tiistai 10. toukokuuta 2016

Otetaan rennostiRentoa uuden viikon huomenta! 

Niin se viikonloppu hujahti ekstra vapaalla äärettömän nopeasti. Viikonlopusta nautin kissaneitien kanssa parvekkeella touhuten, aina kun hammas ( hampaaton ) kipu antoi myöden, kukkakaupoilla // kaupoilla käyden, hieman järjestellen sekä sisustuslehtiä lukien. Ja ehdimpä käymään kaverin kanssa kaupoilla myös. Ja sunnuntaina saatiin murukin kotiin! 

Tosiaan täällä jatkui jo toiselle viikolle tuo hampaaton kipu ( poisto kohdan ), ja sen myötä oli aivan pakko ottaa myös rennosti. Niin ovat voimat tuo kipu vienyt. Huomasin kyllä, että se teki muutenkin älyttömän hyvää, niin vaikeaa kun se itselle välillä onkin ( lue liian usein ). Aina on niin monta rautaa tulessa ;-) 

Ruukut ammotti tyhjyyttään vielä perjantaina, mutta viikonlopun aikana hankin parvekkeelle paljon valkoista sekä vihreää. Oikeastaan ainoa mikä tällä hetkellä puuttuu, on Hortensia. Se tarvitsee vielä napata mukaan seuraavalla kauppa reissulla. :-) Viikonloppuna löysin täydellisen korinkin jo sille. 

Kissaneidit nauttii täysillä myös parvekkeella olosta. Molemmat ovat jo aamuisin nenät parvekkeen ovella, että joko se aukeaisi. Ja onhan se aivan ihana heti aamusta availla, ja tuoksutella ihanaa kevään tuoksua ja kuunnella lintujen laulua. 

Tähän väliin on pakko todeta, että jaksan edelleen ihmetellä kuinka en vielä muutama vuosi sitten tykännyt keväästä. Ja kuinka nyt kevät tulee heti syksyn perässä lempparina! Näin se mieli muuttuu, vaikuttaneeko ikä asiaan? 8 kommenttia:

 1. Lepo tekee itse kullekin hyvää <3 Olisin niin loman tarpeessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on. Itselle se on vaan aikaajoin niin uskomattoman vaikea "luvata" ;-)

   Täälläkin lomaa odotetaan kovasti..

   Poista
 2. Kissat osaavat nauttia elämästä.

  VastaaPoista
 3. Välillä on hyvä ottaa ihan rennosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta :-) Tekee vaan todella hyvää :-)

   Poista
 4. Ihanan rentoja kuvia <3 Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kovasti! <3

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...