tiistai 9. tammikuuta 2024

DIY - pienet lyhdyt

 


Hyvää uutta vuotta myös tänne blogin puolelle! <3 Toivottavasti kaikilla vuosi on alkanut mahdollisimman mukavasti ja terveenä! 

Täällä on arki alkanut jo pian joulun jälkeen ja onneksi on ( kopkopkop ) pysytty toistaiseksi terveenä vaikka kovasti tauteja liikkeellä onkin! Pakkasesta on saatu "nauttia" oikein urakalla kuten koko suomessa, onneksi viimein hieman lauhtui ja pääsee kunnolla ulkoilemaan. 

Ihan todella kovasti mieli teki useampana päivänä ulos, mutta kun mittari näytti niin hurjia lukemia niin mitään kovin nautintoa se ei ollut. Muutamana päivänä oli kuitenkin pakko uhmata pakkasta ( kuten näiden kuvien otto hetkellä ) ja mentävä katselemaan pihalle koska empä todella heteen muista moista kauneutta. Siis oikeasti WAU! Mikä unelma luminen talvi! 



En ole koskaan ollut ( ihme kyllä! ) mikään Pinterestin suur käyttäjä, silloin tällöin vaan jotakin kurkkinut sieltä. 

Ennen joulua kuitenkin jotakin ideaa sieltä lähdin etsimään ja voi hyvänen aika! Kyllähän siihen(kin) jää helposti koukkuun. Aivan ihania kuvia. Saa siinä tovin jos toisenkin menemään. 

Olin bongannut tälläiset suloiset DIY - lyhdyt itseasiassa ensin instasta, mutta sittemmin niitä tuli useammassakin kuvassa vastaan Pinterestissä, joten innostuin entisestään ja ajattelin että taidan kokeilla näitä itsekin. 

Pilttiä tulee syötyä silloin tällöin eväänä, joten lasipurkit sai sopivasti siitä tähän tarkoitukseen. Kävin Sinellistä ostamassa lasille sopivan tussin ja juuttinarua luonnollisesti löytyy aina kotoa, koska sitähän tarvitsee aina ja kaikkeen :) 

Eipä siinä sitten muuta tarvittukaan. Sitten vaan piirtelemään mieleisiä kuvioita purkkeihin. Itse tein tuollaisia yksinkertaisia kuusia ja yhteen piirtelin tuollaisen pienen talokylän ja tähtiä, siitäkin tuli lopulta ihan mukava. 



Lyhdyt odottelee vielä lopullista sijoitus paikkaansa ja ehkäpä voisi vielä pari tehdä lisää jos vaikka parvekkeelle tai terassille ripustaisi nämä roikkumaan. Mielessä kävi myös vanha tallessa oleva karahka johon nämä voisi olla mukavat laittaa myöskin. Täytyy laittaa asia hautumaan! 

Tässä mukava vinkki talvipäiviin ja myös lasten kanssa tehtäväksi. Yksinkertaista ja nopeaa. 

Kannattaa kurkkia vaikkapa kuva vinkkejä purkkeihin sieltä Pinterestistä jos oma mielikuvitus meinaa lyödä tyhjää. Mielikuvitustahan on vain rajana! 


MUKAVIA TALVIPÄIVIÄ KAIKILLE! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...