tiistai 17. toukokuuta 2016

Aurinkoisia päiviäAlkuviikon huomenet!

Toukokuu on alkanut mitä kauneimmissa merkeissä. Yleensä niin kylmä Vappu muuttui täysin aurinkoiseksi kevään juhlaksi, ja siitä kaikki alkoi. Lämpömittari nousi päivä päivältä korkeampiin lukemiin. Lämpö sekä valo on joka vuosi yhtä odotettu juttu. Aina se kuitenkin onnistuu myös yllättämään, vaikka sitä odottaa kovasti. 

Millään ei meinannut osata vähentää vaatetta ensimmäisinä lämpöisinä päivinä. Takki kulki mukana totutusti, eikä heti kevyempiin kenkiinkään meinannut osata vaihtaa. Ja oliko niistä pipoistakin oikeasti luovuttava?! ;-)  Uskottava se kuitenkin oli, että kevät ( melkeimpä kesä ) on täällä! :-) 

Luonto on alkanut vihertää reilussa viikossa ihan uskomattomasti! Tuo on myös joka keväinen ihastelun aihe, luonto on nyt niin kauniina. On aivan ihana kävellä luonnossa ja ihastella tuota kauneutta. Välillä nenään tulee aivan kesän tuoksu, mahtava fiilis! 

Neljä niin erilaista vuodenaikaa on rikkaus. Monet tietävätkin että syksy on ehdoton lempparini, ollut jo monia monia vuosia. Kevät on kuitenkin kirinyt rinnalle kovasti, ja nautin nykyään suunnattomasti tästä kevään kauneudesta. 

Muutama harmaampi päivä ei mieltä lannistanut. Ehkä liittyen syksyyn, oli ihan mukavakin katsella sateen ropinaa ikkunasta ja rentoutua kotona. Sitten on taas mahtava lähteä ulos ja nauttia aurinkoisista hetkistä uudelleen! 

20 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Itse odotin viikonloppureissulla, että olisin saanut ikuistaa kukkivia omppupuita, mutta kevät on hiukan jäljessä tuolla pikkuisen pohjoisempana kuin täällä ihan etelässä. :)
  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni! <3

   Voi harmitus sentään kun ei vielä vanhoilla kotikulmilla kukkineet. Täällä puolestaan jännätään, onko kukinta ohi kun me mennään samoille kulmille. Olisi ihana saada maljakkoon muutama oksa :-)

   Samoin sinne! <3

   Poista
 2. Kevään ihana valo & vihreys <3 Niin virkistävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvin sanottu, näin juuri :-)

   Poista
 3. Ihanan raikkaita kuvia! Tämä hetki vuodesta on mielestäni kaikkein kaunein, kun on paljon kukkia ja vihreän eri sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :-) <3

   Nyt kyllä todellakin on kaunista, ja ihana kun muuttuu kokoaika tuo luonto kun kaikki herää :-)

   Poista
 4. Oi, että miten ihania kuvia <3 Niin kaunista <3 Nautin myös aivan mielettömän paljon kauniista luonnosta sekä valosta. Yritän tuoksutella ja rauhoittua olemaan hetkessä läsnä. Täällä ei vielä puut kuki, kovasti jo omenankukkia odotan :) Nauti päivästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! <3

   Luonto on todella voimaannuttavaa. Ja jotenkin sen huomaan hetki hetkeltä enemmän :-) Luonto retket, tai vaikka vaan kaikessa rauhassa pihalla olo antaa paljon voimaa :-)
   Omenankukkia täälläkin odotellaan kovasti! :-)

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 5. Kauniita kuvia!
  Aamulla töihin ajellessa ihastelin tätä kaunista keväistä luontoa. Sade sai aikaan entistä vihreämmän luonnon. Ihanaa!
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Sade kyllä piristi entisestään tuota ihanaa vihreää loistoa. Ehti kuitenkin tuossa parin viikon aikana jo aika paljon luonto kuivua :-)

   Mukavaa ja aurinkoista päivää! :-)

   Poista
 6. Toukokuu on ollut aivan upea ja kyllä ilmat ovat hellineet meitä! Ihanan kesäisiä kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, todella ihana toukokuu ollut, nyt kelpaisi vaikka lomailla :-)

   Poista
 7. Ihanan näköstä siellä ja lehtikin jo kasvanut niin suureksi! Meillä täällä vasta hiirenkorvalla, ihana kevät, nautitaan!
  Auringonsäteitä päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä nautitaan ehdottomasti :-) Kaikki herää talven jälkeen eloon :-)
   Toivottavasti sielläkin pian vihertää jo kovasti :-)

   Kuten myös sinulle! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...