keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Kukkia kukkia kukkia

 


Ihanaa ja nyt voi sanoa, että aurinkoista alkanutta maaliskuuta myös tänne blogin puolelle! Niin ja hei myös samalla alkanutta kevättä :) 

Niin se kevät keikkuen tulevi. Lumet ovat saaneet kyytiä viime viikkoina niin sateen ansiosta, kuin nyt muutaman viime päivän aikana myös tuon ihanan jo hieman lämmittävän auringon ansiosta. Vielä ei varmasti kuitenkaan kannata hurrata, koska aina se takatalvi iskee ja itseäni se ei stressaa, koska talvi on kuitenkin itselle niin rakasta aikaa. Mutta oli niin tai näin, niin nyt kevät on saanut hyvän alun joka tapauksessa! 

Josko helmikuu oli monen hyvän syyn takia varsinainen herkuttelu kuukausi, niin alkaahan tämä maaliskuukin  ja kevät mukavasti kun tällä viikolla vietetään Naistenpäivää perjantaina! Jälleen yksi hyvä syy herkutella, että nauttia kauniista kukista, eikö totta?! :) 




Täällä viikko alkoi rauhallisella maanantain vapaapäivällä ilman suurempia suunnitelmia. Aamuihmisenä hoitelin siivouksia ja pyykkihommia heti aamusta ja juuri kun ripustelin viimeisiä pyykkejä kuivumaan, niin ovikello soi ja oven taakse saapui niin kaunis kukkakimppu luotto kukkakaupastani Ihana Kukkanen <3 

Kirjoittelinkin täällä syksyllä kuinka olen innostunut Wolttaamaan kukkia. Tämä on kyllä ehdottomasti luksusta vapaapäiviin! Ja kun sitä kautta on löytynyt vielä niin todellakin luotto kukkakauppa niin tämä on ehdottomasti parhautta. Olen kirjoittanut aikaisemminkin, että itselle on äärimmäisen tärkeää, että niin kuin parturi niin myös kukkakauppa on tuttu ja tietävät mistä tykkään. 

Tämä nimensä mukainen kukkakauppa löytyy Kauniaisista kauppakeskus Granista ja heidän yhtä ihana sisarliike puolestaan Espoosta Kauppakeskus Ainoasta Little Bouquet Factory. Kannattaa ihan ehdottomasti tutustua molempiin ihaniin putiikkeihin ja jos matkaa on hieman enemmän niin joko Woltata tai sitten tilailla netin kautta ( klick ) .



Tämä itselle nyt saapunut kaunis kimppu on kuin nenä päähän tulevaan Naistenpäivään ja tämä on tuonut tähän alkaneeseen kevääseen paljon iloa! :) En voi kylliksi ihailla kerta toisensa jälkeen näitä kimppuja, ovat tyyliltään niin juuri sellaisia kun itse suinkin voin vaan toivoa kukkakimpuilta. 

Olen muuten myös joka kerta iloisesti yllättynyt myös kimppujen kestosta, näistä nimittäin riittää iloa pitkän aikaa. Sitten siinä vaiheessa kun osa alkaa mennä huonoksi, niin rakentelen aina jäljelle jääneistä uutta kimppua ja kenties ostan jotain hieman lisää. Ahkerasti kun muistaa vaihtaa raikasta vettä niin on yksi hyvä keino myös! 

Kukka asiat pyörii toki muutenkin näin kevään tullen mielessä, nimittäin piha jutut. Viime kesänä piha hommat jäivät hieman kesken ja nytkin tuntuu, että kohta ollaan varmasti myöhässä :D Mutta ehkä tässä vielä jotain saadaan aikaan. Täällä on nimittäin myös iskenyt niin kova sisustuskärpänen, että meinaa viedä voiton pihasuunnitteluilta! 

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille! <3


* Kimppu saatu: Ihana Kukkanen

2 kommenttia:

  1. Jaloleinikit ovat niin kauniita kimpuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, niin lemppari kukkaani :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...