maanantai 7. syyskuuta 2015

Musta-valkoisella piknikillä



Olen ehtinyt hehkuttamaan syksyä jo useampaan kertaan, ja niin innoissaan olenkin tästä tulleesta vuodenajasta. Syksy kun vaan on ihan ykkönen! <3 
Kurkataan nyt tässä välissä kuitenkin parin viikon taakse, aikaan jolloin aurinko helli viimein koko pitkän odotuksen jälkeen. 

Suomenlinnaan on pitänyt tehdä retki, ehkäpä vähintään 10 kertaa. Kuinka ollakkaan, aina on jokin este tai muutos suunnitelmiin tullut. Tätä retkeä kuitenkin pidin ihan must juttuna menneenä kesänä, ja saatiinhan se viimein toteutettua. 

Ihana aurinko, ja lämpö oli läsnä koko päivän ilonamme ja ihana merituuli puhalsi. 
Ylläolevan kuvan valitsin ensimmäiseksi, koska se on yksi suosikeistani. Tuota maisemaa katsellessa kalliolla saatiin nauttia maistuvasta piknikistä :-) 

Lähdetäämpä pienelle retkelle Suomenlinnaan! 











Ei liene yllätys, että kamera oli enemmän kun kovassa käytössä tällä retkellä. ;-) Kuvia tuli napsittua useampi sata, ja kyllä onkin ollut vaikea valita tähän postaukseen kuvia kaikkien joukosta. 

Ihastuin niin kovasti tähän upeaan retkikohteeseen, ja mietinkin jo kauniin syyspäivän viettoa täällä myös. Se olisi aivan ihastuttavaa <3 
Tähän väliin onkin hyvä todeta, että hyvää kannatti odottaa! 

Kotona reppuun / kylmälaukkuun pakattiin hyvät eväät ja piknik peite ja sitten suunnattiin hymyillen auringon kanssa lautalle ja kohti ( minulle ) uutta seikkailua! :-) 








Päivän aikana tuli askelmittariin reippaasti askelia, kameraan runsaasti kuvia, ihoon mukavasti rusketusta, muistoihin ihana retki ja tosiaan vietettyä ensimmäinen kesän kunnon piknik. Empä toista kesää muista, jolloin olisi mennyt elokuun loppupuolelle kesän ensimmäisen piknikin vietto! 

Kotona mukaan valmistui herkulliset sushit, laukkuun pakattiin myös rahkat, rypäleitä, suklaata että tietysti raikasta vettä ja unohtamatta kylmää kaakaota! 
Mukaan nappasin myös uuden ihanan * liinan, joka sopi teemaltaan oivasti tähän piknikille. Koko kesän olen odottanut että pääsen tätä käyttämään. 






Näiden tunnelmien myötä, 

IHANAA UUTTA VIIKKOA! <3


* Blogiyhteistyö

15 kommenttia:

  1. Näyttää niin ihanalta, itselläkin pitää tuonne joskus päästä, en ole käynyt vielä koskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten ole ainut jolle tämä oli ensi kerta :-) Itsestäni on tuntunut että kaikki ympärillä puhuu tästä, ja itse vaan malttamattomana odottanut hetkeä että pääsen :-)

      Ensi kesän reissuksi kenties teillekin? :-) Suosittelen lämpimästi :-)

      Poista
  2. Olipa ihania kuvia, tuli vielä jotenkin niin kesäinen fiilis! Kiitos näistä ja ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla Susanna! <3

      Aurinkoista syyspäivää! <3

      Poista
  3. Oi ei miten ihania kuvia!!!!!!! ♥ ♥ Ja komppaan Susannaa et tuli kyllä ihan super kesäinen fiilis!! Ai että ♥ Mä olen kyllä menettänyt sydämeni Suomenlinnalle, aivan huikean ihana paikka. Ja varsinkin rakkauspiknikille!!! ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos ja kumarrus Jenni! <3 Ja aivan ihana asia, että sai kesän mukavaa fiilistä jaettua :-)

      Kyllä täytyy sanoa että itsekin sydämen menetin tuolle hurmaavalle paikalle, kyllä tässä jo seuraavaa kertaa odottaa :-) Oli se niin ihana! <3

      Poista
  4. Ooohalaaa! Tuo ensimmäinen kuva on aivan upea <3 Tosi kaunis!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kuvat <3 tuollaisia retkiä pitäisi tehdä useammin. Varmasti talven pakkasilla ihana palata noihin kuviin ja muistella ihanaa kesäpäivää <3 Edelliseen postaukseen piti kommentoida että söpö kissa :) Meillä sama juttu, aina kun kameran ottaa esille niin kissa ilmestyy siihen myös ja kukkaset kiinnostavat kovasti. Aamulla saattaa kukat olla pitkin poikin lattioita silputtuna jos ei illalla ole muistanut nostaa ne turvaan jonnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lämpimästi! <3

      Olen samaa mieltä, ehdottomasti tälläisiä retkiä enemmän :-) Tänä kesänä meillä kyllä tuli ryhdistäydyttyä, ja pieniä mukavia päiväretkiä tehtiin useampi :-) Erilaista ja mukavaa :-)

      Ja Alma neiti kiittää! <3 On nuo karvatassut sellaisia kavereita! :-) <3

      Poista
  6. Ihanan kesäisiä kuvia, niin lämmin ja aurinkoinen tunnelma. <3 Suomenlinnan reissu kuuluu kesään, meillä tuli ihmeekseni käytyä vain kerran tänä vuonna. :)

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3

      Kyllä se jatkossa ehdottomasti kuuluu, oli se kyllä hurmaava paikka, josta ei mihinkään pääse! <3 Voi ihanuus! <3

      Mukavaa ja aurinkoista päivää! <3

      Poista
  7. Oi miten ihania kuvia! Kuulostaa tosi kivalle retkelle :) Mukavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retki täytti kyllä kaikki odotukset ja ylikin, nyt en yhtään ihmettele miksi paikkaa niin hehkutetaan! <3

      Mukavaa päivää Annika! <3

      Poista
  8. Aivan ihania kuvia! Juuri tuollaisia päiviä ja retkiä itsekin kaipailen. Piknikit perheen kanssa on parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! <3

      Tuollaiset pikku retket ovat niin arkeen potkua antavia :-) Ja aina vähän samalla avartavia :-) Näitä täytyy jatkossakin harrastaa useammin :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...