lauantai 2. syyskuuta 2017

Voihan nenä!

Täällä on "harjoiteltu" pari päivää olemaan ilman kunnon puhelinta. Varsinainen mämmikoura kun olen, niin puhelin otti tipahti ja tällä hetkellä puhelin on huollossa ja suurella toivolla eletään että se sieltä tulisi hyvässä kunnossa takaisin. 

Gigantista sain huollon ajaksi ehkä hieman aikaa nähneen puhelimen. Sanoisin, että hikiseen sillä soittaa pystyy ja viestiä ( tekstaria ) kirjoittamaan mutta siihen sitten jääkin. 
Onneksi toiseksi varapuhelimeksi oli murun vanha puhelin jolla pääsen edes instaan, nettiin ja meseen :D Ettei ihan tipahda kärryiltä! 

Kyllä olen ehtinyt miettiä tässä, että ei sitä oikeasti tule arjessa ajateltua mihin kaikkeen sitä puhelinta käyttää, kaikki käy niin automaattisesti. Nyt edelleen parin päivän jälkeen itselle tulee uudestaan ja uudestaan jokin tilanne eteen että katsompa puhelimesta. No niin hmm... empäs katsokaan. 

Kuvathan ei toki liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta ajattelimpa vinkata uudesta herkusta joka on rantautunut kauppoihin! Suklaalakut, voi nams! Ja vielä tuo pussi, voiko siis kertakaikkisesti tyylikkäämpää pussia olla! :) 

Kaikesta huolimatta iloista lauantaita k a i k i l l e! <3P.S. Huomena alkaa arvonta, kannattaa pysyä kuulolla! 8 kommenttia:

 1. Voi ei, tiedän niin tuon kun puhelin tippuu vaikka yrittää olla kuinka varovainen. Muutaman kerran itsekin puhelimen rikkonut ja eilen tämä nykyinen tippui kädestä kun nousin autosta. Suojakuori oli päällä mutta silti joku kivi rikkoi lasin vähäsen yläreunasta. Ei käyttöä haittaa mutta kyllä silti harmittaa. Tsemppiä puhelimen odotukseen ja tosiaan sitä on kyllä aika riippuvainen näistä vekottimista nykyään 😊 Iloa lauantaihin 💗🌾

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, sielläkin kävi köpelösti puhelimen kanssa! Se on kyllä myös todella kurjaa kun tulee paha viiru näyttöön. Se kyllä harmittaa ja muistuttaa olemassa olostaan koko aika! :/

   Nyt täällä jo uusi puhelin ja nyt oon varovainen! :)

   Iloista iltaa! <3

   Poista
 2. Minä myös ostin noita uutuuslakuja, ja ihastuin täysin :) Nam!
  Toivottavasti saat puhelimen pian takaisin entistä ehompana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täälläkin, nuo ovat huippu hyviä! :)

   Uusi puhelin pelittää täällä nyt loistavasti! :)

   Poista
 3. Voi ei! Siis kännykkä on nykyään niin tärkeä ja itsellä ainakin kun siinä on kalenteri ja kaikki lasten koulu sekä harrastusjutut siinä piippaavat.
  Täällä hieman vastaava tilanne, no puhelimen jouduin ihan kokonaan ostamaan uuden ja onkin jo käytössä. Mutta, kun kone hajosi. Oli jo niin vanha että korjaaminen ei ollut järkevää. Nyt uusi käytössä, mutta tökkii hieman. Kuvankäsittelyohjelmaa kun en saa ladattua. Täytyy odottaa että mies kotiutuu ja auttaa!
  Mutta, aurinkoista viikonloppua kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri se. Itselläkin oli jos sun mitä kalenteri merkintää. Pienempiä ja isompia ja kaikki tiedot menivät. Voi mikä harmitus siitä tulikaan!

   Toivottavasti siellä on saatu kone hyvään yhteistyöhön! <3 On niin kurjaa kun tuo tekniikka temppuilee!

   Iloista iltaa! <3

   Poista
 4. Pidin tänään samaa namupussia kaupassa kädessä, mutta vaihdoin sen sitten toiseen. :D Toivottavasti puhelin tulee uudenveroisena takaisin! :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa maistaa, nuo ovat niin herkkua! :)

   Nyt on uusi puhelin käytössä, ja hyvin toimii ja todella varovainen nyt!:D

   Mukavaa iltaa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...