maanantai 22. kesäkuuta 2015

Inspiraatiota kurkkimassa



Olen huomannut tässä kevään mittaan varsinkin, että ihastun koko ajan enemmän ja enemmän sisustuslehtiin. Ennen itsellä oli ehkä noin kaksi suosikki lehteä, mutta nyt lehti määrä on kasvanut huimasti. Lempparilehtiä alkaa olla jo viisikin, jota mielellään joka kuukausi lukisin. Olen toki myös huomannut että kello tulee tätä ihastusta vastaan. Monet lehdet vaan selaan, ja ne jää odottamaan sitä parempaa hetkeä kun olisi aikaa. 

Nyt kun olen keväällä oppinut hieman joustamaan / antamaan periksi myös itselle, niin olen vapaapäivien aamuihin ottanut yhden lukemattoman lehden jota luen kaikessa rauhassa. Olen tässä "tavoitteessa" kiitettävästi onnistunut, ja olenkin todella tyytyväinen tähän. Inspiraatiota on tullut valtavasti, ja kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut, valokuvat vaikuttavat kokoaika enemmän ja enemmän itseeni. Niillä on kumman suuri voima. 




Yllä näkyvässä kuvassa on yksi suuri inspis itselle, mitä hieman muokaten olen ajatellut kotiin toteuttaa. Saapi nähdä koska saan otettua tähän aikaan, mutta kovasti se mielessä pyörii. 
Itse asiassa koko tuo kyseinen aukeama on yhtä suurta inspistä ja hurmausta! 

Olen myös pitkästä aikaa päässyt tuohon "kahvin" makuun. Kyseessä on siis Daim Cappuccino, joka on ihan todella huippu herkku, ja vie jopa hiukan suklaan himoakin pois! ;-) Sisustuslehti + tuo herkkujuoma vapaapäivän aamuun = täydellistä. 




Sisustus24 - verkkokaupasta ( klick klick ) kotiutui hetki sitten pitkään haaveilemani Broste Copenhagen merkkiset mukit . Mukit ovat aivan ihanan yksinkertaiset, mutta silti niissä on jotain hyvin viehättävää kovasti. Juuri näihin kuppeihin tuleekin useimmiten herkkujuoma tehtyä, juoma jäähtyy tässä kupissa sopivan nopeasti. Mukit ovat myös yhdistettävissä moniin eri astioihin, ja tämähän on aina iso plussa! 

Nämä mukit pääsivätkin aitiopaikalle keittiöön. Halusin nämä nimittäin ehdottomasti näkyvälle paikalle, joten keittiön tangosta vapautui sopivasti kaksi koukkua näille! :-) 

Sisustus24 haluaa tarjota blogini lukijoille hienon -20% kampanjakoodin, joka on voimassa aina 5.7. asti. Koodilla BSV15, saat ostoskortin loppusummasta -20%! Koodi ei koske tilaustuotteita! 


Lomaan olisi vielä kolmisen viikkoa aikaa, tämä alkaa kuulostamaan jo mahtavalta! 


18 kommenttia:

  1. Daim Cappuccino kuulostaa taivaalliselta, täytyypä itselläkin testata sitä! Saako ihan normikaupoista?

    Meillä myös loma kolmen viikon päästä (mies jää sillon lomille), ei siis enää pitkästi <3 Ihanaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu saa! Toki nyt luultavasti hiukan kapseli kahvit ovat ohittaneet tämän. Mutta siis kahvihyllyltä, pakkauksessa on 8 pussia ja pussi sekoitetaan vaan veteen. Todella hyvää! :-) Ennen oli myös Tobleronen makuista! :-)

      Ihanaa, teilläkin loma lähellä! Huippua! :-)

      Ihanaa ja aurinkoista viikkoa! <3

      Poista
    2. Täytyypä tutkailla löytyykö meidän kaupan hyllyiltä! :) Tobleronekaan ei kuulosta hullummalta!

      Poista
  2. Ihanaa! Minulla lomaan enää kaksi viikkoa ja sitä odotellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi viikkoa menee niin nopeasti, aivan mahtavaa! :-)

      Poista
  3. Täällä ollaan myös innostuttu sisustuslehdistä. Aiemmin luin vain yhtä ja nyt kevään ja kesän aikana on tullut ostettua paria muutakin lehteä. Paperisen lehden hypistelyssä on jotain erityistä, vaikka nettikin on inspiraatiota pullollaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! :-) Näin se on, ne kyllä vie niin mennessään :-)
      Itselläkin pitkän pitkän aikaa ollut ne pari lehteä ja enempään en ole sortunut. Nyt vaikka insta ja blogit on iso inspis lähde niin lehdet ovat vielä tulleet lisäksi :-)

      Poista
  4. Sisustuslehtiä tulee aika harvoin enää luettua, kiitos blogien! :D Mutta jospa sitä kesällä rentoutuisi hieman vaikka juurikin kahvikupin ja lehden kanssa. Onhan se fiilis toki ihan eri kun lehdessä on jotain käsin kosketeltavaa. :)
    Mukavaa viikkoa ja loman odotusta! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogit ja insta on kyllä ehdottomasti iso inspis lähde, tänne on vaan vielä nuo lehdet vallanneet ison osan lisää :-D
      Kesällä onkin todella ihana piknikillekin ottaa lehti mukaan, ja rentoutua sen parissa ihan rauhassa :-)

      Kiitos Jenna! <3 Ihanaa loman jatkoa sinne! <3

      Poista
  5. Nuo ovat kyllä aivan ihanat mukit! Meiltä löytyy niitä pari ja ovat ihan lempparit, täytyisi ehkä saada vielä kaksi lisää ;) Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
  6. Hei! Onpas tosi kiva muki, mikähän sen tilavuus on desilitroissa?

    VastaaPoista
  7. Kyllähän lehdistä saa varmasti huimasti inspiraatiota, vaikka itse enemmän ammennan instasta :'-D Ihanat mukit ♡

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat ja nuo samat kupit ovat ehdottomat lempparit täälläkin, keväällä muutaman ostin samaisesta nettikaupasta :) Ostan myös muutamia lehtiä aina, mutta olen vähän karsinut koska niitä kertyi aivan liikaa. Nyt olen onneksi löytänyt paljon inspiraatiota instasta ja tietysti blogeista. Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  9. Ihanan rentouttava postaus! <3 Minulla oli keväällä kiivaampi kausi sisustuslehtien lukemisessa, mutta nyt pääpaino on ollut meidän alueen sanomalehdessä. :') Iloa viikkoon! <3

    VastaaPoista
  10. Itsekkin pidän lehdistä, niistä saa kyllä paljon inspiksiä... Vähän samalla kaavalla eilenkin menin, mukissa vain caramel latte. ;) Täällä on kuukausi lomaan. :)

    VastaaPoista
  11. Kauniit mukit, melkein toivoisin juovani kahvia! :D Ja Sisustuslehdet ovat täälläkin kovasti mieleen, ihana uppoutua sohvalle lukemaan mieluista lehteä. :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
  12. Aivan täydellisen kuuloinen vapaapäivän aamu <3 Ja ihana muki!

    Ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista
  13. Daim cappucino vois maistua itsellekin, kun olen teen ystävä. Sisustuslehdet ovat oman lukuhetken nautintoja!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...