maanantai 7. lokakuuta 2013

Pienen pieni kurkistus jouluun ;-)

Nyt kun mennään jo lokakuuta hyvän matkaa niin voihan nyt jo ihan ihan pikkasen kurkistaa tämän vuoden jouluun? :-) Vanhat lukijani muistaa että olen joulu ihminen (tämän syksyn lisäksi) hyvin hyvin paljon! 

Pitkin tätä syksyä olen miettinyt hiukan miltä joulu meillä voisi tänä vuonna näyttää. Loppu tulokseksi on tullut valko / harmaa / hopea, tänäkin vuonna. Viime vuonna se oli erittäin mieluinen ja kaikki nyt vaan on alkanut loksahdella samoille väri maailmoille tänäkin vuonna joten sillä mennään. :-) 

Varsinainen joulun mietintä alkoi toissa viikonloppuna yhdestä tyynynpäällisestä! Kyllä, luit oikein. Olen jo tovin ollut kahden vaiheilla erilaisista eläin kuosisistä tyynyistä, että tykkäänkö vai en. Kyllä ja ei :-D Mutta kun näin tuon ihanan tyynynpäällisen niin en vastustanut hetkeäkään vaan tilaukseen se piti laittaa, sen ympärille aloin miettiä muita tyynyjä, vilttiä, verhoja ja ja ja.. .. .. nyt on kuviot aikasta selvät! :-)
Paperitähti, valkoisena ehdottomasti. Viime jouluksi ostin jalallisen paperi tähden, ja pidän siitä kyllä kovasti, mutta ikkunaan jo silloinkin kuitenkin kovasti aloin kaipaamaan tätä ihanuutta joten täksi jouluksi olohuoneen ikkunaan tulee ihana tähti. Nähtäväksi jää laitanko jalallista sitten tänä vuonna. 
Tämä lyhty vei kerrassaan sydämeni heti kun näin, iki ihana! Jälleen totean, hiukan luontoa sisälle kotiin, aivan ihana! :-)
Tämän alle mm. on suunnitteleilla eräs ihana juttu, hope so se vaan onnistuu! Pitäkäähän peukut sille tuunaukselle.
Verhoiksi olohuoneeseen vaihtuu joulun ajaksi tähtiverhot, yksinkertaiset ja kauniit, eikös? 

Nuo ihanat H&M:n tyynyt myös kotiutuu ja vaihdan ne jouluksi. Simppelit mutta ainakin omaa silmää miellyttää kovastikin. 

Jos sitten kurkataan siihen varsinaiseen inspirationin lähteeseen?
Tuo poro oli vaan niin vastustamattoman kaunis <3 Sitä en enää eläinkuosista voinut sitten vastustaa! Hauskana yksityiskohtana tuo tyynyn tausta laulun sanoineen. 
Uskoisin myös tämän olevan murun mieleen kovasti kun metsästystä harrastaa :-) 


Mm. tälläisistä pienistä palasista meidän joulu koostuu tänä vuonna :-) Oletko sinä ehtinyt uhrata ajatusta joululle jo vai onko vielä ihan liian aikaista? :-)


Kaikki kuvat ellos ja H&M . 


Mukavaa päivää! 


32 kommenttia:

 1. Kauniita joulutunnelmia, ihana tuo tyynynpäällinen!
  Täällä ei ole vielä ehditty joulua sen enempää miettiä muuten kuin että tulisipa se nopeasti :D Täällä siis myös yksi kovin jouluihminen!
  Mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan jo alkoi jo jouluttaan :-) Ja onhan se hyvä olla ajoissa liikkeellä ettei jää paitsi sitten mistään ;-) Nopeasti tietyt joulujutut aina tuntuu kumminkin hupenevan :-)

   Sitä samaa täällä odotetaan, nopeasti joulun tulevan, vaikka tämä odotus aikakin on niin mukavaa :-)

   Tosi mukava kuulla että joulu ihmisiä löytyy :-)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 2. Eihän jouluun ole enääkolme ,kuin ...hmmm vajaa kuukautta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ole :-) Ei ihan sentään tarkkaa laskuria vielä uskalla pitää mutta hiukan sinne päin kuitenkin :-) Aika mukavaa tämä odotus aikakin on ennen joulua :-)

   Poista
 3. Eihän jouluun ole enää, kuin kolme kuukautta...:)

  VastaaPoista
 4. Ihania hankintoja sun listalla! Itse en vielä osaa joulua aatella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä kaikki lähti liikkeelle tuosta yhdestä tyynynpäällisestä ;-) Sitten oli pakko suunnitella joulua jo hiukan enemmänkin ;-)

   Poista
 5. Tosi kivalta näyttä, samoja juttuja olen miettinyt. Nuo verhot ovat menneet jo usein ostoskoriin ja sitten olen jättänyt sen vielä roikkumaan. En ymmärrä miksi, koska ne ovat edelleen ihanat! H&M tyynythän ovat aina ihania, meille lähes samanlainen harmaa-valkoinen raitatyyny jo loikoilee sohvalla. Pakko oi se heti kotiuttaa. Täällä myös jouluihminen odottaa joulua. Jos tänä vuonna jätän punaisen kokonaan väliin ja suunnitelmissa myös valkoista ja hopeaa. Harmaaltakaan ei voi välttyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :-)

   Nuo verhot oli kyllä itselle myös todella mieluisat :-) Ihastuin kovasti niihin, muutaman kerran itsekin ensin katselin ja sitten kun tein tilausta muuten niin oli pakko nuokin klikata koriin :-)
   Tosi mukava kuulla että teitä joulu ihmisiä löytyy näin mukavasti :-) Hiukan kun mietin onko liian aikaista laittaa joulu postausta mutta en sitten millään malttanut olla laittamatta :-)

   Tuo värimaailma on niin kaunis, vaikka toisaalta olisin halunnut viime vuoteen hiukan vaihtelua niin jotenkin se vaan nyt kallistui samalle linjoille :-)

   Poista
 6. Meiltä ei paljon joulua löydy kotoa tänäkään vuonna. Mutta sellaiset ajattomat vaaleat joulukoristeet ovat kauniita. Toi ostamasi tuohilyhty on kaunis. Itsekin ihailin H&M:n sivustolla noita tyynyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, tietyt ajattomat koristeet on kyllä todella kauniita :-) En itsekään tykkää että joulua on mitenkään aivan liioin, mutta kyllä sitä toki tarvii perinteiden tapaan olla :-)

   Tuohilyhtyyn ihastuin ihan heti kun näin, ja koriin oli laitettava heti :-)

   Poista
 7. Aivan ihania joulujuttuja olet valikoinut teille! <3 Tosi ihana tuo porotyyny, ihastuin siihen. Voisi kotiutua meillekin. :) Tulee varmasti kaunis ja tunnelmallinen joulusisustus!

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Tietkö, noiden eläin aiheisten tyynyjen kanssa olen ollut niin kahden vaiheilla, muutaman niin nätin olen nähnyt mutta olen silti miettinyt että...... onko kumminkaan ihan juurikaan se oma juttuni, mutta kun tuon näin niin en voinut enään hetkeäkään miettiä :-D Tuo kerrassaan oli niin kaunis kun voi olla :-) Elloksen sivulta tuo kaunis poro tyyny siis löytyy :-)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 8. Tuo porotyyny on kyllä niin suloinen, tahtoo myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehdoton suosikki :-) Ja taitaa olla monen muunkin kun vasta marraskuun alkupuolelle meni toimituskin että ei ollut siis heti saatavilla ikävä kyllä! Kannattaa toimia jos haluaa sen :-)

   Poista
 9. Ollaan täälläkin jo miettitty joulua, en ole vain aivan päättänyt miltä se tänä vuonna näyttää... luultavasti vaaleampi ja juuri noita luonnonmateriaaleja ja värejä :) Ihania juttuja olet poiminut esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava mukava kuulla :-) Etten ainoana ole "aikaisin" liikkeellä ;-) Tosi kiva juttu :-)

   Kuulostaa oikein mukavalle :-) Itseäkin on alkanut koko aika enemmän ja enemmän miellyttämään luonnonmateriaalit kotona sisällä :-)

   Poista
 10. Kivoja joulujuttuja, kahden kuukauden kuluttua laskemme jo melkein sormilla päiviä jouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niin ;-) Kyllä tuntuu mukavalta ajatukselta kun noin voi ajatella :-)

   Tämä odotus aika on kyllä myös niin ihanaa kun osaa olla :-) Mutta itse joulu toki voiton vie ilman muuta :-) Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös se niin vähän mene?! :-)

   Poista
 11. Tuo poro tyyny on kyllä ihana ja joo kysy vain kuinka paljon olen joulua suunnitellut sekä ajatellut! :) Syyskuun alusta lähtein. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan lemppari tännekin, kerrassaan aivan huikea :-) Olen niin kahden vaiheilla ollut nuiden eläin aiheisten kanssa mutta tuota en sitten vaan enää voinut vastustaa, se oli todellakin kaunis :-)

   Ihana kuulla kun olet hyvissä ajoin aloittanut joulun suunnittelun :-)

   Poista
 12. Ihania juttuja oot valkannut! Itse en oo vielä suonut joululle ajatustakaan :) Mutta apua, pianhan se jo on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :-) Sitten tuli kerralla vähän isompi määrä valittua tilaukseen ;-)

   Kyllä sinä vielä onneksi ehdit montakin ajatusta antamaan joululle! :-)

   Poista
 13. Kieltämättä , kyllä, olen jo miettinyt joulua... ihanaa joulun odotusta jne. lähinnä sitä, lisätäkö jotain väriä joulusisustukseen esim. punaista? Mullakin värimaailma lähinnä valko, harmaa, maitokahvin ruskea ja tykkään kyllä vieläkin siitä, toisaalta jotain uutta väriäkin ois ehkä kiva vaihteeksi laittaa, saapa nähdä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukava kuulla :-) Niin sitä pitääkin :-)

   Se itselläkin oli että olisiko pitänyt jokin "tehoste väri" ottaa vielä tähän jouluun ettei nyt aivan samanlainen ole kun viime joulu mutta päätin että mennään samalla väri maailmassa kun uusia koristeita on kuitenkin paljon :-)

   Kuulostaa oikein mukavalta sinunkin joulu :-)

   Poista
 14. Niin, piti vielä sanoman, että tuo poro tyyny on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä?! Aivan todella ihana! :-)

   Poista
 15. Hyvältä näyttää, porotyyny on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :-)

   Se on itsellekin se ehdoton ehdoton lemppari nuista kaikista ja varmasti tämän joulun yksi rakkaimmista jutuista :-) Niin siihen ihastuin :-)

   Poista
 16. Eiiiii vielä joulua ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ehtii laittamaan vaikka ei näin hätä housu olekaan kun minä :-) Ei mitään hätää! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...