torstai 15. kesäkuuta 2023

Pehmeitä askelia

 


Nyt se kesä on sitten tullut takaisin niiden alkukuun kylmien päivien jälkeen! Tällä hetkellä lomalaisia siis hemmotellaan oikein kunnolla. Toki sillä ajatuksella, että on helteiden ystävä. ;) 

Täällä olisi edessä kaksi aamua töissä ja sen jälkeen alkaa loma nro 1. Tämä on tosiaan kolmesta lomapätkästäni ensimmäinen ja pituudeltaan vajaa pari viikkoa vapaiden kanssa. 

No mitä sitten omalta osaltani tulee nuihin helteisiin, niin olen enemmän kun kiitollinen että kotona tälläkin hetkellä hurisee ilmalämpöpumppu! Joten, tämä auttaa itseäni sietämään helteitä ja kesääkin paremmin :D Eipä sillä, että hienoisesti muutenkin olen taas parin viime kesän aikana löytänyt kesästäkin niitä kivoja juttuja, joten jälleen voi olla onnellinen ja tyytyväinen, että meillä on neljä hienoa ja erilaista vuodenaikaa! 



No mutta, koska se kesä on nyt ja kesällä tulee mentyä ja käveltyä paljon, niin todella tärkeää ainakin itselle on, että jalassa on hyvät kengät jolla jaksaa pidemmänkin päivän ja matkan kulkea.

Tuossa keväällä jo blogissa vilahti ( klick ) toiset upeat Skechers kengät jotka pääsivät käyttöön kevätretkellä ja kyseessä siis olivat nämä Glide-Step Sport- High Roller lenkkarit, jotka ovat olleet kyllä luottolenkkarit niin lyhyemmillä kuin pidemmilläkin matkoilla nyt kevään aikana. Näissä Glide-Step välipohja vaimentaa iskuja ja tekee askelluksesta mukavan. 

Omin sanoin kuvaisin näitä lenkkareita ihanan pehmeiksi, mutta kuitenkin tukevat kävellessä! 

Ei sillä, että vaaleanpunainen kuuluu suosikkiväreihin, niin toiset vielä kesään paremmin sopivat kengät ovat nämä Mark Nason A-Line - Mila tennarit. Ja ovat kyllä myös pehmeydellään niin ihanat jalkaan, eikä jalat ole ainakaan toistaiseksi päässyt väsymään näissä kengissä! Nämä ovat muuten myös veden kestävät ja löytyy kolmessa upeassa värissä: valkoinen, harmaa ja tämä vaaleanpunainen! 

Näistä kengistä kuvailisin itse, että on vähän kuin pumpulin päällä kävelisi ja ihanan helppo vetäistä jalkaan! 



Jos innostuit näin kesän alun kunniaksi uusista kengistä niin täältä löydät kaikki Skechers jälleenmyyjät, tai jos tykkäät tilata netistä niin Skechers.fi löytyy iso valikoima toinen toistaan upeampia kenkiä! :) Iskee pian valinnan vaikeus! 

Täällä on viimeisen viikon aikana podettu hieman kesäflunssaa, joka nyt ( kopkopkop ) näyttäisi olevan parempaan suuntaan menossa. Joten ehkäpä siis tänään uskaltaisi jo vähän pidemmälle lenkille mennä tai hypätä pyörän selkään töiden jälkeen. 


Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille! :) 

* yhteistyössä: Skechers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...