keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Asuntomessuilla

Kohde nro: 21


Viime viikon torstain lomapäivä oli pyhitetty kokonaan Asuntomessuille. Tätä päivää olin odottanutkin kovasti, koska edellisistä messuista on ehtinyt vierähtää muutama vuosi. Suurella innolla siis suunnattiin kohti hienoa messu aluetta Vantaalla :-) 

Päivä oli oikein oiva viettääkin messuilla, sopivasti pilvinen joten pitkän päivän jaksoi taittaa hyvin kierrellen joka kohteen läpi. Vaikka kyllä päivän päätteeksi allekirjoittanut olikin aikasta poikki :-D 

Muutama kohde nousi itsellä ylitse muiden, niistä vielä lopuksi koonti. Kuvia tuli räpsittyä hurja määrä, joten ajattelin pilkkoa messu koontia pariin postaukseen. 
Tässä ensimmäisessä postauksessa kurkistellaan omiin suosikkeihin laajemmin kuvin, ja toisen postauksen teen omista suosikki yksityiskohdista ( ja niistähän tykkään! :-D ) 

Pidemmittä puheitta, kohti messuja! 


Kohde nro: 9

Kohde nro: 11


Kohde nro: 13


Kohde nro: 20a


Kohde nro: 30


Kohde nro 30


Kohde nro: 32


Kohde nro: 36


Kohde nro: 37


Kohde nro: 37


Kohde nro: 38


Vielä mukana? :-) 
Tulipa siinä kuva saldoa! Oli todella vaikea valita ihan niitä must suosikkeja, jotta postaus ei ihan kilometri postaukseksi venähtäisi! Samalla huomasin, että kyllä niitä yksityiskohtia tuli kuvattua myös aika reippaasti, mikä nyt ei itseä toki yllätä ;-) 

Ja mitkä sitten oli itselle ihan ehdottomia suosikki kohteita?
Kohde nro: 37, oli varmasti se kaikista parhain omaan silmään. Jaksan ihailla ihanaa ranskalaista parveketta joka on rakennettu tiiliseinään sisäpuolelle taloa. Tässä kohteessa oli myös aivan ihana spa-osasto! Ja ja ja..... 

Seuraavaksi mieleisin oli varmasti kohde nro: 30. Tässä viehätti talon ulkonäöllinen vanhanaikaisuus, sopi mielestäni niin mahtavasti modernien talojen sekaan. Sisustukseen toki täällä kohteessa ihastuin aivan valtavasti. Oikein huippu kohde! 

Yllätyksenä itselle tuli suuresti kohde nro: 18 sekä 26. Molemmat hirsitaloja, joiden ajattelin olevan kaikkea muuta kun kärkisijalla omissa suosikeissa. Lieneekö lomalla vietetty aika mökillä, vai maun muovautuminen tähän syynä?! Molemmissa todella mahtavia ratkaisuja, suosittelen tutustumaan! 

Jos vielä jonkun ihan suosikin mainitsen, niin se on kohde nro: 41. Yhteen kerrokseen rakennettu kompakti koti. Tässäkin oli itseä miellyttävä sauna osasto mm. Yksinkertaisen kaunis ja fiksu. 

Yksityiskohta postauksessa nouseekin sitten monta muuta kohdetta, nimittäin mahtavia yksityiskohtia oli monessa talossa josta en välttämättä muuten niin suosikki kohteina pitänyt :-) 
Postaus yhteistyössä Asuntomessujen kanssa.18 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat olet valinnut tähän! :)
  Itse en messuille päässyt. Innolla odotan myös postaustasi yksityiskohdista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna kovasti! <3

   Yksityiskohtia jo vilahtikin, ajattelin tehdä sen pian tämän perään :-)

   Poista
 2. Oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen ratkaisu tuo ranskalainen parveke sisällä. :D Omasta messukäynnistä tuntuu jo olevan sen verran aikaa, että näitä katseli ihan uudella innolla, kivoja poimintoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ja mulle se olikin ihan huippu mieleinen :-) <3 Tykkäsin valtavasti :-)

   Mukava kuulla, että oli kiva palata messutunnelmiin :-)

   Poista
 3. Mä en ole ikinä käynyt asuntomessuilla! Eh! Pitäis varmaan joku kerta mennä käymään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina jokapaikkaan ehdi :-) Nyt olisi mukavan lähellä, jos inspiroidut vielä kurkkimaan :-)

   Poista
 4. Kauniita kuvia olet ottanut! Minua harmittaa, kun tarkoitus oli viime keskiviikkona asuntomessuille mennä, mutta vettä satoi ainakin Lahdessa niin kaatamalla, että päätettiin jättää ystävän kanssa väliin. Siellä kun ei ole mukava märän sateenvarjon kanssa heilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Se on totta, sateenvarjon kanssa se olisi aika oma show mennä. Tuo pilvinen päivä oli oikein hyvä, kun ei ollut liian kuuma, josko nyt tänä kesänä muutenkaan ollut :-) Hih.

   Poista
 5. Kauniita kohteita!
  Blogit ovat olleet pullollaan messupostauksia, tuntuu kuin siellä olisi jo käynyt ja kaiken nähnyt. Siitä huolimatta olen menossa sinne vielä itsekin käymään ensi maanantaina. Toivottavasti löydän vielä jotain ennennäkemätöntä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, tykkäsin kovasti :-) Ihania ratkaisuja löytyi ja jäi mieleen :-)

   Aika hyvin on tosiaan virtuaalimatkalle päässyt, ja itselläkin oli kova into nähdä tiettyjä juttuja mitä olin blogeista bongannut :-)
   Mukavia messuja! :-)

   Poista
 6. Kiva oli nähdä sinun suosikkia ja otoksia messuilta! Meillä olikin monta samaa suosikkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ollut mukavia postauksia kyllä lukea :-) Ja juu, samojakin suosikkeja yllättäen löytyi :-)

   Poista
 7. Sisustuksia on kiva katsoa täältäkin, kun olen pähkäillyt lähtisinkö vielä käymään messuilla. Matkaa on meiltä sen verran paljon, että joutuisi jäämään yöksi. Aina näistä jotakin ideaa saa itsellekin. Alussa oli ihanat nuo olkkarin pöytäsetti kokonaisuutena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, kivoja ideoita tarttuu aina mukaan :-) Ja sitten oma pää höyryääkin kaikkia kivoja juttuja :-D

   Vielä hyvin ehdit messuilemaan, jos alkaa siltä tuntua :-)

   Poista
 8. Ihana oli päästä virtuaalikierrokselle näihin kohteisiin :) Kauniita ratkaiuja ja varmasti monta ideaa kävijät saavat koteihinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla Johanna! <3

   Ideoita tosiaan tuli heti toteutettavaksi, ja toivottavasti myöhemminkin :-)

   Poista
 9. Olipa ihania kuvia! Hauskaa, että pääsit käymään siellä, meillä jää messut valitettavasti tänä vuonna väliin. Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Susanna! <3 Tosi kiva kuulla! :-)

   Mukavaa iltaa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...