tiistai 28. maaliskuuta 2017

DIY: uusi sängynpääty



Instan puolella onkin kurkittu pariin otteeseen tähän meidän uuteen DIY-sängynpäätyyn, ja nyt on aika kurkata täällä blogin puolella kunnolla millainen tästä makuuhuonen ehkäpä suurimmasta muutoksesta tulikaan, ja mikä sängynpäädyn tarina on. 





Tarina saa alkunsa, mistäpä muustakaan kun Instagramista. 

Tarkkaa aikaa en muista, mutta mielestäni tämän vuoden puolella silmäni jäivät katsomaan käyttäjän @wearecaribou:n hurmaavaa kuvaa sängynpäädystä. Tässä vaiheessa mielessä oli parikin ideaa jo sängynpäädylle, koska vanha alkoi kyllästyttämään kohtuu paljon. Tämä yksi kuva kuitenkin ajoi valmiiden ideoiden ohi, ja innolla odotin että mitähän mieltä muru päädystä olisi! 

Ehkä aavistuksen yllätyin, koska tämä uusin ideani miellytti myös murua, ja pääsin samantien suunnittelun asteelle, jippii! :-)

Aavistelinkin, että Metsänkylän navetalta voisi löytyä ainesta tähän puuhaan, ja aavistus oli mitä oikein! Sieltä aarreaitasta löytyi talvisena päivänä aivan täydelliset tarvikkeet tähän ja nythän oltiin sitten jo paremmalla puolella, koska suunnittelu oli tehty ja ainekset hankittu! 

Tästä retkestä viikon päästä alettiin sitten rakentelemaan päätyä ( katselin vierestä lähinnä! ), ja eipä siinä loppujen lopuksi kauaa nokka tuhissut kun muutama ruuvi ruuvattiin kiinni, ja aseteltiin lopuksi paikalleen! 




Pienellä jännityksellä sitä aina lähtee näihin DIY-puuhiin, että josko siitä suunnitelmasta ei tulekaan niin hyvä kun ajattelee. Tämän puolesta turhat jännitykset sai pyyhkiä pois, ja loppu hyvin kaikki hyvin. 

Ainoa pieni mutta, mikä matkalla iski, oli pienen tuen hankkiminen toiselle puolen päätyä jotta pääty pysyy suorassa koska lankku väänsi itseään toisaalle. Mutta, ei sen suurempaa! 




Hiljattain hankitut Hektar valaisimet edelliseen päätyyn sopivat myös tähän rouheaan tyyliin loistavasti, joten ne pääsivät jatkamaan matkaansa tämän päädyn kanssa. 
Niin, ja enhän raaskinut olla laittamatta yhtä valonauhaa päätyyn myöskään! Mutta on se kuulkaa oikeasti tosi kiva pimeällä! 

Tuota puuta olin jo itse hiukan ajatellut poistaa, mutta muru on siihen kovin tykästynyt, niin puukin saa jatkaa vielä elämäänsä seinässä. 

Makuuhuoneen muutos projekti alkaa olla loppumetreillä, ja kuvissa vilahtaa myös muutama muukin uudistus, mutta katsotaan näitä sitten kun kaikki on valmista. 

Viikonloppuna saatiin laitettua myös uudet ( oikeasti! ) pimentävät verhot makkariin, joten nyt pitäisi unen maistua aamullakin hyvin! 





27 kommenttia:

  1. Upea lankku päädyssä <3 Ihanan rouhea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tämä on todella mieleinen :-)

      Poista
  2. Todella hieno ja onnistunut sängynpääty <3 Ihanat nuo vanhat lankut, täytyisi siis itsekin suunnata tuonne Metsäkylän navetalle niitä tutkailemaan. Raikas ja ilmavan oloinen makuuhuone teillä, todella upea <3 Aurinkoista tiistaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3

      Tästä tuli siitä ( pienestä ) jännityksestä huolimatta juuri sellainen kun ajatus oli yhden kuvan perusteella :-) Se ilahduttaa kovasti :-)

      Suunnatkaa ihmeessä, sieltä varmasti löytyy etsimä! :-)

      Kiitos Janina, ja iloista uutta viikkoa! <3

      Poista
  3. Tosi kiva idea ja toteutus! :) Hieno <3

    VastaaPoista
  4. Hieno ja vitsi noi lamput ovat kivat, kun saitte ne kiinni päätyyn! Hienoa duunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! <3

      Lamput tottavie sopii kuin nakutettu päätyyn, vaikka alkuperäisen kuvan lamput myös houkuttelee. Nuo tosin on hiukan käytännöllisemmät :-)

      Poista
  5. Oi, todella kiva sängynpääty ja hienosti toteutettu. Puu sopii mielestäni hyvin seinälle. Saattaisi seinä olla aika paljas, ilman tuota puuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-)

      No se on kyllä aivan totta, tulin sitä myöhemmin itsekin ajatelleeksi. Varsinkin kun sitä nyt on tottunut siinä katselemaan :-)

      Poista
  6. Todella kaunis pääty!! Ihana kokonaisuus noin muutenkin :)

    VastaaPoista
  7. Upee pääty ja toi puukuva sopii niin hyvin yhteen.

    VastaaPoista
  8. Onpas todella upea sängynpääty!

    VastaaPoista
  9. Ei vitsi miten hieno! Siis aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Jossu! <3 Onneksi suunnitelma toimi :-)

      Poista
  10. Onpas mukavan rouhea pääty! Ja tuo puu sopii kokonaisuuteen tosi hyvin, ei siis kannata poistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se rouheus onkin se ehdoton juttu tässä mihin itsekin ihastuin :-)

      Poista
  11. Se on niin kaunis! Persoonallinen, rouhea, tyylikäs ja kodikas! 😍

    VastaaPoista
  12. On kyllä kaunis tämä uusi sängynpääty, aivan ihana! <3 Ja nuo Hektarit sopivat todella hyvin kokonaisuuteen. Hieno toteutus!

    VastaaPoista
  13. on kyllä ihana toteutus, niin kodikas makuuhuone kokonaisuus <3

    VastaaPoista
  14. Kaunis sängynpääty! Meillä myös haaveissa semmoinen puusta tehty. Puuseppä vain pitäisi löytää. Meillä olisi yksi vanha ladon ovi, joka olisi kiva saada uusiokäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana saada kommenttia vanhoihinkin postauksiin, todella mukavaa ja piristävää, kiitos sinulle :) Toivottavasti teidän päädystä tulee myös mieleinen, vanhoja ovia on ihana käyttää osana sisustusta :) Tsemppiä projektiin! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...