torstai 18. joulukuuta 2014

* 18



Mihin tämä aika oikein hujahtaa? Eletään jo näin lähellä joulua, vajaa viikko aattoon! Ihanaa, mutta omasta mielestäni tämä joulun alus aika saisi olla vielä vähän pidempi ;-)

Tänään kurkataan kuuseen vm.2014. Kirjoitin jo jokin tovi sitten että kuusen mietintä oli kovasti mielessä, meinaten että minkälainen kuusi olisi tänä vuonna. 
Kaivaako varastosta muovikuusi, ostaako valkoinen kuusi, hakea pieni kuusi, vai pysyä perinteisessä. Näissä kaikissa on ne omat hyvät puolensa, ja valinnan vaikeus on se iik juttu! 

Kurkataan nyt mihin sitten päädyttiin!







Pieni kuusi! <3

Viime vuonna jo haaveilin kovasti pienestä kuusesta, ja koristeitakin olin ostanut valmiiksi. Metsässä kuitenkin vastaan tuli niin ihana isompi kuusi, ja pieni versio sai jäädä haavelistalle. 
Nyt kun punnitsin näitä vaihtoehtoja, päätin toteuttaa viime vuoden haaveen, ja metsästä katsottiin vain ja ainoastaan pieniä kuusia. :-)

Ihan täydellinen yksilö löytyikin! Kuusi on ollut sunnuntaista asti paikallaan, ja hetki hetkeltä tykkään enemmän ja enemmän tästä, viehättävä. <3

Koristeiksi kuusi sai ihania Annon punavalkoisia kuvioita, sekä valkoisia ja hopeisia pieniä palloja. Muita tämä kaunotar ei kaivannut. 
Lasipurkin suulle laitoin vielä Riviera Maisonin nauhan koristamaan. 

Oma tekemät koristeet joita tässä kalenterissa on kurkittu jo, saavat ihastuttaa huonekuusessa sekä joululahjojen päällä. Tähän ne olisivat olleet liian raskaat. 

Kuusen ulkonäkö "muuttuu" päivittäin sillä pari karvatassua tekee aika selvää palloista, ja kuusen koristelu ilo on jokapäiväinen! ;-) 



25 kommenttia:

  1. Ajatella miten ihanaa, että saat koristella kuusta päivittäin! Kissaneidit aavistavat
    rakkautesi jouluun :'-D On kyllä todella söpö kuusi <3 Toisaalta aito olisi niin ihana,
    vielä kun sen saisi varisemattomaksi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tässä tosiaan nyt ollut tätä kuusen koristamisen iloa! :-) Hih. Eilen illalla kaatui koko kuusi kun karvatassut oli vilkkaalla tuulella, mutta onneksi ei käynyt mitenkään :-)

      Iso aito kuusi on kyllä ihana :-) Mutta, mukava on vaihdellakin :-)

      Kiitos kauniista kommentista! <3

      Poista
  2. Oikein ihanalta näyttää :) Meillä olisi ehdottomasti oikea kuusi, jos sellainen meille pystyttäisiin laittamaan :) Minä olen niin onnettoman allerginen kuuselle, joten pakko mennä muovikuusella :D

    VastaaPoista
  3. Oih, ihana pieni kuusi teillä <3 <3 Mä en oikeesti kestä, että jouluaatto on jo ensi viikolla. Aika tosiaan menee tosi nopeesti!!

    Meille oli tänä aamuna tupsahtanut muutama lahja kuusen alle! Ja voi sitä ihmettelyn määrää...miten se tonttu siis pääsi sisälle? Ai niiin, tosta ovesta....mut miten toi lahja mahtu siitä?
    Heheheh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! <3

      Niin aika menee, ihan hurjan äkkiä on tultu tähän näin joulun lähelle :-) Aikaa voi vaan ihmetellä :-)

      Se teidän ovi on... <3 Ihana! :-)

      Poista
  4. Tuo on aivan täydellinen ja kaunis pieni kuusi! <3 Tuollaisen olisin meillekin mieluusti ottanut, jos vain jonnekin nurkkaan mahtuisi, mutta tällä kertaa päädyttiin erilaiseen ratkaisuun, siitä blogissa jonain päivänä vielä. :) Juuri sopivasti ja kauniita koristeita olet laitellut, kerrassaan suloiselta näyttää. <3

    Mukavaa torstaita, aika tosiaan juoksee näin joulunalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Jenni! <3 Oi kuinka kauniisti kirjoitit! :-)

      Teillä oli myös ihana pikku kuusi, tosi symppis! <3 Näissä on kyllä se oma ihana juttunsa ja tunnelmansa :-) Ihana ratkaisu teillä :-)

      Mukavaa alkanutta viikonloppua teille! <3

      Poista
  5. Ihana ja suloinen kuusi! Meilläkin on kohta kuusen koristelu ajankohtainen, jännää :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Voi ihanaa, sitten kuusi kuviin blogiin! :-)

      Poista
  6. Ihana minikuusi! Meille piti tulla oikea kuusi (kuten joka jouluna), mutta mies ei ehdi sitä enää mökin metsistä hakea, joten ilman kuusta mennään tänä vuonna... Minä tosin olen joulunpyhät töissä, joten harmitus ei ole kovinkaan suuri. Suurin ongelma muodostuikin siitä, että minkä alle lahjat nyt sitten laitetaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      No siinä kyllä onkin ongelma ;-) Mutta, sitten vaan luovuutta nyt käyttämään :-) Ei auta sitten muu :-) Ja ensi vuonna sitten taas tutuilla perinteillä :-)

      Poista
  7. Ihana pikkukuusi! Minunkin kuusi (vähän isompi...) on koristelut jo, mutta en ole vielä päässyt kuvailemaan sitä. Ehkäpä viikonloppuna vilautan sitä blogissani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina! <3

      Sinullakin oli niin kaunis kuusi! :-) Tykkään valtavasti katsella kuinka ihmiset koristelee kuusia :-) Ovat niin kauniita <3

      Poista
  8. Ihana kuusi! Samat oli haaveet itsellä viime vuonna, mutta iso kuusi saapui kotiin :) Saapa nähdä minkälaisen huomenna kotiin kiikutan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin :-D Viime vuonna tosiaan pientä lähdettiin hakemaan, kaikki varusteet siihen valmiina, mutta toisin kävi :-D

      Innolla odottaen millainen sinulle kotiutuu! :-)

      Poista
  9. Voi miten söpöjä kuvia ihanasta kuusesta! ★★

    VastaaPoista
  10. Kylläpä on suloinen ja sympaattinen pieni kuusi! <3 Ja kivat koristeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Heli! <3 Tykkään tuosta suloisuudesta kanssa! :-)

      Poista
  11. Tsadaaaa!pöllitty pikkukuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :-) Tämä ei nyt olekaan pöllitty :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...