maanantai 10. helmikuuta 2020

PellavaHuihai mikä viikko onkaan takana kaikinpuolin, ja kun kalenteria katsoo, niin kohtuu samanlainen viikko on tulossa myös tästä alkaneesta viikosta. Jospa sitten kalenteri hiukan pahimmilta kiireiltä hölläisi, ja päästäisiin taas "tavalliseen" ja turvalliseen arkeen kiinni :) 

Jaksan edelleen pitää toivoa yllä etelän osalta, että sitä lunta saataisiin! Monen kanssa jutelleena taidan kuulua niihin harvoihin jotka eivät ole vielä luovuttanut tässä asiassa! Hih. Nähtäväksi jää. 

Mutta, jospa sitten viimein päivän aiheeseen, nimittäin *huokaus* kuinka ihania uutuuksia Iittalalta onkaan tullut tähän alkuvuoteen. Monet Iittalan astiat ovat nimittäin saaneet aivan ihastuttavan pellavan värityksen. Tämä on kyllä niin kertakaikkisen kaunis sävy! Ihastuin jo netissä näihin, ja pakkohan oli sitten mennä ihan liikkeeseen kurkkimaan asiaa tarkemmin, ja ihastuin entisestään. 

Seuraava askel olikin, että tutkin kotona Kastehelmi sarjaamme, ja muutaman kipon laitoin myyntiin, ja sen jälkeen onnellisena kotiutin tätä uutta pellavan väristä kastehelmeä. Tästä tuli ennen kaikkea hyvä mieli, ja kaapitkin kiittävät kun eivät aivan pursua! 

Haavelistalle jäi keikkumaan Aallon pellavan värinen maljakko, mutta nyt näyttää siltä, että tässä pian on kaksikin enemmän kun loistavaa syytä hankkia kyseinen maljakko, ja vaikka lukeudun varsinaiseksi hätähousuksi, niin nyt taidan näiden syiden vuoksi malttaa mieleni :) 

Oletko sinä käynyt katsomassa Iittalan uutuuksia? Iskeekö tämä pellavan sävy? 

Nyt on aika toivotella rempseää viikkoa kaikille ja kuullaan pian! :) 2 kommenttia:

 1. Pellavainen värisävy on neutraalin kaunis väri <3 Iittalan uutuuksia en ole käynyt vielä katsomassa mutta täytyypä käydä ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin todella yhtyä tuohon, ja se on kuitenkin mukavasti myös yhdistettävissä! :)

   Kannattaa kurkata, todella ihania juttuja on nyt uutuuksiin tullut, tämä väri huomioiden :) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...