sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vapun jälkeen & alennuskoodi



Vappu on onnellisesti ohitse mutta munkkeja riittää vielä monelle päiväkahville. Sen verran niitä tuli paistettua. Ihana ottaa pakkasesta ja mikrossa kun sulattaa niin on kun vasta tehtyjä! Hyvä päiväkahvi hetki on hetkessä valmis nautittavaksi! :-)

Viikonloppu menee töissä ja lauantain kauppareissun jälkeen jo hiukan väsyneenä oli ihana istahtaa ja hengähtää rauhassa. Laitettiin kunnon päiväkahvit / teet pystyyn. 






Tähän kahvi / tee hetkeen pääsi sopivasti mukaan uusia ihania tuttavuuksia Nicolas Vahe sarjasta! Olen kyllä niin myyty tälle sarjalle, namskis kaikin puolin. Niin ulkonäöllisesti kuin maisteltunakin, tämä on huippu sarja. 

Herkkuhetken aloitti ihanat nougat palat, makean nälkä talttuu kyllä hetkessä! ;-) Mutta ovatpa ne veikeitä kipossakin, siitä ei pääse mihinkään. 
Tämän jälkeen laitoin porisemaan murulle uutta kahvia ja itselle teetä. Tässä välissä oli aika kattaa kahvi hetkelle pöytä, milläpäs muullakaan kun ihanilla Bloomingvillen tähtikupeilla! :-) Ja servettien kuviointiakaan ei monen tarvitse arvata montaa keraa ;-) 
Ja juu-u, ne munkitkin lämmitettiin!





Pöytä oli valmis ja hetken hengähdys oli paikallaan. Uudet herkut maistui mainiosti. Kahvin että teen kruunasi ehdottomasti piparkakun makuinen siirappi! Tästä innostuttiin kovasti ja tätä varmasti kesän herkuissa nähdään myös, jäätelöä, mansikoita ja tuota vielä päälle, aika herkku annos! :-) 

Oletko sinä jo kokeillut näitä ihania tämän merkin tuotteita? Olisi mukava kuulla kokemuksia! :-) 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nyt teillä ihanat lukijat on äitienpäivän kunniaksi mahtava tarjous maanantai - tiistai (5-6.5.), kaikki tuolloin tehdyt tilaukset ihanasta Sisustus Chill kaupasta toimituskuluitta! :-)
Klick ja pääset kauppaan kurkkimaan mm. näitä ihania Nicolaksen tuotteita, unohtamatta mm. Bloomingvillen ihanuuksia joita on vielä muutamia jäljellä! 

Ihana Anne päivittelee myös FB sivua usein ja pääset klick klick sinne kurkkimaan ja näkemään mitä uutuuksia kauppaan tulee! 


MAUKASTA SUNNUNTAITA KAIKILLE! 



22 kommenttia:

  1. Voi kuinka kuulostaa kivalta, tee/kahvihetket murun kanssa ovat varmasti ihanat :) Noihin tuotteisiin olen itsekkin tosi ihastunut, salaattiottimet ja joitakin muita juttuja meillä onkin ja lisää hankkisin kyllä ihan mielelläni :) Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sarja on niin pop :-)
      Olenkin niitä samaisia salaatti ottimia katsellut kun pitäisi kauniit hankkia :-) nuita tuotteita tuleekin halu hankkia aina lisää ja lisää..... :-)

      Samoin :-)♡

      Poista
  2. Ihanalta kuulostaa teidän kahvihetki :) tuttuja tuotteita ovat :) aurinkoista sunnuntaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Nocolas sarja :-) on vienyt mennessään :-)

      Sinne myös :-)

      Poista
  3. Ihana kahvihetki! Nicolas Vahen tuotteet on ihanan tyylikkäitä ja sopii väriensä puolesta meiänkin sisustukseen täydellisesti. Ehkä munkin on laitettava nyt tilaus menemään jos tuolta löytyisi jotain kivaa keittiön koristeeksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä niin mahtavia piristyksiä sisustuksessa :-) aivan ehdottomasti :-) ja aina tulee lisä halu kokeilla näitä tuotteita lisää ja lisää :-)

      Kiitos mukavasta kommentista :-)

      Poista
  4. Ihana NV. Mulla on vanilja siirappia ja se on kans niiin hyvää :))

    Ihania hetkiä teillä on ollut <3. Rauhallista sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joi joi joi, vanilja siirappi kuulostaa niin maukkaalta :-) namski :-)

      Hiukan hengähdystä kaiken menon jälkeen :-)♡

      Samoin :-)

      Poista
  5. Ihana kahvihetki...:)
    Pitääpä käydä sivuilla tutustumassa....ihan uusi tuttavuus..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varoituksena että nuihin tuotteisiin ihastuu valtavasti :-) hih :-)

      Poista
  6. Ihana ihana postaus ♥
    Me ollaan miehen kanssa ihan myytyjä Vahen tuotteille. Tykätään hurjan paljon! Kyllä noita vaan jaksaa aina ihastella ulkonäöllisesti ja maut on loistavia. Mies taas haaveilee uusista öljypulloista kun aiemmat alkaa olla loppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! <3 Mukava kun tykkäsit lukea! :-)

      Mukava kuulla että muitakin ihastuneita tähän sarjaan on, kyllä niin koukuttava ;-)

      Olen itsekin niitä öljyjä katsellut että ne voisivat olla kokeilu asteella seuraavaksi! :-)

      Poista
  7. Vahen tuotteet on kyllä niiiiin ihania, pitäisi tehdä helsinkiin sellainen reissu että näitä tuotteita pääsisi hypisteleen ♥ Ja ihania yhteisiä hetkiä ♥ ♥ Suloista sunnuntaita! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinnan vaikeus on mikä tulee tässä vastaan ;-) Mutta on tätä sarjaa hiljalleen kiva kerätäkin, se on tämän hyvä puoli, aina pientä kivaa odotettavissa! :-)

      Kiitos ihana ja mukavaa alkanutta viikkoa vaikka lumisessa merkeissä! <3

      Poista
  8. Suloista sunnuntaita... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! :-) <3 Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

      Poista
  9. Nam, ihania herkkukuvia ja varmasti ovat herkullisia myös tuotteet! :) oikein välillä harmittaa, etten itse juo kahvia tai teetä, kun jää monet herkut kokeilematta! :)

    Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3

      Kahvin kanssa mietin usein samaa kun sinä. Monenlaisia ihania kahveja kun onkin olemassa niin varmasti olisi ihana niitä maistella mutta kun ei kahvi ole vaan oma juttu! :-) Vaikka kahvin tuoksu kyllä on sitäkin ihanampi :-)

      Kiitos ja mukavaa loman jatkoa! <3

      Poista
  10. ihania kuvia taas täällä <3

    VastaaPoista
  11. Ai että, herkullisilta kuulostaa!! Täytyy kipaista heti tuonne nettikauppaan ja katsella löytyisikö jotain itsellekin :) Nicolas Vahen tuotteet on niin kauniita, ihan jo niiden puolesta vois tuotteita tilata!

    VastaaPoista
  12. Nam, näyttää hyviltä nuo Vahen herkut.. :) Nuo pakkaukset ja purkitki on nii kivat. Joskus noita pittää testata. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...