perjantai 8. maaliskuuta 2024

Herkullista naistenpäivää + arvonta!

 


I H A N A A & H E R K U L L I S T A   N A I S T E N P Ä I V Ä Ä! <3

Kuinka oivasti tänä vuonna tämä päivä osuikaan, koska perjantai ja viikonloppu alkaa joten tänään on lupa ehdottomasti herkutella ja viettää mukavaa naistenpäivää! Kukin ilman muuta tyylillään, yksin tai yhdessä, rennosti tai juhlien! 

Täällä on edessä lyhyt aamuvuoro ennen viikonloppu vapaata ja tämän illan saankin viettää karvatassujen kanssa keskenään, joten josko ulkoilua ja sitten saunaa ja herkuttelua. Tämä tulee tarpeeseen tämän viikon jälkeen. 



Elämän makein hetki - kuten Brunberg:in sivuilla mainitaan, ja onhan tuo nyt kertakaikkisen hyvin sanottu! 

Omat muistoni Brunberg herkuista menee ilman muuta lapsuuteen ja sieltä erityisesti muistan suklaasuukot. Muistan kuinka hulluilta päiviltä ostettiin iso rasia suukkoja usein, ja se oli tietenkin siihen aikaan jotain tosi suurta ja ihmeellistä! Kuinka vaikea olikaan vaan valita sitä mieleisintä makua. Koko perheen suosikkina sen sijaan muistan tryffelit, ne ihanat sinivalkoisiin papereihin käärityt. Näihin liitän jotenkin vahvasti itsenäisyyspäivän, että niitä oli tarjolla aina silloin, toki varmasti myös joulun aikaan. 

Uudempia muistoja sen sijaan ovat perinteiset kesä, että joulu reissut Porvooseen jossa joka reissu on poikettu joko vanhan kaupungin ihanassa liikkeessä tai sitten ihan makeistehtaan puolella pienen matkan päässä keskustassa.

 Voi että, ihania muistoja, itsehän tykkään niin paljon muistella juuri tälläisiä juttuja. 

Suklaasuukot ovatkin ihan lempparini tämän makeistehtaan valikoimasta ja riisisuklaa tulee tiukasti perässä. Ja kylläpä ne jo mainitut tryffelit ovat myös suosikkilistan ihan kärjessä! 

Tästä pääset kurkkimaan kaikkia näitä herkkuja! NAM! 

Suklaasuukoista en muuten voi olla mainitsematta kevään uutta makua: appelsiini suukkoja! Ostin niitä viime viikonloppuna ja täytyy sanoa että olivat ne vaan ihanan raikkaita ja hyviä. Kannattaa ehdottomasti siis maistaa tätä sesonki makua! :) 



Nyt kuulkaa olisi korillinen herkkuja tarjolla sitten arvonnan puolella yhdessä Brunberg:in kanssa! 

Kommentissa olisi mukava kuulla jokin sinun muisto Brunberg herkkuihin liittyen? :) 

Arvonta alkaa NYT, ja kestää ensi torstaille 14.3 asti! Arvontaan voi osallistua sekä tässä blogin puolella, että instagramin puolella. Saat myös tuplata mahdollisuutesi! :) Voittajan julkaisen sitten asap. arvonnan päätyttyä! 


ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN! <3

Yhteistyössä: Brunberg

22 kommenttia:

  1. Mukaan herkulliseen arvontaan ja etenkin Suukot eri makuisina ovat tuttuja. Hyvää naistenpäivää 🌹 salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihanaa naistenpäivää sinulle! Oi mikä herkkukori arvonnassa. Minun paras muistoni on ,kun maistoin brunbergin suukkoja. Ovat edelleenkin lemppareita herkkuketkiin.

    VastaaPoista
  3. mä muistan, että suukoista jätettiin se keksipohja lapsena syömättä, syötiin vaan parhaat päältä :D. jessikahotakainen_80@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Olen kerran käynyt Brunbergin tehtaanmyymälässä ja sieltä tuli ostettua kasapäin Suukkoja. Niihin ei kyllästy :) Mukaan arvontaan. Hyvää naistenpäivää sinulle!
    T. Nelliina
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  5. Suukot muistan ja tiedän. Yhä ostan. Nm. Päivi

    VastaaPoista
  6. Vaniljasuukot tuovat muiston lapsuudesta. Ne oli suurta herkkua! T. Sanna

    VastaaPoista
  7. Eräs sukulainen antoi aina Brunbergin tryffeleitä joululahjaksi ja lapsena en tykännyt niistä yhtään. Nyt jopa ostan joskus itselleni:)

    VastaaPoista
  8. Mies osti tehtaanmyymälästä jouluksi mansikan ja kahvin makuisia suukkoja. 2v oli löytänyt kahvin makuiset ja tutkinut niitä salaa. Avannut useita suukkoja, puraissut kerran ja heittänyt pois, kun maku ei miellyttänyt. Jäljet olivat aika tahmaiset.
    Appelsiini kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.
    -Werhoutuja

    VastaaPoista
  9. Mansikkasuukkoja ostettiin aina syysmarkkinoilta. Onneksi nykyään suukkoja saa muulloinkin. Ja uudet kausimaut on aina testattava. teija(piste)lento(at)elisanet (piste)fi

    VastaaPoista
  10. Mansikkasuukot parhaita,pitääpä ostaa pääsiäiseksi noita appelsiinin makuisia.T.Asta

    VastaaPoista
  11. Edellisessä työpaikassani saatiin Brunbergin suukot aina ystävänpäivänä. Pieni ele työnantajalta, mutta kaikkia se ilahdutti kovasti <3 Nkl80

    VastaaPoista
  12. Ihanaa alkavaa kevättä! Brunbergin suukkoja on ostettu aina, mansikka on ollut suosikkini. -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  13. Suukot ovat monen vuoden herkkuja! :) Nm: AS

    VastaaPoista
  14. Olen käynyt Brunbergin tehtaanmyymälässä monta vuotta sitten ja ostin sieltä suukkoja ja kaikkea ja söin autossa jo matkalla kotiin liikaa hyvää mutta silti ostan suukkoja vieläkin, joten en kyllästynyt.
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  15. Suukot ovat kyllä olleet suosikki kautta vuosien. Kiva, että tulee myös aina uusia kausimakuja. Tryffeleistä en tykkää. Brunbergilla oli vuosia sitten konvehti (nimeä en enää muista), jonka käärepaperissa oli täsmälleen samat sävyt kuin jättimukissani, josta niitä oli mukava tarjoilla. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  16. Brunbergilla on aina ihana käydä Porvoon reissulla. Kaupasta tulee myös ostettua lakuja jatoffeita, niin hyviä! soili.koti at gmail.com

    VastaaPoista
  17. Brumbergin myymälässä tulee vierailtua silloin tällöin . Mukaan lähtee yleensä herkkuja vähän joka sorttia vaikka tarkoitus olisi ostaa vain pussi lakua ja niitä suukkoja.
    RiittaR

    VastaaPoista
  18. Tätini asuu Porvoossa ja muistan kun olin lapsi ja vanhempani olivat siellä käymässä niin toivat minulle tuliaisiksi Brunbergin karkkia. Itse kun käyn Porvoossa niin aina on päästävä Brunbergin myymälään. terhi.ahonen78@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Mukana, meillä suukkoja ostetaan mm. ystävänpäiväksi.

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Sitruuna-Lakritsi toffeet ja Kauralakut best!
    Mikä mainio arvontapalkinto! t. JA

    VastaaPoista
  21. Mansikkasuukot ovat kestosuosikkejani, vaikka muitakin makuja tulee maisteltua.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  22. Ovat suukot tuttuja ja saan niitä lahjaksi perheeltä isänpäivänä ja syntymäpäivänä joka onkin ensi kuussa. Laktoositon suklaa on myöskin tuttu.

    Petri H.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...