maanantai 18. heinäkuuta 2016

Hamam pyyhkeet



Huomenta tähän uuteen heinäkuiseen viikkoon! 

Tälle viikolle on luvattu jälleen kunnon kesäkeliä. Ja kyllä täällä mökkeillessä niitä odotellaankin. Vaikka sadepäivillekin on keksitty paljon tekemistä, ja täällähän ei edelleenkään sateet pääse lannistamaan. Mutta, kyllä se aurinkokin on tottakai tervetullut vieras! :-) 




Nyt mökillä ollessa sauna on lämmennyt liki joka ilta, ja savusaunaankin on päästy nauttimaan ihanan pehmeistä löylyistä. Saunominen on ihan luksusta, ja varsinkin talvisaikaan käy harmittamaan, että oma sauna kotona on "varasto" käytössä, joten näistä hetkistä otetaan ilman muuta kaikki ilo irti. 




Teho käyttöön lomalla on päässyt kuvissa vilahtavat, ihanat uudet Hamam pyyhkeet. Raidalliset kevyet ihanuudet on ollut jokaisen saunaillan pyyhevalinta. 

Olin kuullut aikaisemmin pyyhkeistä paljon hyvää, ja nyt voin itse allekirjoittaa täysin saman näistä monikäyttöisistä pyyhkeistä. 
Hamam pyyhe on ihanan kevyt, ja se menee todella pieneen tilaan joka on tälläisellä (kin) reissulla pelastus, koska tavaraa on enemmän kuin paljon mukana. 




Ihastuttavassa Lavlia verkkokaupassa onkin suuri valikoima näitä pyyhkeitä. 
Muistan kun itse avasin pyyhe valikon sivuilla, ja katselin valikoimaa, niin valinnasta ei meinannut tulla y h t ä ä n mitään. Toinen toistaan ihanampia ja raikkaan värisiä pyyhkeitä osui silmiin. Lopuksi tein valinnan, mutta vaihdoin sen kuitenkin sitten vielä juuri ennen tilaus vaihetta :-) 

Meille valikoitui loppujen lopuksi ihanat valko-harmaa raidalliset pyyhkeet, jossa molemmissa on eriväriset tehoste raidat reunoissa. 

Tässä mallissa on 80 % puuvillaa ja 20% bambua. Pyyhe on ihanan pehmeä, ja bambu lisää pyyhkeen imutehoa. 




Tänään on vuorossa jälleen retkeilypäivä, ja suomimatkailu saa jatkoa. Instagram päivittyy retkien, ja loman mukana päivittäin :-) 

12 kommenttia:

  1. Oikein nätit pyyhkeet! Minä ostin viime kesänä pari pyyhettä Turkista, tomivat hyvin rantapyyhkeinä/auringonottoalusina. KIva ottaa reissuun mukaan, kun ovat kevyitä ja menevät pieneen tilaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! :-)

      Juuri niin, nuo kyllä toimii tuossa menossa mitä parhaiten :-) Ja tuo keveys ja pieneen tilaan meno on ihan mahtavaa :-)

      Poista
  2. Kauniit pyyhkeet valikoitui teille, ihanat yksityiskohdat nuo värikkäät raidat. :) Ihania aurinkoisia retkipäiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Jenni! <3

      Se olikin se juttu joka varmasti lopullisen päätöksen teki, rauhallisen väriset mutta sitten tuollainen kiva piristys :-)

      Kiitos, nyt on aurinko tullut takaisin tänne koti suomeen :-) Iloisia päiviä reissuun! <3

      Poista
  3. Pitää tutustua tarkemmin tuohon pyyhkeeseen.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, ovat kyllä olleet tosi hyviä :-)

      Poista
  4. Mä oon testannut näitä pyyhkeitä ja ovat aivan ihanat ja pehmeät!! En ole raaskinu ostaa, mutta voi olla että pian täytyy. Vanhat pyyhkeet alkavat vedellä viimeisiään!

    Kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, juuri niin :-) Ovat kyllä ihan omiaan tässä kesämenoissa mukana :-)

      Suosittelen ehdottomasti ostamaan, näistä on varmasti pitkä ilo ja sopii moneen käyttöönkin :-)

      Kiitos S! <3

      Poista
  5. Ostin joskus Istanbulista kylpyläreissulta saman tyyppiset pyyhkeet - miellyttävän tuntuisia ja todella kevyitä. Pitää käydä katsastamassa tuolla sivustolla. Kauniinnäköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, juuri niin :-) Tosi toimivia reissussa ja kotonakin ilman muuta :-) Ja kuinka ihania värejä näissä onkaan! :-)

      Poista
  6. savusaunan löylyt ovat minulle parhainta, niin pehmeät kuten sinun pyyhkeesi.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...