tiistai 12. heinäkuuta 2016

TerveisiäTerveisiä ihanasta, ja kauniista Fiskarsista! <3

Vietettiin tosiaan lauantaina siellä aivan i h a n a  päivä! Kuten kirjoittelinkin, tätä retkeä oli odotettu pari vuotta toteutettavaksi, ja retki oli kaikinpuolin odotusten arvoinen ja vielä enemmänkin! Viime vuoden pikainen pysähdys Fiskarsissa antoi jo niin hyvää esimakua... ja tosiaan, Antiikkipäivät olivat kaikinpuolin hurmaavat, ja tästä tuli oitis perinne! 

Kirjoittelen tapahtumasta paremmin vielä ihan omaa postausta, kun saan kaikki kuvat katsottua läpi. Kameralla meinaan riitti siellä töitä kovasti... 

Tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin saapua, vaan mukaan tarttui mitä ihanampia löytöjä. Niihin palataan sitten vielä myöhemmin, kun kotiin palataan lomalla. 
Täytyypä sanoa, että eräs metallikaappi jäi mieleen kummittelemaan, sille nyt ei tosin tilaa olisi mutta joskus tulevaisuudessa sellainen olisi ihan <3

Aurinko oli ilonamme liki koko retken ajan, ja kotiin päästyä saimme raikkaan kesäsateen. Kaikki meni myös sään puolesta siis paremmin kuin hyvin. 

Ihanaa kesäpäivää kaikille! <3

14 kommenttia:

 1. Se on ihana retkikohde-kaikkine ostoshoukutuksineen.

  VastaaPoista
 2. Oi, odottelen postausta ihanista löydöistä! Fiskarsiin olisi ehdottomasti päästävä tänä kesänä käymään, niin pitkään ollut mielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa postausta tulemaan heti kun mökiltä kotiudutaan :-)

   Toivottavasti vielä ehditte kesän aikana kurkistamaan tuon ihanan paikan, siellä kyllä on aivan ihanaa :-)

   Poista
 3. Enpä ole käynyt Fiskarssissa ja olisi kiva päästä! Odotan vielä postaustasi niin saan paremman kuvan paikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus onkin pian tulossa :-) Viimein oli aikaa alkaa käymään kuvia läpi :-) Niihin tunnelmiin on aina mukava palata :-)

   Poista
 4. Firskarssilla ei ole tullut käytyä. Odottelen seuraavia postauksia, jospa auton nokka sinne joku päivä suuntaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana paikka! <3 Ihan oma tunnelmansa :-)

   Postaus tulee Antiikkipäivistä pian :-)

   Poista
 5. Rakastamani jasmiini❤ HL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! <3 Sitä kun ehdin ( jälleen ) kerran miettimään :-)

   Poista
 6. Pitää panna tämä retkikohde muistiin. Kun tässä joskus lähdemme vaunuilemaan, niin kiva olisi poiketa jossakin, ettei vain uida ja rannalla ollaan. Jos kaikenlisäksi on sadesää ei toi viimeinen oikein onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kannattaa kyllä laittaa korvan taakse :-) Jo pelkästään tuo paikka on niin lumoava ja ihana ja ehdottomasti näkemisen arvoinen :-)

   Poista
 7. Voi vitsit, niin monesti on tullut haaveiltua Fiskarsin Antiikkipäivistä! Kunpa ne olisivatkin lähempänä! Löytöjen ja tapahtuman esittelyä odotellessa... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, monen monta vuotta haaveilin, kunnes nyt tänä vuonna ensi kertaa pääsin :-) Kannattaa laittaa ajoissa kalenteriin ensi vuoden päivät, jos onnistaisi reissu :-)

   Juttua on tulossa :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...