lauantai 30. joulukuuta 2023

Winter Glow ja leppoisaa vuoden vaihdetta!


 

Josko viime vuosina paketeista on yleensä paljastunut kohtuu paljon Marimekkoa muodossa sun toisessa, niin tämä vuosi teki siinä kyllä jonkin verran poikkeusta. 

Ihastuin nimittäin ennen joulua hurjasti Villeroy & Boch Winter Glow sarjaan ja tontut olivat selkeästi kuulleet ja huomanneet tämän ihastukseni, joten yllätyksekseni tätä sarjaa paljastui pakettien sisältä hieman enemmän! 

Näin tuon ylimmän kuvan kerros kuusen muistaakseni Stockmannin instassa ensimmäisen kerran ja sen jälkeen aloin katselemaan mikä sarja onkaan kyseessä. Tähän sarjaan kuuluu niin astiasto, kynttilänjalkoja, koriste kuusia, kuusen koristeita ja muutenkin joulukoristeita. Ajattoman tyylikäs todella! 

Tuohon isoon kuuseen saa joka väliin laitettua jouluisia herkkuja, joten aivan oiva kahvipöytään! Pienemmän kuusen ehdinkin ostamaan itse jo ennen joulua, mutta se on vain koriste. 



Tämä lasikoriste on myös yksi tämän sarjan omia lemppareita. Niin kaunis. Olen katsellut tätä niin paljon ja käännellyt tuota lumisadetta, tämä kyllä osui ja upposi itselle kovasti. Todella yksinkertaista, mutta silti niin kovin kaunista. 



Tämän sarjan mukit olivat myös todella kauniit muodoltaan ja samoin kaikessa yksinkertaisuudessa niin kauniit. Näistä on ehditty jo nauttia niin aamukahvia kuin kuumaa glögiä. Ihana kun on tälläisiä speciaali kuppeja jotka on ihana kaivaa esille tähän vuoden tunnelmallisimpaan aikaan! 

Tämä sarja jää kyllä ehdottomasti yhdeksi joulumuistoksi tältä joululta ehdottomasti <3 Kiitos valtavasti näistä(kin) kaikille! <3


** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Vuosi alkaa käymään vähiin ja itsellä vuoden vaihde menee pitkälti töiden merkeissä. Kotona laitamme hyvää ruokaa ja vielä voi varmasti katsella jonkin joululeffan. Rauhallista oloa siis tiedossa. 

Tässä vaiheessa on kuitenkin aika kiittää teitä kaikkia ihanat blogini lukijat, kiitos niin paljon että olette siellä! <3 Blogilla on jo pitkä historia ja seuraavat blogin synttärit jo nurkan takana! Ihana että olette edelleen matkassa mukana! 

Lämmin kiitos myös kaikille yhteistyö kumppaneille tästä vuodesta, niin uusille kuin vanhoille! <3 On ollut ilo tehdä kanssanne yhteistyötä! :) 



Ja vielä kaikille oikein ihanaa vuoden vaihdetta ja paljon kaikkea hyvää sekä terveyttä vuodelle 2024! <3


2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kuusi ja astiasto. Hyvää alkavaa vuotta 2024 sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä sarja kyllä ihastutti minut! Mukavaa uutta vuotta ja paljon kaikkea hyvää sinulle myös! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...