sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Puketti



Olen ollut oikeastaan koko ikäni jonkin asteinen Marimekko fani. Pisimpään itseäni on ihastuttanut Unikko-kuosi, väriä vain vaihdellen. Tänä päivänä Unikko on hieman jäänyt, mutta toki siitä tykkään edelleen. Ja tulen varmasti aina tykkäämään. Muut kuosit ovat vaan nousseet Unikon yli tällähetkellä.

Unikko varsinkin tuntuu jakavan paljon mielipiteitä. Melkein siitä tykkää, tai sitten ei. Näin ainakin itse olen asian kokenut. Jossakin määrin myös muut kuosit toki. 

Viime syksynä huomasin ihastuvani enemmän ja enemmän Marimekon Puketti-kuosiin. Mielessä mietin kovasti, että missä sitä voisi kotona olla. Asia hautui mielessä tovin jos toisenkin. Tasaisesti se kuitenkin nosti päätään, ja se oli varma että johonkin tulen sitä laittamaan. 

Talven talttuessa kevääseen, ostin useamman kerran Puketti servettejä keittiöön rautalankakoriin. Servetit olivat ihana pieni yksityiskohta. Tällöin ihastuin kuosiin vielä enemmän. 




Yhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan RoyalDesign nettikaupasta mieleisen tuotteen, ja päätimpä kurkata löytyisikö heiltä tätä uutta ihastustani. 
Hymylle ei meinannut tulla loppua, kun näin mustavalkoisen Puketti tyynyn! Siinä se oli, aivan täydellinen ihastus kotiin ja luonnollisesti tyynyfanille vielä! :-) 

Näin tyynyn jo silmissäni sohvalla, kuinka se kruunaisi kesäkodin täydellisesti. Pakettia odotin kun kuuta nousevaa! ;-) 




Kiikutin tyynyn mökillekin yhtä hymyä täynnä. Ajattelin että kuvailen tyynyn auringossa, raikkaassa luonnossa. Noh, se aurinko jäi tästä kuvaus hetkestä pois mutta se ei tunnelmaa lannistanut. Kuljin mökki pihassa tyyny kainalossa ja mallailin innoissani tyynyä jos sun mihin! :-D 
Tästä tulikin mieleeni, että empä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut mitä kaikkea sitä tuleekaan kuvattua :-D

Kotona itseasiassa ilahduttaa myös toinen Puketti tyyny, nimittäin ihana synttärilahjaksi saamani maljakko sisälsi myös tämän tyynynpäällisen <3 Toinen tyyny pääseekin kesämakuuhuonetta piristämään kun vaihdan sinne päälliset :-) 

Nyt olisikin mukava kuulla, onko sinulla jokin Marimekon kuosi joka ilahduttaa? Vai iskeekö Marimekko lainkaan? :-) 

30 kommenttia:

  1. Kyllä Marimekon kuosit, jotkut, ovat olleet ihan mukavia, unikosta en erityisemmin pidä, se on mielestäni meidän oloissa liian hallitseva. Puketti on mukava, rauhallisempi, ei ota niin silmään. Ainoa haitta marimekon tuotteissa onkin niiden hinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli kuulla sinun mielipide :-) Mielenkiinnolla lähdinkin kuulemaan mitä mieltä lukijat olette :-)

      Unikko tosiaan jakaa varsinkin mielipiteitä :-)

      Hinnakkaita tuotteet ( monet ) tosiaan ovatkin :-) Myös laadukkaita ja ajattomia :-)

      Poista
  2. Minulla on huivi tästä kuosista,sain sen joskus anopilta lahjsksi.Muistoissa on myös ala-asteen opettajani aikoinaan,hänellä oli tästä myös huivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ihana muisto sinulla tästä kankaasta :-)

      Poista
  3. Kaunis tyyny, ja ihanat kuvat! :-) Voin kuvitella miten olet tyyny kainalossa pyörinyt ympäri mökkitonttia :'-D Marimekolta löytyy kyllä paljon kauniita kuoseja, mutta hyvänhintaisia ovat kyllä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnaseni! <3

      Kirjoitit kyllä niin hauskan kommentin, että alkoi itseäkin ihan huvittamaan kun mietin kuinka tosiaan pyörin pitkin pihaa ja kuvailin :-D

      Poista
  4. Mä olen myös unikko fani! Niin kaunis kuosi kaikissa eri väreissään <3

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unikosta on niin upeita värejä! :-) Syksyllä ja keväälläkin kun tulee uusi kuosi, niin se on aina yhtä jännää ja iloista nähdä uusi väri! :-)

      Kiitos S, toivottelen mukavaa alkuviikkoa! <3

      Poista
  5. Kaunis tyyny, itsekkin olen joskus Unikosta pitänyt, mutta se on jäänyt jo taka-alalle. Muutama astia kyllä löytyy vielä. Bottna on yksi suosikeista ja kyllä varmasti löytyis useampi kuosi nytkin, josta tykkäisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)

      Siellä on sitten käynyt samoin kun täällä. Unikon "kulta-aika" ohi, vaikka siitä edelleen pidän, ja jossakin sitä voisin edelleen ajatellakin :-) Serveteissä se on ihan pop jatkuen :-)

      Poista
  6. Minulla Marimekon ikisuosikki on Kaivo-kuosi. En saa siitä tarpeekseni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin erittäin kaunis kuosi! :-) En ihmettele että pidät :-)

      Poista
  7. Kaunis tyyny ja ihanat kuvat, tyyny sopii hienosti suomalaiseen luontoon <3 Itse aikoinaan myös tykkäsin unikosta, enää en niinkään, mutta muutamat Marimekko-haaveet löytyy täältäkin :) Haluaisin kovasti Siirtolapuutarha Räsymaatto astioita musta-valkoisina ja Oiva teekannu olisi ihana myöskin :) Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kovasti kommentista! <3

      Näin ajattelin itsekin, että tyyny sopii tuonne luonnon keskelle täydellisesti :-) Ja mukavasti samalla yhdistyi että oli hiukan erilaisia kuviakin väliin :-)

      Siirtolapuutarha astiat ovat niin.... <3 OI! :-) Viime viikolla korkkasin sen sarjan kun ostin lahjakortilla ensimmäisen lautasen :-)

      Kiitos, iloa tähän alkuviikkoon! <3

      Poista
  8. Kiva, yksinkertainen ja fressi kuosi!

    VastaaPoista
  9. marimekolla on tosi upeita kuoseja <3

    VastaaPoista
  10. Marimekko on iskenyt minuun jo n.20 vuotta ja loppua ei näy :)
    Ihana tyyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin tätä postausta tehdessä, että olet joskus kirjoittanut Marimekon lakanoista, ja siinä yhteydessä kerroit että olet pitänyt kauan :-)

      Poista
  11. Oi onpa ihana! Tykkään myös Marimekosta ihan hurjasti :) Hauskaa uutta viikkoa Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin lemppis! :-) Tykkään hurjasti! :-)

      Samoin sinne Susanna! <3

      Poista
  12. Kaunis ja kesäinen kuosi! <3 Itse myönnän, että vierastin Marimekkoa pitkään. Viime vuosina asia on kuitenkin kääntynyt päälaelleen ja olen huomannut tykkääväni yhdestä sun toisesta kuosista. :D <3 Loistavaa sunnuntai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, rauhallinen vaikka pientä kuviota :-) <3 Tykkään todella paljon :-)

      Ihan totta, näin usein voi käydä. Jotakin karsastaa ensin todella paljon, mutta sitten huomaakin ajan mittaan että asiaa kummasta muuttuikin.... :-)

      Kiitos Kristiina, ja sinne suunnalle ihanaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  13. Mä en ole ennen hirveästi Marimekosta välittänyt, mutta tuo kuosi miellyttää! Ei mikään räikeä, kauniit sävyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekko on tosiaan sellainen, että usein se jakaa hyvin mielipidettä. :-) Tai sitten voi olla jokin pieni juttu josta pitää ainoastaan :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...