perjantai 8. toukokuuta 2015

AjatuksiaHuomenta teille kaikille aamuvirkuille, ja muille myös! :-)

Sade ropisi ikkunoihin viikonloppuna kovasti. Kotona oli viriteltynä valosarjat päällä, ja jo iltapäivällä sai myös sytyttää kynttilät tuomaan tunnelmaa harmaaseen ja pimeäänkin päivään. Tunnelma oli kohdallaan. Reipas aamu/iltapäivä touhuineen vapaalla alkoi kääntyä iltaan, ja samalla vetokin loppua täysin. 

Musiikki soi taustalla ( kuten usein minulla ) , ja pysähdyin miettimään monenmoisia asioita samalla kun luin ihanaa uutta sisustuslehteä. Heräsin ihan todella ajatukseen että tässä vietäisiin nyt viimeisiä viikkoja kun ikä alkaa numerolla 2. Hetken se tuntui vallan kauhistukselta, mutta lohduttauduin sillä että ikä on vain numeroita, eikä mitään sen enempää. En tunne itseäni juurikaan sen vanhemmaksi kun vaikka 4 vuotta sitten, tässä sitä samalla tavalla porskutellaan. Tähän olen tyytyväinen, ja sehän se on tärkeintä, eikös vaan?! 

Ihminen toki muuttuu vuosien myötä huomaamattakin. Kaikkea ei välttämättä itse edes huomaa ennen kun pysähtyy miettimään. 
Ihan ilman suurempia miettimättä, itsessäni huomaan herkkyyden tulleen enemmän ja enemmän pintaan vuosien myötä. Sitä en tiedä, onko se tullut muuten vaan, vai nimenomaan iän myötä. Se on varmastikin suurin muutos itsessäni. 

Oikeastaan nyt noin viikkoa myöhemmin kun mietin tuota lauantaista hetkeäni, se tuntuu oikein mukavalta, vaikka ensin hiukan pelästyinkin. Kelasin mitä kaikkea sitä onkaan mahtunut mm. viimeiseen viiteen vuoteen. Hetki oli rauhallinen, mihinkään ei ollut kiire, oli oikeastaan todella mukava mennä aikamatkalle taaksepäin. Samalla ihastelin rakasta Singer pöytää kukkineen, ja mietin onkohan se matkassani vielä 20vuoden päästä?! Toivottavasti! Oli myös kiva hypätä ajassa eteenpäin. 

Tykkäätkö sinä muistella menneitä? Entä miettiä mitähän sitä on 10v. kuluttua? 


Näissä hassuissa ajatuksissa, toivottelen ihanaa viikonloppua! :-)

26 kommenttia:

 1. Huomenta sinulle! Vai vuosi taakse ja eteen siellä aamutuimaan mietiskelet. Kyllä minäkin usein taaksepäin ajattelen, se oli silloin ja silloin. Mutta hm, eteenpäin en ajattele enään kuin hyvä että vuoden päähän. Elämä on kuitenkin jo takanapäin elettynä, edessä e ivarmaan enään niin paljon ole, mutta ei se rasita vaikka tietääkin, että tästä elämästä vaan on jossain vaiheessa luovuttava. Olen saanut elää jo niin pitkän elämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia ajatuksia siinä rauhallisessa hetkessä heräsi :-) Onneksi kuitenkin oli ohimenevää, ja ikä kun on tosiaan vain numeroita, ei sen enempää eikä vähempää.

   Poista
 2. Mukavia mietteitä, vaikka vanheneminen aina mietityttää ja varsinkin siirtyminen uusille kymmenluvuille... Mutta kuten sanoit, ikä on vain numeroita ja enemmänkin sitä miten asioihin suhtautuu. Ihanaa viikonlopun odotusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kovasti kommentista! <3

   Ikä on tosiaan vain numeroita, ja niin se onkin hyvä. Ei pidä ottaa liian raskaasti :-D Onneksi se olo menikin pian pois. Varmasti elämä jatkuu kuten ennen vaikka vuosikymmen vaihtuu :-)

   Iloista viikonloppua! <3

   Poista
 3. Kokeneena konkarina ( 35 v. ) voin sanoa, että elämäni vasta alkoi kun täytin 30 vuotta :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla! :-) <3 Tosi mahtava juttu! Ei tässä hätää ole :-)

   Poista
 4. Ihanat hassut ajatukset. <3 Kyllä itsekin huomaa herkistyneensä iän myötä. Itku saattaa tullaa ihan yllättävissä tilanteissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, kaikkea sitä päähän pälkähtää :-D

   Herkkyys, on.... hyvästä että pahasta :-D Tai, periaatteessa ei kyllä voi sanoa pahasta. Tunne, tärkeä sellainen kuitenkin.

   Poista
 5. Kyllä vanhoja on kiva muistella ja tulevia myös :) Täällä Pohjanmaallakin sade loihti puihin hiirenkorvia eilen. Tuntuu, että yön aikana on vihertynyt taas hurjasti. Ihanaa viikonloppus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :-) Välillä oikein intoutuu muistelemaan muutaman vuoden taakse, tai toki kauemmaksikin. Ja on myös kiva miettiä, että mitähän tulevaisuudessa....

   Nyt on kyllä hurjasti alkanut vihertämään, kevät on todella täällä! :-)

   Ihanaa viikonloppua! :-)

   Poista
 6. Niinkuin S sanoi, elämä vasta alkaa kun täyttää 30! Minä ainakin olin 2-kymppisenä vielä ihan keskenkasvuinen. Nyt tiedän kuka olen, mitä haluan jne. Nautin elämästä enemmän kuin koskaan. Joten huoli pois, mukavia vuosia on sinulla edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iki ihana kuulla! :-) Tosi hieno juttu, tästä sitä sitten vaan porskutellaan eteenpäin ja kovaa! :-)

   Kuulostaa todella hyvältä, fiksulta ja tasapainoiselta ajatuksesi, 30 on siis hyvä luku! :-)

   Poista
 7. Yhdyn edellisiin :) elämä alkaa vasta 30 kymppisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja kiitos kovasti tsempistä! :-) <3

   Poista
 8. Ihania pohdintoja! Itse olen ollut aina herkkä, mutta iän myötä olen myös kasvanut ja kestän ns. paremmin asioita. Näin kolmikymppisenä tunnen olevani parhaimmillani! Toivon kovin, että nelikymppisenä tulen ajattelemaan taas sitten sen iän olevan parasta :D
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentista! <3

   Kyllä olen teiltä ihanilta lukijoilta saanut nyt niin tsemppiä, että tässä sitä sitten vaan mennään eteenpäin, ja hyvillä mielin! :-)

   Ihanaa päivää sinulle! <3

   Poista
 9. Se on kyllä jännä miten tässä hetkessä aina ajattelee olevansa parhaimmillaan (ainakin henkisesti :D) Itse kriiseilin silloin 30 rajapyykkiä hetken, mutta miespuolisen työkaverin kommentti kyllä auttoi tässä : "nainen on parhaimmillaan 35 vuotiaana, sinut itsensä kanssa, itsevarma ja ylpeä itsestään" se kyllä sai tajuamaan, että niinhän se on, kokoajan tässä on vahventunut omat ajatukset/toiveet/halut/itsevarmuus, ja se on vaan mahtava asia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa todella hyvin sanottu työkaverilta, tuossa on asennetta! :-) Ja sitä kohden vaan :-)

   Tuo itsevarmuus on iso ja arvokas asia. Eikä todellakaan itsestäänselvyys. Olen huomannut että se todellakin kasvaa iän myötä :-)

   Kiitos Jenni ihanasta kommentista! <3

   Poista
 10. Mukavaa lukea mietteitäsi ja ajatuksiasi <3 Ajattele, että minä vietän nyt viimeistä vuotta jolloin ikäni alkaa kolmosella hui kamalaa! Hih, no ei, kyllä se vaan ihan hyvältä tuntuu ja varmasti ihania hetkiä kolmikymppisenä edessä sinullakin!
  Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Susanna! <3 Välillä hieman erilaista postausta ;-)

   Meillähän on sitten aika samat hetket menossa, vuosikymmenet vaihtuu! :-) Huih. Mutta, mennään iloisella mielellä, ja hymyssä suin eteenpäin, rohkeasti! :-)

   Iloista viikkoa sinne teille! <3

   Poista
 11. Sulla on tosi ihana blogi!
  Kuvat ovat etenkin niin ihania, että ihan pakko kysyä millaisella kalustolla kuvailet ja millä ohjelmalla muokkaat kuvia? (:
  Iloista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista kommentista! :-)

   Kuvailen tällä hetkellä Canon 600D järkkärillä, ja kahdella eri objektiivilla. Harjoittelua, harjoittelua koko aika, tämä on niin mahtava harrastus! :-)
   Kuvia muokkaan Photoscape ohjelmalla pääsääntöisesti, vaikka hyvin pieniä muokkauksia vain kuviin teenkin. Lisäksi Picmonkey on todella hyvä ohjelma, jos haluaa jotakin erilaisempaa kuviin :-)

   Iloista kevättä myös sinulle! :-)

   Poista
 12. Alan olla myös sitä mieltä, että elämä alkaa 30 veenä, aikaisemmin sitä etsi itseään :) Menneitä on mukava muistella ja miettiä samalla myös tulevaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura kommentista! <3 Nämä teidän kommentit on olleet niin tsemppaavia! :-)

   Poista
 13. Hyviä pohdintoja ja tunnelman täyteisiä. Usein alan pohtia elämää ja mennesiyyttä. Sitä mukaa kun sikaa kuluu, myös ihminen muuttuu kun saa uusia kokemuksia. Siksi elämästä ei koskaan tule tylsää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, mukava kuulla :-) Tälläisiä ajatuksia tuli mieleen, niin pakkohan ne oli tännekin laittaa muistoksi :-)

   Ihan totta kirjoitit, todellakin, kaikilla kokemuksilla on kasvattava vaikutus, tavalla tai toisella. Kaikki ne on rikkautta.

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...