maanantai 25. maaliskuuta 2024

15 € :n kirppislöytö

 


Muutama viikko sitten kaverini laittoi minulle viestiä, että näki ( osuvasti meidän ihan lähellä kirpparilla vielä! ) pari Punkaliven moduulia, että mahtaisinko kenties tykätä niistä. Kunto oli molemmissa kuulemma oikein siisti, toisessa pienen pieni halkeama vain. 

Muistan kuinka kädet lähes tärisi kun en ollut uskoa silmiäni! Ja vielä enemmän kun kuulin ( luin ) että hinta oli 15€ /kpl! Kirjoitin vaan ihan super innoissani kuinka TODELLA paljon näistä tykkään! 

Kaverini ei varmasti uskonut, että kuinka hän nyt todella osui kyllä niin kultasuoneen kerrassaan! Melkein voisin sanoa, että vielä enemmänkin kun kultasuoneen! :D 

Olin juuri lähdössä töistä silloin ja voin sanoa että kyllä tuli kiire kaartaa kirpparin kautta kotiin. Tietysti pienen jännityksen kera, koska oli kulunut muutama tunti kun kaverini oli lähtenyt kirpparilta  ja minun tuurillahan tälläiset olisi mennyttä tietenkin. 



Olin tiedustellut hieman suuntaa missä nämä sijaitsi kirpparilla, jotta käynti voisi toivottavasti tuottaa jopa tulosta. Kiertelin kirpputorilla ( jossa muuten oli muutama muukin kun minä! ) arki-iltana, mutta en vaan kerrassaan löytänyt. Lopulta kun kassalla ei ollut jonoa menin tiedustelemaan kera kuvan, että olisiko heillä muistikuvaa onko nämä menneet tässä parin tunnin sisällä ja/tai mistä löytäisin ne. 

Henkilökunta oli ihan super ystävällistä ja kertoivat että toinen oli myyty ihan hetkeä aikaisemmin ( tietenkin! ) ja toisen myyjä otti tyhjentäessään pöytää myös vain hetkeä aikaisemmin kun ehdin paikalle. 

Täytyy sanoa että siinä vaiheessa kyllä h a r m i t t i ! Harmi kuitenkin kaikkosi hyvin nopeasti koska henkilökunta lupasi ottaa myyjään yhteyden heti ja kysyä josko myyjä voisi tuoda takaisin tämän toisen kappaleen minulle. 

Odottelin hetken ja pian sain tiedon, että myyjä lupasi vielä saman viikon aikana tuoda takaisin tuotteen. Voi sitä ilon määrää! En voinut uskoa todeksi, tämä kyllä oli niin loistava niin kertakaikkiaan loistava löytö! :) 



Vielä samaisen viikon lauantaina käytiin kauppareissulla sitten hakemassa tämä todellinen aarre kotiin. Voin sanoa, että olin kyllä aika hymyä kun tätä kannoin kohti autoa. Kuinka loistavasti tässä loppujen lopuksi sitten kävikään! :) 

Kotona putsailin tämän ja siinähän se sitten olikin käyttövalmiina! Tämä sopii meillä niin moneen paikkaan ja se onkin tässä lyhyessä ajassa ehtinyt olla jo monessakin paikassa ja eritoten päässyt kuvaan kerran jos toisenkin! :D 

Punkaliven tuotteet ovat itselleni jo blogin alkuvuosilta tuttuja ja vaikka sisustus maku on ehtinyt vuosien aikana muuttua melkoisesti niin nämä on kyllä sellaisia jotka ovat olleet pitkään mieleisiä. 

Mitäs mieltä tästä uudesta löydöstä? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...