sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Voihan matkakuume


Loma lähenee lähenemistään. Mutta, ei nyt toki vielä puhuta ihan päivistä, vaan reilusti viikoista. Mutta koko kevät on mennyt nopeaa vauhtia, joten kyllä aika ennen lomaakin saa mennä samalla raiteella puolestani. Loma on ihan tervetullut juttu! :-) Täällä sitä odotetaan! 

Kaivoin arkistoista lomaa odotellessa kuvia Pariisin matkasta muutaman vuoden takaa. Mukava reissu, hauskoine muistoineen ja kaupunki johon ehdottomasti haluan vielä palata uudelleen! Muistan kuinka opas sanoi loman ihan alkuvaiheessa, että Pariisi on kaupunki josta löytää aina uutta nähtävää ja koettavaa vielä monen reissun jälkeenkin. Pariisi on kaupunki johon et tule varmasti kyllästymään. 

Nuo lauseet voin alle ja ylleviivata todellakin, niin paikkaansa se pitää. Tuntuu että joka puolella olisi ollut nähtävää, kuvattavaa ja koettavaa. Tahtoo päästä ehdottomasti uudelleen! Tänä päivänä vielä katsoisin kaupunkia eri silmin / erilailla kameran linssin läpi. 

Matkakuume kasvaa mitä lähemmäs loma tulee, luonnollista. Vielä ei ole suurempia suunnitelmia mitä lomalla tehtäisiin, enkä ole ottanut asiasta sen kummempaa stressiä. Kaikki selviää aikanaan. Oli kuitenkin mukava lievittää ( vai )  pahentaa matkakuumetta katselemalla näitä kuvia. 

Onko sinulla jo loma suunnitelmat valmiina? :-) 

12 kommenttia:

 1. Oi Pariisi, lemppari kaupunkini, jonne olisi ihana taas päästä! <3 Ymmärrän hyvin tuon tuneen ja matkakuumeen myös! :D Kivoja lomasuunnitteluja, se vaihekin on yksi kivoimmista, vaikka eihän sitä reissussa oloa tietysti mikään voita. :)

  Aurinkoista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit! :-) <3 Tuo on todellakin niin ihana kaupunki! :-)

   Eli haaveillaan haaveillaan, sinne vielä joskus sitten.... :-) Unelmat tehty toteutuviksi :-)

   Aurinkoista maanantaita Jenni! <3

   Poista
 2. Oi Pariisi on ihana kaupunki. Olen käynyt siellä myös :) Ehkä joskus uudestaan.
  Meillä on suunnitelmissa mökkeilyloma minulle tärkeässä paikassa ♡ Sitä odotan kovasti!
  Ihanaa loman odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi on kyllä niin ihana! :-) <3 Sinne kyllä ehdottomasti on uudestaan päästävä, aivan ihana! :-)

   Ihana loma suunnitelma, mökkeily on niin mahtavaa! :-) Siinä todellakin lepää! :-) Itsekin odotan sitä kovasti! :-)

   Poista
 3. Itse en ole Pariisissa käynyt, varmasti on ihana kaupunki! Lähtisin kyllä mielelläni... Haaveilen kovin New Yorkin matkasta. Ei ole vielä mitään kummempia lomasuunnitelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi on niin ihana ja kokemus hieno :-) Jäi niin lämpimät ja hyvät muistot! :-)

   Sinulla on ihana haave, ja oikein kelpo haave täälläkin, siinä olisi todellakin kokemus! :-)

   Poista
 4. Oi, Pariisiin olisi ihanaa päästä! Lomasuunnitelmat eivät ole vielä ihan selvinneet meillä, mutta luulen, että ei mitenkään hirmu kauas tänä kesänä lähdetä :) Hauskaa iltaa Seija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa lomasuunnitelmia suunnittelemaan! :-) Ompas mukava kuulla että ei olla ainoita jolla ei ole vielä suunnitelmat selvillä :-) Ex tempore retketkin on niin POP! :-)

   Ihanaa uutta ja aurinkoista viikkoa! <3

   Poista
 5. Meillä ei ole vielä suunnitelmia lomalle ja ehkä ihan pikkasen "ahdistaa", mutta toisaalta ihan kiva ettei ole!! Katsotaan sitten mikä fiilis, kun sen aika on!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on tosiaan puolensa :-) Toisaalta on niin kiva kun ei ole suunnitelmia, ja ex tempore voi ja tuleekin kivoja juttuja :-) Ja myös se että ei ole liian aikataulutettua :-) Kesä ja loma on kuitenkin aina niin ihania! <3

   Poista
 6. Mä niin luulin pääseväni tänä keväänä Pariisiin, mutta jäi edelleen vaan haaveeksi :( Aivan ihania kuvia, ja kyllä, lomakuume vaan kasvaa!! :) Mutta taitaa heinäkuun lomatkin sujua visusti Suomen rajoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi on niin unelmien kaupunki :) <3
   Kyllä varmasti haaveesi vielä toteutuu :) ehdottomasti :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...