sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Auringonkukkia maljakossaInstagramissa vilahti joitakin päiviä sitten vanha auringonkukka kuva. Eräs harmaa ( sunnuntai ) päivä nimittäin haaveilin kovasti isoista auringonkukista maljakkoon. Loppukesän yksi ihanimmista jutuista mielestäni! 

Mökillä ollessa maljakossa ihastutti mustikan komeat varvut ja luonnonkukat joita jäljellä oli. Kotiin tullessa olinkin into piukeana hakemaan kukkia maljakkoon pitkästä aikaa! 

Kuinka mahtava tuuri kävikin, kun kotiin päästyä käveltiin lähikaupalle ja heti ovella odotti valtava määrä ihania keltaisia auringonkukkia! Toiveeni oli selvästi kuultu. Olin nimittäin ajatellut, että joudun varmasti odottelemaan tämän haaveeni kanssa tovin jos toisenkin. 

Voitte siis uskoa kuinka iloissani kiikutin kimpun kotiin, ja laitoin maljakkoon. 
Uusi i h a n a Annon maljakko pääsi heti testi käyttöön, kun sain kun sainkin Kodin1 loppuunmyynnistä vielä omani. Olinhan ehtinyt kerran jos toisenkin ko. maljakkoa ihastella, mutta en ollut raaskinut ostaa. Nyt kun maljakon sai -40% alella niin ostosta ei tarvinnut enää hetkeäkään miettiä! 


Mukavaa sunnuntaita! 

10 kommenttia:

 1. Voi että, nämä ovat niin upeita ja niistä ei voi tulla muuta kuin iloiseksi kun niitä katselee <3 Jännä juttu kun tuntuu että "sesonkikukat" tulevat kauppoihin joka vuosi aina vaan aikaisemmin ja aikaisemmin, vai tuntuuko minusta vaan niin? Kaunis maljakko myös, kyllä tulee Anno-sarjaa ikävä. Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, todellakin näistä kyllä saa hymyn aikaan! :-) Ja monta hymyä onkin antanut tässä jo viikon sisällä, edelleen aivan voimissaan! :-)

   Tuohan on totta, näinhän niiden tulppaanien kanssa oli myös! Sitähän syksyllä päiviteltiin kovasti, että kuinka voi olla jo tulppaaneja saatavilla!

   Anno sarja on itsellekin ihan ykkös luokkaa. Kotoa löytyy, jos sun mitä siitä sarjasta, ja niin toivon että sarjalle löytyisi jatkoa. On niin oma juttu! <3

   Kiitos Janina, ja aurinkoista iltaa! <3

   Poista
 2. Mun mini tykkää ihan sikana auringonkukistaja yritettiinkin kasvattaa niitä pihallamme, mutta eihan siita mitaan tullut!
  Kaunista. Oikein mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä ihastuttavia, ja tänä vuonna entisestään olen niihin ihastunut! :-) Ovat kyllä sellainen piristys maljakossa :-) Näistä täytyy nyt nauttia! :-)

   Kiitos S, ja iloista iltaa! <3

   Poista
 3. Ihanat auringonkukat! Itselleni kanssa loppukesän must juttuja, joten kunhan lomalta kotiudumme täytyy oma kimppu kipaista hakemaan. Kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3

   Nämä ne on ihastuksia, isolla iillä, ja täytyy ottaa tästä "kaudesta" kaikki ilo irti :-) Nyt näkyy jokapuolella olevan saatavilla mahtavia kimppuja, joten ehdottomasti nappaat kotiin ilostuttamaan :-)

   Poista
 4. Auringonkukka on kyllä nimensä väärtti. On niin pirtsakka, kiva kun kuvasit noin, yksi pöydällä pari maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, on todellakin nimensä ansainnut :-)

   Poista
 5. Ihanan pirtsakat <3
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, niin piristävät yksilöt! :-)

   Kiitos Sanna, ja iloista iltaa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...