tiistai 20. syyskuuta 2016

Inspiraatiota & uusi ihastus?



Olen nyt loppukesän ja tämän alkusyksyn aikana huomannut ihastuvani enemmän ja enemmän iso kukkaisiin, ehkä hieman epäsymmetrisiin kuoseihin. 

Uskallan sanoa, että vielä alkukesästä saati aikaisemmin ajatukseni oli ihan toinen. Mietin, että lieneekö tässä osa syynä, että silmä tottuu mitä katselee?! Yllättävän paljon tälläisiä kuvioita nyt näkyy olevan liikenteessä. 





Hennesin mallistossa on yksi ihastuttava suosikkini ( 2 ylintä kuvaa ) ja Hemtexiltä löytyy myös oikein kaunis kuosi ( kolmas kuva ) . Voisin hyvin kuvitella tuollaisen tyynyn sohvallemme...
mutta...

Toisaalta itseni tuntien, saattaa olla että myös kyllästyminen tulee pian, mutta aika aikaansa kutakin. Saa nähdä täytyykö tyyny kotiuttaa, vai ihastelenko edelleen kuvissa?!

Iskeekö tuollainen kuosi sinuun? :-)




Samalla kun katselin tuota kukka tyynyä, oli tietysti pakko vilkaista myös lisää inspiraatiota syksyyn. Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että tykkään aivan valtavasti hm:n kotipuolen kuvista, niissä on aivan uskomaton tunnelma, ja ovathan tuotteet monesti hyväksi todettuja. 




Kyllä tuollaiset inspis hetket ovat vaan niin antoisia. Näihin oli mukava paneutua kunnon ajalla, kera tee kupposen. Syksyn sisustus maailma näyttää erittäin hyvältä! 


Kuvat: Hemtex ja Hm home

16 kommenttia:

  1. Oi oi, toi vika kuva on kyllä suosikkini ehdottomasti! Monta sellaista elementtiä, jotka ottaisin mielelläni kotiini. <3 Minäkin tykkään isoista kukista ja menee upeasti yksityiskohtana, vaikka omaan kotiini en sellaista osaisi ollenkaan ajatella. :)

    Ihanaa syyspäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kertakaikkisen upea! :-) Tykkään itsekin tosi paljon siitä! :-)

      Itse olen nyt niin kahden vaiheilla tyynyn kanssa, huomaan selvästi että tämä on sellaista äkki ihastusta tuohon kuosiin selvästi... :-D

      Mukavaa päivää Jenni! <3

      Poista
  2. Kaksi viimeistä kuvaa kolahtaa! Minä olen vuosien varrella oppinut, että mun ei kannata hurahtaa mihinkään kovin erilaisiin "villityksiin", koska kyllästyn todella nopeasti ja sitten harmittaa kun tuli tuhlattua turhaan. Yritän siis pitäytyä neutraalissa tyylssä niin värien kuin kuosien puolesta, silloin kukkarokin kiittää. :)

    Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat todella ihania! :-) Hennesin kuvat ovat kyllä niin viehättäviä, niitä jaksaa ihailla kerta toisen jälkeen! :-)

      Tuo kirjoittamasi on totta. Itse huomaan nimittäin hetken katseltuani hurahtaa johonkin, ja liki aina tullut hankittua "liikaa" ja sitten tullut ähky. Tosin, tätä olen nyt hiukan koettanut opetella... :-)

      Kiitos Anu, ja iloista viikonloppua! :-)

      Poista
  3. Täällä ihastellaan myös tuota viimeistä kuvaa. Ihastuttava torkkupeitto ja muutenkin kutsuva kuva! Tykkään! Itselläni nuo kuoviot eivät oikein vielä innosta tekstiilessä, johtuneeko siitä että meillä on pari seinää tapetoitu hallitsevalla tapetilla, niin sitten on varovainen yhdistelemään lisää kuvioita. Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin ollut monen suosikki :-) Mutta on se vaan niin upea :-)

      Tuo on ihan totta, jos on hallitseva seinä niin ei varmasti tuollainen kuvio sitten ensimmäisenä tule pienemmissä mittakaavoissa mieleen :-)

      Kiitos ja mukavaa viikonloppua! :-)

      Poista
  4. Aivan ihana tuo Hemtexin tyyny <3 Tuollaisen voisin itsekin kotiuttaa.
    Mukavaa syyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis! :-) Täällä on nyt kovassa harkinnassa :-)

      Kiitos ja samoin! <3

      Poista
  5. Mulle kukkakuosi ei ole oikeastaan koskaan iskenyt enkä oikein tiedä miksi! Kauniin sävyisiä tyynyt ovat <3

    Mukavaa aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo värisävy on aivan ihana! :-)

      Kiitos S, ja mukavaa päivää! <3

      Poista
  6. Violetti on lemppari väri, muuten meille sopis, mutta on kirjavat sohvat.

    VastaaPoista
  7. Vika kuva on ihana <3 Nyt en voi kyllä miettiä uusien tyynyjen hankintaa, kun jouduin varastoimaan osan omista sisustustyynyistä siskon varastoon. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella upea! :-)

      Tyynyt ovat kyllä juuri sellaisia, niihin niin helposti ihastuu, ja niitä tulee hankkineeksi :-) Hih.

      Poista
  8. Ihanat inspiraatiokuvat ja värit ❤️ Tyynyjähän ei voi koskaan olla liikaa ;) Tuo kukallinen Hemtexin tyyny on ihana ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janina! <3 Näitä hennesin kuvia ei voi olla ihastelematta! :-)

      Tykkään kanssa siitä, se on niin kaunis, ja kovassa harkinnassa on josko kotiutuisi... :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...