maanantai 27. maaliskuuta 2017

Istutus puuhissa



Huomenta, ja mukavaa maaliskuun viimeistä viikkoa! 

Ihan tosissaan en jaksa uskoa, että tällä viikolla käännetään kalenteria! Täytyy sanoa, että oikein hämmästyin kun todella sen tajusin! Ihan muutamissa päivissä on tullut niin keväistä, ja talvi alkaa olla muisto vain. Toisaalta tuntuu, että eihän siitä ole aikaakaan kun liukastuin ja oli täysi talvi! Tässä jalkaa lepuuttaessa on tullut täysin kevät! 




Tein valtavan ihanan löydön kaappien kätköistä viime viikolla. Nimittäin tuo hurmaava pitsilautanen ei ole ollut aikoihin käytössä, enkä oikein muistanut edes sen olemassa oloakaan! Kun lautanen osui silmiini, tiesin sille heti mitä parhaimman käyttötarkoituksen j u u r i nyt! :-) 

Viime viikolla ostamani kukkakimppu on nimittäin kiinnostanut enemmän kun kovasti karvatassuja. Tuon tuosta neidit ( varsinkin toinen ) on ollut järsimässä pitkiä "ruohoja" jotka olivat kovasti omaankin silmääni ihastuttavia. Joten päätin, että nyt on oikea aika laittaa pitkästä aikaa neideille oma ruoho kasvamaan jota sitten saa syödä sielun kyllyydestä! 




Omaa silmää miellyttää enemmän hiukan tuuheampi ruoho, joten tuo kissan ruoho ( ohra ) on mitä parhain tähän tarkoitukseen. Miellyttää omaa silmää, ja neiditkin tykkäävät kovasti. Eikös tässä silloin ole kaikki tarpeellinen? :-) Nyt täällä vaan innolla odotetaan, että ruoho kasvaisi pian! 

Liki joka kevät olen laittanut myös herneenversoja kasvamaan. Sekin on ollut mielessä tänä keväänä, mutta vielä toistaiseksi jäänyt. Mutta ehtiihän tässä vielä. Ja jos vaikka tässä innostuisi tämän myötä?!




Nyt on aika lähteä laittelemaan ( hidasta ) aamiaista ja teetä. Samalla odottelen innolla, että puhelin pirahtaa, ja saan tiedon että muru on päässyt perille :-) 

14 kommenttia:

  1. Ruoho pitääkin laittaa kasvamaan ja etsiä pääsiäiskoristeet kaapista.Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on oikein hyvä aika ryhtyä näihin puuhiin :-)

      Kiitos Aikku, ja samoin! :-)

      Poista
  2. Kaunis lautanen. Itsekin pidän enemmän tuosta ohrasta kuin tavallisesta ruohosta. Siemenet on meillä vielä kylvämättä, jos huomenna ehtisimme!
    Aurinkoista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lautanen oli kyllä mahti löytö kaapin kätköistä! :-)

      Ohrasta tulee kyllä todella kaunis, täällä innolla odotetaan kun nyt alkaa hiljalleen nousemaan :-)

      Samoin sinne! :-)

      Poista
  3. Täälläkin on suunnitteilla tällä viikolla laittaa ruoho kasvamaan. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä ajoitus tälle hommalle :-)

      Iloista viikkoa!

      Poista
  4. Onpa todella kaunis lautanen ja ihan omiaan ruoholle! <3 Täytyypä täälläkin pian laitella ruohot kasvamaan, sen kasvua on niin kiva seurailla.

    Kiva uusi fontti, todella raikastaa blogin ulkoasua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 On niin mukava kun välillä tekee mukavia löytöjä kaapista, mitä ei muistakaan :-)

      Kaunis kiitos, mukava juttu! :-) <3 Aloin eilen illalla pitkästä aikaa muokkaamaan pienesti ulkoasua, ihana kuulla että näyttää hyvälle :-)

      Poista
  5. Oi että mikä löytö kaappien kätköistä <3 Petran keramiikka on niin kaunis <3 Totta, maaliskuu on kyllä todella mennyt nopeasti ja todella tuonut kevään. Katselin kuvia parin viikon takaa ja niissä oli vielä talvinen valo ja tunnelma. Toivottavasti jalka olisi jo vähän parempi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo oli tottavie ihana löytö kaapista! <3 En muista koska olisi ollut esillä, niin pohjalla oli! :-) Mutta nyt kyllä ihastuttaa silmää :-)

      Ihan ääri nopeaa on kuukausi mennyt, en todella osaa uskoa! Kuukausista nopein! Ei tässä menossa meinaa pysyä mukana! :-D

      Hiljalleen kohti parempaa, aika on nyt paras lääke levon lisäksi, jotta jalka tulee kuntoon :-)

      Poista
  6. Tämähän oli hyvä muistutus, että täytyy laittaa itsekin tuo ruoho kasvamaan :)

    VastaaPoista
  7. Ai nyt on sen aika? Mä oon muutamaan otteeseen yrittänyt kasvattaa ruohoa, mutta ei vaan onnistu!!

    Munkin mielestä fontti on tosi kiva, mutta ehkä hitusen verran pieni! Piti vähän tihrustaa, kun luki tekstiä. En tiedä onko mahdollista, mutta ehkä asteen verran toivoisin sitä isommaksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kuule onnistuu, muistaa vaan kastella niin kyllä se siitä nousee :-)

      Kiitos paljon, aivan ihana kuulla ja nyt korotin yhdellä koolla fonttia :-) Ainakin omaan silmään näyttää nyt paremmalta :-) Vaikuttiko muutos? :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...