torstai 10. toukokuuta 2018

OnnistumisiaAurinkoiset torstai huomenet kaikille! 

Tänään on tarkoitus olla hieman erilaisen asian äärellä, koska yksi päivä mieleeni ko. aihe juolahti. Aihe itsessään on toki paljonkin mielessä, ja siitä varmasti olisi voinut kirjoittaa jo kerran jos toisenkin. 

Meistä jokainen bloggaaja // valokuvaaja varmasti tietää, että päivissä on kovastikin eroa. Toisena päivänä kamera on valtavan hyvä kaveri, kun taas jonain toisena päivänä kuvaus ei vaan yksinkertaisesti onnistu vaikka mitä tekisit. 

Asiaa enemmän ajateltuani, huomaan ainakin omalla kohdalla tämä toistuvan yhä useammin. Joskus kun alan kuvailemaan ja mielessä on esimerkiksi muutamakin visio, niin vaikka kuinka olisi "ajatustyö" tehty niin kuvista ei tule kertakaikkisesti mitään. Viimeistään kun laitat kuvia koneelle, niin roskakori heilahtaa useammin kun haluaisi. Usein tuossa vaiheessa asia on kyllä jo itsellä tiedossa, mutta toki välillä tulee yllätyksiäkin: " ei nämä sitten onnistunutkaan". 

Kun taas vastapainona löytyy niitä päiviä kun kuvattavaa olisi niin paljon ettei kameraa raaskisi laskea käsistään ollenkaan pois. Kaikkeen ei tarvitse edes olla sitä suunnitelmaa, vaan ne syntyy siinä kuvauksen lomassakin. Tälläinen päivä kun kohdalle osuu, niin se jos mikä on palkitsevaa! Itse ainakin odotan aina innolla, että pääsen laittamaan kuvia koneelle asti! 

Sama kirjoittamisen kanssa, toisina päivänä ( blogiin ) syntyy tekstiä kuin itsestään, ja toisena päivänä yhden lauseen saaminen kasaan voi tuottaa ongelmaa. 

Onko nämä sinulle tuttuja juttuja? 

Kuinka upeista keväisistä, vai pitäisikö sanoa jo kesäisistä päivistä on saatu nauttia viime päivät. Ja kun säätietoa katsoo, niin aurinkoa on luvattu monelle päivälle vielä eteenpäinkin! 
Nyt on aika ottaa vastaan k e s ä ! :)
16 kommenttia:

 1. Yep! Mä kärsin jostain writer’s blockista tällä hetkellä ja tuntuu, että kaikki aiheet on ihan tylsiä mitä päähän juolahtaa!! Sit taas kun katselen vanhoja postauksia niin ei nekään mitään tylsiä ole ollut vasn päinvastoin kivoja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuo, niin tuttua täälläkin aina aikaajoin. Se on harmi silloin kun olisi muuten niin fiilistä ja aikaa tehdä 🤗

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä tosi tutulta, se tunne, kun tekee mieli kuvata lisää ja lisää ja kuvat onnistuvat on aivan mahtava. Sitten taas toisena hetkenä se väkisin väännetty kuvaushetki on jotain ihan muuta... Sama tulee kyllä kirjoittamiseenkin, toisinaan tekstiä syntyy pienessä hetkessä ja kaikki sujuu ja toisinaan saa vääntää ja silti ei tunnu edistyvän. Mukavia kuvaus- ja bloggaushetkiä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet asian ytimessä, näin juuri! Se on oikeasti niin huikea tunne kun on saanut kuvat onnistumaan ja pääsee niitä laittamaan konelle 😍

   Kuten myös sinne ❤

   Poista
 3. Kovin tutulta kuullostaa! Saatikka välillä tuntuu vielä, ettei ole aikaa ottaa niitä kuvia just silloin kun olisi hyvä fiilis/tai valoisa päivä. Mutta se tunne, kun tuntuu jossain onnistuvan on sen arvoista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todellakin sen arvoista ❤

   Tuokin on aivan totta mitä kirjoitit, joskus myös harmittaa niin jos on kuvausfiilis ja ideoita mutta ei ole aikaa ottaa.

   Poista
 4. Joo, kuvaan silloin vain kun siihen on inspiraatiota. Osittain inspiksen puute johtuu välillä siitä että päässä kolkuttaa ajatus et ensin työt sitten harrastus 😂😂.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä periaate! Ja vaikuttaa muuten myös varmasti lopputulokseen, ettei väännä väkisin silloin kun ei varsinaista inspistä ole. Hyvä huomio 🤗

   Poista
 5. Kauniita kuvia kauniissa blogissa !

  - Ronja -

  VastaaPoista
 6. Niin kovin tuttua täälläkin. Välillä ei vaan mistään tule yhtään mitään, ei kuvista eikä tekstistä. Useasti juuri tuo tekstin tuottaminen on minulle haastavaa ja sitten jää kokonaan postailematta vaikka kuvia olisikin. Ja sitten ne kuvat yhtäkkiä tuntuvat jo liian "vanhoilta" etteivät enää sovi vuodenaikaan tai tunnelmaan :) Ihana kuvakollaasi <3 Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli muuten myös hyvä pointti tähän ketjuun, ja tunnistan tuon usein itsessäkin. Haluan että kuvat olisivat kohtuu tuoreita, ja joskus niitä onnistuneitakin on paljon ja sitten ei saakaan jaettua yhtä nopeasti ja täten ne muutaman viikon päästä tuntuu vanhalle! Hyvä huomio 🤗💛

   Kiitos paljon Janina ja aurinkoa päivään ❤

   Poista
 7. Se on niin ärsyttävää, kun on todella tarkka visio otettavista kuvista mutta kamera ei vain tottele, ei sitten niin millään! 😅 Toisaalta tietyt päivät loppuvat kuin kesken, kun olisi niin kiva kuvata hyvällä flowlla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo, ja sitten kun käännät ja väännät ja yrität melkein päällä seisten ja ei vaan onnistu 🤣 ne kuvaus asennot kun ei aina ole ne ergonomisemmat 🤗 hih.

   Poista
 8. Kuulostaa niin tutulta. Nytkin olisi useampikin postaus mielessä, mutta kuvia vaan ei ole. Sinulla on aina niin kauniit kuvat, olet taitava ikuistamaan kuviin tunteen.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa sinulle hurjasti kauniista sanoistasi 💖

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...