maanantai 13. marraskuuta 2023

Uusi Marimekko kangastaulu

 


Ennen kun hypätään jouluisempiin juttuihin, niin palataan hieman syksyä taaksepäin ja tarkemmin ottaen pieneen Marimekko DIY - projektiin. 

Meillä on portaikossa ihastuttanut uudessa kodissa nyt jo kolme erilaista Marimekko kangastaulua. Hetken aikaa muuton jälkeen meni ennen kuin valkeni mitä portaikkoon tarkemmin ottaen haluttaisiin. Mies muistaakseni oli myös tyytyväinen ihan tyhjään valkoiseen seinään, mutta itselle se näytti liian ankealta koska tila on todella korkea portaikossa. 

Jossain vaiheessa se lamppu sitten syttyi ruokailutilan taulun myötä, ja portaikkoon valmistui mieluisa kangastaulu Marimekon kankaasta toki. 

Vuosi sitten loppukesästä kangas tuli vaihdettua syksyisempään ja vaikka kangas ( Unikko väritykseltään ) on yksi lemppareistani kautta-aikain niin kesti hetken aikaa tottua niin värikkääseen tauluun, koska aikaisempi oli mustavalkoinen. 

Olen myös aika vahvasti vuodenaikojen mukaan sisustaja nykyään, ja mietin että mahtaako moinen kangas kuinka tökkiä esim. kevään tullen. No, silmä tottui kuitenkin ja taulusta tuli molemmille loppujen lopuksi mieluisa. 




No mutta, koska ihminen kaipaa välillä muutosta niin taulun päivitys alkoi pyöriä mielessä loppukesästä enemmän ja enemmän. 

Kuinka ihana olikaan tutkia Marimekon kangasvalikoimaa ja haaveilla jospa sitä osaisi joku päivä itse ommella kaikkea mukavaa. Mitä kaikkea sitten voisikaan tehdä! 

Päädyttiin, että vaikka oli mukava kokeilla ja leikkiä hieman värien kanssa aikaisemmin, niin kuitenkin se tuttu ja turvallinen mustavalkoinen olisi kuitenkin tuossa paikassa se juttu. 

Upea juttu olikin kun postissa saapui ihana uusi Unikko kangas ihanaakin ihanammasta MARI-A:sta! Olin ihan täpinöissäni, koska kyllä tuo kangas nyt vaan on niin toimiva vaihtoehto. 

Hetken aikaa kuitenkin otti, että aikataulut antoivat myöden ja ehdittiin alkaa taulun muutos prosessiin. 

Hyvää kannatti kuitenkin odottaa. Taulusta tuli nimittäin meidän molempien mielestä todella mieluisa ja varmasti juuri tähän tilaan paras mikä siinä on ollut! :) 



Varsinkin toinen karvatassu, no nykyään kyllä oikeastaan molemmat vuorotellen ( koska eihän useinkaan samaan aikaan mahdu! ) köllöttelevät tässä matolla ja leikkivät, joten mustavalkoiset neidit sopivat sisustukseen jälleen aikasta hyvin :) 

Hauskaa on myös kun toinen neiti ( joka ei nyt kuvassa ) on aina myös kaikessa kokoomisessa ja touhuissa mukana, joten myös tämän taulun teossa oli aputassuja. Voi nuita ihania! 

Tuosta värikkäästä versiosta en olekaan näköjään blogin puolelle päivittänyt, mutta ensimmäinen versio löytyy tästä. Tuo tauluhan on nykyään ruokailutilassa. 

Viikonlopun aikana ajatukset siirtyivät aikapaljon jouluisiin juttuihin ja mietinkin että kuinkahan portaikkoon saisi myös hieman jouluista ilmettä. Idealla: vähemmän on enemmän. 


Nyt kuitenkin tämä vapaapäiväläinen toivottelee mukavaa uutta viikkoa kaikille! :) Koetetaan jaksaa tätä marraskuun harmautta! 


P.S. Marimekolle on tullut vaikka ja mitä ihanaa jouluista(kin) juttua, joten kannattaa ehdottomasti kurkkia MARI-A:n valikoimaa! Kirsikkana kakun päällä vielä! Koodilla Ale25 saat kaikista tuotteista -25% alea! Itsekin tilasin hiljattain ihanat uudet Marimekon musta - hopeat mukit, jotka ovat ihan loppuvuoden lempparit! 


Yhteistyössä: MARI-A

2 kommenttia:

  1. Kaunis kangastaulu ja ihana kissaneiti . Värit sointuvat toisiinsa todella hienosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kovasti kommentista :) Ihana kuulla :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...