keskiviikko 2. lokakuuta 2013

SyyskuuIhana syyskuu takana, kerrassaan ihana :-) Monta tärkeää muistoa se pitää sisällään, paljon mukavia syksyn alun touhuja, niistä mistä niin kovasti nautin. 
Paljon kynttilöitä, lämmintä juotavaa, hiukan jo väriä ulkona, viltin alla iltaisin, lyhentäisin tämän kaiken sanalla parhautta


Syyskuussa ei tainnut montaa iltaa olla josko ollenkaan kun poltettiin kynttilöitä ja erilaisia tunnelmavaloja. Kyllä todella huomaa kynttilä ajan alkaneen, tuntuu että koko aika olen teippaamassa tuikkuja! :-D 

Syyskuussa oli myös aihetta juhlaan ja herkutteluun. Järjestin murulle synttärit ja ystäviä kävi kylässä. Erilaisia syysherkkuja tehtiin omenoista, pakkaseen täytyy vielä säilöä lisää :-)
Sisustus rintamalla syyskuussa tapahtui paljon. Makuuhuone uudistui täysin, seuraavaksi vuorossa oli eteinen, joka on vielä hiukan kesken, suurimmaksi osaksi kyllä valmiina. Keittiötä aijon myös uudistella lisää, se on kenties loka-marraskuun suunnitelmia?! 
Syyskuussa oli aika myös kaivaa esiin syys vaatteita, ja niitä aina niin ihania pipoja! :-) Tästä minä tykkään! Ilmat kylmeni kovasti syyskuun lopulla, mutta ulkoilu ilmat olivat mitä parhaimmat, kirpakkoja syys ilmoja! 


Kohti lokakuuta! :-)14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia syyskuulta, toivottavasti lokakuu on vähintään yhtä mukava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Toivotaan sitä juu :-) Kuten myös teille! :-)

   Poista
 2. Sinulla on ollut kaunis syyskuu :) Ihanaa lokakuuta ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskuu meni kovin nopeaa, varmasti kun kaikkea mukavaa se sisälsi niin ei sinänsä ihme :-) Silloinhan aika aina juoksee!

   Kiitos sinulle sitä samaa! <3 Mennään kohti ihanaa lokakuuta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja niiden voimalla kohti lokakuun juttuja :-)

   Poista
 4. Kauniit muistot syyskuulta, toivotaan vähintäänkin yhtä kaunista lokakuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kohden kovasti :-) Syksy vaan kauniimmaksi tästä muuttuu kun lisää väriä tulee luontoon :-) Sitäkin kovasti odotan!

   Kiitos mukavasta kommentista Marru! <3

   Poista
 5. Ihania muistoja syyskuulta! Olisi pitänyt tehdä samanlainen kollaasi joka kuukaudesta..ehkä ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sitä samaa ajattelin kun taisin aloittaa nämä kollaasit kesäkuussa jos en nyt aivan väärin muista että olisi pitänyt jo talvesta aloittaa että olisi sitten joka kuukaudelta tälläinen muisto paketti tiivistettynä :-) Pitkään mietin että aloitanko kesken vuoden mutta päätin sitten :-)

   Poista
 6. Kauniita kuvia, ja eikun iloista lokakuun jatkoa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Susanna! <3 Sekä sinne teille myös :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...