maanantai 24. helmikuuta 2020

Sisustuskirjoja



Blogissa olen useamman kerran kirjoittanut, kuinka tärkeitä sisustuslehdet ovat minulle. 
Välillä lehtiä tulee tilattua kotiin, mutta nykyisin tykkään ostaa ennemmin irtonumeroita. Kaupassa voi pikaa selata lehden, ja katsoa onko juuri siinä lehdessä mielenkiintoisia juttuja, ja tehdä ostopäätöksen sitten. 

Itselläni on muutama vakio sisustuslehti jotka ovat ehdottomia lemppareita. Sitten on muutama sellainen lehti, joita on mukava ostaa muutaman kerran vuodessa esim. lomalle tai mökki lukemiseksi. Joulunumerot ovat sitten toki oma lukunsa myös. 

Sisustuslehdet ovat edelleen itselleni tärkeitä, mutta viime kesästä lähtien olen innostunut todella paljon myös sisustuskirjoista! Innostus kirjoihin lähti ihan sattumalta, ja nyt tässä reilun puolen vuoden aikana kirjoja on ehtinyt kertyä jo jokunen kappale. 

Tähän väliin täytyy todeta, että olen aina ollut huono lukemaan kirjoja, mutta kun kirja on tarpeeksi mielenkiintoinen, niin jopa minä jaksan sitä lukea ja keskittyä! 

Ajattelin että voisin koota tähän postaukseen muutaman suosikin tällä hetkellä: 

- Nordic Interior Book

- Festive

- Kinfolk 

- Sisustajan käsikirja ( Kiitos vinkistä Jenna <3 )

Sen lisäksi, että kirjoista saa valtavasti inspiraatiota, ja kirjoja on mukava lukea tee kupin äärellä niin minusta kirjat ovat aivan ihana sisustuselementti! 
Muistan kuinka nuorena olin työharjoittelussa eräässä perheessä, ja heillä oli kirjoja aivan uskomaton määrä olohuoneessa, aivan lattiasta kattoon yksi pitkä seinä täynnä. Vaikka en silloinkaan ollut itse kirjojen ystävä lukijana, niin muistan kuinka ihastelin sitä valtavaa määrää ja kuinka upeasti ne oli sijoitettu! 

Oletko sinä innostunut sisutuskirjoista? Onko jotain hyvää suositusta? :) 



2 kommenttia:

  1. Täältä löytyy myös muutamia sisustuskirjoja, näyttää samoilta mitä sieltäkin löytyy. :) Kirjoja on mukava lukea ja ihailla kauniita kuvia, vastapainoa somessa selailuun.
    Niin, ja onnittelut uuden asunnon hankinnasta. Mukavaa puuhaa siellä kun suunnittelette kodin sisustusta. Ja, toivotaan että vanha asunto menee nopeasti kaupaksi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Kaisa! :) Nämä ovat kyllä aivan ihania :)
      Ja olet ihan oikeassa, se on tämän päivän somelle todellakin mukavaa vastapainoa. :)

      Kiitos kovasti, innolla täällä odotellaankin uuden kodin valmistumista <3 Pian tosiaan nykyinen koti menee myyntiin, ja toivottavasti löytää pian uudet asukkaat :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...