perjantai 29. syyskuuta 2017

Kohti lomaaTäällä on herätty viimeiseen aamuvuoro aamuun ennen odotettua syyslomaa! Jos unihiekkaa on vielä silmissä, niin eiköhän ne pian karise pois. Ilmassa on jo aavistus lomatunnelmaa. 

Itse säästän aina kesälomasta päiviä syksylle, niin ihana kun tämä vuodenaika onkin niin kyllä se lomakin tähän kuuluu. Yleensä loman ajankohta on ollut hieman myöhemmin, mutta kun murullakin on tänä syksynä lomaa niin päätettiin pitää se tässä kauniissa ruska ajassa. 

Edessä on reilu viikko yhteistä aikaa, jota molemmat ovat odottaneet kyllä k o v a s t i. Loma on tarkoitus viettää ihan rennolla otteella, ja suunta on ainakin mökille rentoutumaan ja nauttimaan tästä syksystä. Kissaneideille on myös varattu rokotusaika, joten senkin asian saa tässä lomalla ruksattua yli. 

Tänään olisi mielessä tehdä jotakin hyvää iltapalaa loman kunniaksi, mutta mietinnässä on vielä että mitä.  Täällä on pari viikkoa koeteltu totutella myös gluteenittomaan ruokavalioon, ja tämä tuntuu vielä itselle aavistuksen haastelliselta. Ehkä se ajatus tässä päivän mittaan kehittyy! 
2 kommenttia:

  1. Ah, oikein ihanaa lomaa sinne <3 Mäkin olisin loman tarpeessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! 🌟 loma tuli sopivaan hetkeen 😍

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...