tiistai 10. heinäkuuta 2018

Vaaleanpunaista ja valkoista



Kaunista tiistai huomenta! 

Tämän viikon lomalaisia hemmotellaan helteellä ja ihanilla auringon säteillä. Täällä lomakammassa on muutama piikki vähemmän, sieltä se loma lähenee. Täytyy kyllä sanoa, että nopeasti tämä(kin) kesä on mennyt. Jossain vaiheessa kun keväällä ehti ajatella, että tuleeko se loppukesä ja loma "koskaan"! 




Täällä vaaleanpunainen pitää pintansa kesäisessä kodissa. Vaikka niin vaihtelunhaluinen olen yleisesti, niin vaaleanpunaiseen en tunnu kyllästyvän millään. 

Vaaleanpunaista alkaa näkyä jo hyvässä vaiheessa kevät-talvella, ja tämä vaaleanpunainen kausi jatkuu aina alkusyksyyn asti. Kesän mittaan se vielä yleensä vähän lisääntyy, vastustamaton kun on.




Kukkakimpuissa kesäisin suosin yleisesti ja eniten vaaleanpunaista. Empä vain pysty vastustamaan vaaleanpunaisia Pioneja, Hortensioita, ruusuja... 

Kimppua on mukava kuitenkin piristää myös valkoisella, joka on toinen lemppari valinta kukissa. Harsokukka on yksi vakkari isompien kukkien kaveriksi, mutta j u u r i nyt on myös mukava hyödyntää luonnon omaa kukkakauppaa, ja poimia lenkin varrelta ihania piristyksiä mukaan. 





Tällä hetkellä kyllä haaveilen eräästä hyvinkin kesäisestä jutusta, nimittäin mustikanvarvuista maljakkoon. Liki joka kesä jonkinlainen kimppu näitäkin ilahduttaa maljakossa. Ja täytyy sanoa, että kyllä täällä odotetaan myös mustikkametsään menoa... joku saattaakin muistaa että pienen ämpärin kanssa kun sinne menee niin juttu pysyy mielekkäänä ;) 


10 kommenttia:

  1. Harsokukka on ihana, kätevä melkein joka kimpussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, ja myös itsekseen ihana 🌸

      Poista
  2. Valkoinen ja vaaleanpunainen toimii aina. Teillä on niin kaunista. <3

    VastaaPoista
  3. Onpa nättiä! :) Vaaleanpunainen miellyttää minuakin tällä hetkellä. Voitin blogisi arvonnassa lahjakortin Vera-Veraan, josta hankin sitten aivan ihanat vaaleanpunaiset pellavalakanat. <3 Niissä on nukuttu makoisia kesäöitä. Kiitos vielä! :) Mukavaa kesän jatkoa ja loman odotusta!
    Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on tosi vastustamaton ja saa hymyn aikaan 💕

      Kuinka ihanaa kun tulit poikkeamaan blogissa 🤗 voin uskoa, että teit todella hyvän hankinnan ja kestää myös aikaa 🤗

      Iloista kesää myös sinne 🍓

      Poista
  4. Kaunis kimppu ja mulla on melkein samanlainen keittiössä just nyt! Love it :)

    VastaaPoista
  5. Miten kaunista! Vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmä on todella sievä ja teidän kauniissa kodissa sinun somistamana jotenkin erityisen nätti! Ihanat kuvat pesästänne ja myös kivoja uusia kuvakulmia. Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin suuri ja kaunis kiitos sanoistasi, olen todella otettu 💕 kuinka ihanasti kirjoitit 🤗💕

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...