sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Aamulla

Reipasta sunnuntai huomenta! 

Kirjoittelin edellisessä postauksessa ( klick ) omia lemppareita, ja siellä mainitsin että aamut ovat ehdottomasti lemppari vuorokaudenaika. 
Aamulla olen ehdottomasti pirteimmilläni, ja saan kaikista eniten aikaan. Kun taas illalla nukkumatti tulee kovin aikaisin yleensä ;) 

Tähän aikaan vuodesta joka aamuisiin rutiineihin kuuluu ikkunoiden ja toisinaan myös parvekkeen oven avaus. Voi sitä ihanaa raikkautta ( ja viileyttä ) joka sieltä tulee vastaan, varsinkin kun koti tuppaa lämmetä näin useamman hellepäivän mukana. On myös aivan ihana kuunnella linnunlaulua, ja herätä uuteen päivään. 

Pöytä on ihana kattaa pidemmän kaavan mukaan sellaisina aamuina kun on yhteistä aikaa. Silloin jopa allekirjoittanutkin syö kunnon aamiaisen, kun muina aamuina se tahtoo jäädä useimmiten. Tämä siis todellakin tuntuu luksukselta. 

Pöytään kelpaa kattaa myös aivan ihanan Smeg vedenkeittimen*, tämä on nimittäin itselleni sellainen aarre ja ihastus jota en lakkaa ihastelematta. Nämä ovat vieneet sydämeni, ja yllättävää kyllä, pysyneet haavelistalla jo hyvin hyvin pitkään. 

Keittiöstä löytyy samaa sarjaa leivänpaahdin, joka onkin päivittäisessä käytössä myöskin. Talvella kirjoittelinkin tarkemmin kuinka tätä sarjaa on tarkoitus hiljalleen kasvattaa ( klick ).

Nautitaan tästä kauniista jo selvästi kesältä tuoksuvasta aamusta! :) 4 kommenttia:

 1. Nuo smegin kodinkoneet ovat kuin karkkeja <3
  Meillä päivitetään pikkuhiljaa nuo pienemmät kitchen aidiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi upeasti kirjoitettu 😍 se on kyllä totta 🤗 olen kyllä niin ihastunut näihin 🤗

   Poista
 2. Ihanat aamuhetket on parhautta <3 Täälläkin heti aamusta avaan parvekkeen oven kun herään. :) Smegit on kyllä upeita...Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä, aamut... 💛

   Nytkin ihanaa kesän tuoksua ja tuulta tulee parvekkeelta 🤗

   Kiitos ja iloista viikon jatkoa 🌸

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...