tiistai 7. huhtikuuta 2020

Pääsiäisviikko



Mukavaa pääsiäisviikkoa kaikille! :) 

Niin sitä huhtikuuta jo mennään hyvää tahtia ja pääsiäinenkin on jo ovella. Täällä olisi vielä tänään ( lyhyt ) aamuvuoro edessä ja sen jälkeen alkaa pääsiäisvapaat. 
No, sattuneesta syystä suunnitelmat on mennyt uusiksi pääsiäisen(kin) osalta, mutta varmasti mukavat päivät kuitenkin edessä. Onneksi ainakin toistaiseksi on luvattu upeaa keväistä ilmaa, joten ulkoilua on sitten paljon tiedossa :) 

Kotiin en ole pääsiäistä ainakaan vielä laittanut, jotenkaan nyt ei ole ajatus taipunut siihen. Ja tuleehan se pääsiäinen ilman koristeluakin. Keskiviikolle olen tilannut tosin kauniin kukkakimpun yhdestä lemppari kukkakaupasta, joten siinä varmasti on iloa pääsiäiseen. 
Pajunkissatkin ovat vielä metsässä, mutta eiköhän niitäkin tule vielä haettua. Jälleen kerran: vähemmän on enemmän.

Tässä muutaman viime viikon aikana olen kokeillut pitkästä aikaa ihan uusia reseptejä, leipomis into on ollut huipussaan! Ja aivan ihana onkin ollut leipoa. Osa tosin enemmän ja osa vähemmän paremmalla menestyksellä! :) Mutta kivaa puuhailua kuitenkin. 

Pitkästä aikaa tein myös meidän molempien herkkua: kerrosrahkaa! Tätä kokeilin myös vähän uudistaa ja rahka syntyi persikka-passionhedelmä rahkasta, gluteenittomista kaurakekseistä sekä passionhedelmästä. 
Yhteen aikaan näitä kerrosrahkoja tuli tehtyä useinkin, mutta sitten ne vaan jäi. Täytyy sanoa, että kyllä nyt sitten puolestaan maistui hyvinkin! 

Huomiseksi olisi tiedossa leipomista myöskin ja jospa sitä saisi pyöräytettyä pääsiäiskakun jo valmiiksi. Ideoita olen tässä etsinyt ja aika hyvin jo mielessä on, millainen kakku voisi olla. Joten vapaapäivät alkavat leppoisasti leipomisen ja sen ulkoilun merkeissä. 

Onko siellä tarkoitus leipoa pääsiäiseksi jotain herkkua? :) 





4 kommenttia:

  1. Oi, mitä herkkua. Taidankin kirjoittaa kauppalistalle tarvikkeet ja kokeilla jospa kerrosrahka olisi myös meidänkin miesväen makuun. Aurinkoista pääsiäisviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa kovasti! <3 Mukava kuulla, jos tästä oli vinkkiä :) On kyllä herkkua ja kun voi vaihdella eri marjoja ja rahkaa :)

      Ihanaa pääsiäisen aikaa! <3

      Poista
  2. Ihanaa Pääsiäisen aikaa ja nautitaan vapaista <3 Itse leivoin eilen rahkakääretorttua, ja vikat palat meni tänään aamupalalla. Huomenna aattelin leipoa persikkapiirakan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon näin jälkikäteen vielä! <3

      Kuulostaa hyvältä, kääretorttu on aina yhtä toimiva ja itselle tulee ihan lapsuus mieleen :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...