu - aina se on jäänyt. Ehkä vielä joku päivä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! :-) Niin oli itselläkin tämän kanssa vaikka ihan omanoloinen juttu kyseessä, silti. Sitten vaan joku päivä otat kiinni! :-) Kannattaa! :-)

   Poista
 10. Mä oon tehnyt tuota ihan tavallisesta maitosuklaasta, siihen cashewpähkinöitä ja vaahtokarkkeja (täältä niitä pieniä ainakin löytää joko leivontahyllyltä tai sitten amerikka-hyllyltä!), joita oon saksinut vielä pienemmiksi. Namnam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! :-) Nam! Tosiaan, Amerikka hyllyllä olen itsekin katsellut niitä pieniä vaahtiksia. Hitsi kun ei tullutkaan tuolloin mieleen kun ei sattunut löytyyn normaalilta karkkihyllyltä! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...