torstai 24. toukokuuta 2018

Uutta ilmettä makkariin



Huomenet täältä vapaapäivältä! 

Tänään olisi tämän viikon vapaapäivä, ja kohtuu rennolla otteella on aikomus ottaa. Olen viime aikoina koettanut parhaan mukaan opetella, että ( varsinkaan ) näitä ykkös vapaita ei kannata ahtaa täyteen ohjelmaa kuten aikanaan on tullut tehtyä. Toisinaan tämä onnistuu, toisinaan ei. Tänään kuitenkin on ainakin aikomus onnistua ;) 





Makuuhuone on kokenut pienen, mutta odotetun uudistuksen kun upeasta Veke.fi kaupasta kotiutui upea uusi matto

Vanha matto palveli hyvin, mutta oli hiukan epäkäytännöllinen tilaan. Muutenkin uusia sisustushankintoja miettiessä tulee nykyään ajateltua mm. siivousta ja kuinka se voisi olla kenties aavistuksen helpompaa. 

Eläintalouksiin erittäin sopivia onkin nämä sileäksi kudotut matot, niin helppohoitoisia ja samalla kuitenkin tyylikkäitä malleja löytyy nykyään helposti. Makuuhuoneessa tämä vielä meillä korostuu, koska karvatassut tykkäävät nukkua mm. maton päällä. Matto on erittäin helppo imuroida, joten tämä on mainio hankinta! 




Meille valikoitui Verona salmiakkikuvioinen matto harmaa valkoisena, ja tätä ko. mattoa löytyy kolmesta eri koosta. Tämä on 135 x 195. 

Salmiakkikuvio on ollut itselle mieleinen jo pidemmän aikaa, ja mm. parvekkeelle tekisi mieli uusia matto ja pitkän aikaa yksiväristä mattoa kun siellä katsellut niin olisiko aika valita seuraavaksi jotakin kuosillista? 




Nyt eletään upeaa aikaa leikkokukkien kanssa! Lempparit: pionit, että hortensiat ovat tulleet kauppoihin ja molempia on ehtinyt jo tähän alkukesään maljakossa olla. Aivan upeaa! Kukilla on niin suuri voima, kuinka ne piristävätkään kotia! :) 

Nyt kuitenkin aamupalalle ja kohti vapaapäivää! :) 

13 kommenttia:

  1. Onpa kiva uusi matto ja täälläkin salmiakkikuvio iskee edelleen. Siksi en malttaisi vaihtaa keittiön mattoa uuteen, vaikka taitaisi olla jo aika. :D
    Ihanaa kesäpäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salmiakkikuvio on todella kaunis ja ajatonkin :) Se teidän keittiönmatto onkin aivan ihana! :)

      Kiitos ja samoin! <3

      Poista
  2. Kaunis matto ja tuo salmiakkikuvio on kiva!
    Itseäni alkoi hymyilyttämään postauksessasi sana epäkäytännöllinen matto. Ihana kun muillakin on epäkäytännöllisiä hankintoja. ;) Täällä eilen viimeksi laitoin pari tuotetta myyntiin, hienoja ja kivoja on, mutta epäkäytännöllisiä. Onko ikä tehnyt tehtävänsä ja nykyään tulee mietittyä hankintoja entistä tarkemmin, käytännöllisyys edellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! <3

      Mukava kun nostit kommentissa tuon aiheen! :) Se on meinaan kasvava asia, vielä pari kolme vuotta sitten olisin ajatellut aivan toisin, mutta kyllä nykyään käytännöllisyys yleensä voittaa :D

      Poista
  3. Aivan ihanan värinen matto. Mä olen ihan hulluna harmaaseen <3

    VastaaPoista
  4. OIkein sievä ja raikas! Sopii makkariinne oikein hyvin!

    VastaaPoista
  5. Hieno matto ja upea kukkakimppu <3 Tämä aika on yhtä kukkaloistoa, kukkakaupoissa sekä luonnossa. Toivottavasti vapaapäivä on ollut leppoisa ja rentouttava. Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Kyllä vaan, nyt todella kaikki kukkii niin kauniisti kun ilmat olleet niin suotuisat! :)

      Kaunista kesäpäivää! <3

      Poista
  6. Kaunis makuuhuone <3 Täälläkin salmiakkikuviota löytyy keittiöstä, ja on tykätty kuvio. Itse tekisi mieli vaihtaa makuuhuoneeseen vaaleampi matto harmaan tilalle. Mattohan on jo useamman vuoden vanha, ja oli edellisissä asunnoissa olohuoneessa. :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3

      Salmiakkikuvio on toimiva monessa tekstiileissä, ja on ajaton että kaunis :) Tykkään itsekin siitä todella kovasti :)

      Iloista kesäpäivää! <3

      Poista
  7. Kaunis kukka-asetelma. Mahtaakos kisuliini tuossa miettiä, että ei tämä kuitenkaan taida olla sitä Kissanminttua, kaikkien kisujen suosikkikasvia???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tätä meidän karvatassua kiinnostaa kovasti kukat, kaikkia pitää käydä nuuhkimassa :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...