torstai 3. lokakuuta 2013

Täydelliset kynttilän jalat ♡Toista vuotta siihen meni aikaa kunnes löysin täysin, juuri, prikulleen sellaiset hopean väriset kynttilän jalat kun olin pienessä mielessäni ajatellut joskus löytäväni. Tämä siis sarjassa, ei niin helppo ostos.

Aina kun kohdalle on osunut jotkin tämän tyyppiset niin joku on ollut pielessä kuitenkin. Joko ei ole "sulamisvaraa" kynttilöille, joko on ollut liian ohuet, joko ei ole ollut kahta kokoa tai mitä milloinkin. Monesti ja vielä kerran monesti olen joutunut pettymään ja jättämään ne melkein ihanat jalat kauppaan. 

Kunnes, menneellä viikolla ne sitten löytyi ja sai todellakin hymyn huulille! :-) Näitä oli peräti kolmessa koossa, mutta itselle riitti kaksi eri kokoa. Tiimari oli pelastus tällä kertaa. Syksyn mallistoon oli tullut nämä ihanuudet. Koriinhan ne oli laitettava heti. Näissä ei ollut mitään mitä olisi pitänyt miettiä, pitkän etsinnän tulos palkittu. Tyytyväisenä vaan kassalle ja kotiin testaamaan. 

Nämä jalat tulevat olemaan tulevana jouluna varmasti pöydässä ja käytössä kovasti sekä monissa juhlissa. Arki käyttöön näitä ihanuuksia ei ole tulossa :-)
Lauantai illan kun hiukan testailin erilaisiin kattauksiin ja liinojen kanssa sekä ilman niin saivat ilahduttaa. Nyt täytyy sanoa että olen tyytyväinen, isolla teellä. Niin kauan näitä on etsitty tuloksetta! 


Syyspäivään iloa! ♡

P.S. Tiimarissa on kampanja ota 3 maksa 2! :-)14 kommenttia:

 1. Nuo on niin kauniit, minäkin haluan ;) Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään nuista kanssa ihan huuuurjan paljon! :-) Niin kauan piti etsiä että löytyi sellaiset mitä todellakin olin halunnut pitkään :-)
   Nyt vaan Tiimariin vielä ja kannattaa hyödyntää tuo hyvä tarjouskin :-)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 2. Ihanat, ihan täydelliset! <3
  Iloista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn sanoihisi Jenni! :-) Pitkään, todella pitkään sain etsiä juuri sellaisia mitä olin mielessä ajatellut mutta onneksi sitten lopun kaiken löytyi :-)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 3. Kauniita...
  HArmi, että Tiimari loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :-)

   Se on kyllä todella harmi kun loppuu. Nykyään Tiimarista kuitenkin löytää monenlaista kivaa ja kauppa on tullut niin edukseen, tosi harmi juttu että ei enää kauaa ole likkeet auki. Täytyy nyt käyttää kaikki ilo irti. :-)

   Poista
 4. Kauniit on! Meillä on vähän samantyyliset Amanda B:ltä mutta taitaa olla hopeisemmat sävyltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Juu, olen tainnut joskus heidänkin vastaavia kynttilän jalkoja katsella :-) Se on kyllä ihana mallisto kokonaisuudessaan todellakin :-) Ihanuuksia on toisensa perään :-)

   Poista
 5. Upeat on! Pitääkin lampsia Tiimariin vielä kun sinne pääsee.

  Mukavaa tulevaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihanat tähän vuodeen aikaan juurikin eikös?! :-)

   Tiimarista tarvii nyt tehdä viimeisiä ihania löytöjä kerrassaan kun sinne vielä pääsee. Harmi juttu että se tulee loppumaan :-/

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 6. Voi että, todella kauniit kynttilänjalat olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Emilia! :-)

   Nuo olivat kyllä todella nyt löytö mitä pitkään haaveillut :-)

   Poista
 7. Se on niin mahtava tunne, kun löytää jotain mitä on kauan etsinyt! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...