maanantai 28. lokakuuta 2024

Kynttelikön tunnelmaa + ARVONTA

 


Kaunein ruska-aika alkaa olemaan mennyttä ja aletaan kääntyä siihen pimeimpään sekä harmaimpaan aikaan syksystä. Ja marraskuukin kolkuttaa jo pian ovella. 

Syksy ihmisenä tämä ei ole minulle itselle ongelma, mutta en toki kieltää voi että eikö se pimeys ja harmaus välillä harmittaisi jos se jatkuu pidempään. Aika aikaansa kutakin ja hetken sitäkin pystyy fiilistellä ja siinä on tunnelmansa. 

Ja hei, muutamana viime vuotena olen ihan oppinut tykkäämään myös marraskuusta! Olen osannut katsoa sitä ihan eri lasien läpi kun aikaisemmin. En suuremmin tiedä mikä tähän on johtanut, mutta joskus asiat voivat näinkin kääntyä. 

Ei siis anneta marraskuun ja harmauden liikaa lannistaa! :) 




Viime vuonna näin instan puolella aivan hurmaavan kynttelikön ( en vaan todella muista millä tilillä! :( ) ja kynttelikkö jäi itselleni niin mieleen kuinka hauskalta se vaikutti monikäyttöisyydellään. 

Nyt kun syksy alkoi kolkutella tulollaan, tuli tämä uudelleen mieleeni ja löysin Noortrade:n sivulta tämän ihanuuden! Ja hei jos se edelleen tänä vuonna kolahti yhtä kovasti kun viime vuonna, niin silloin se on varmasti kolahtanut kunnolla. Eikös sitä niin sanota että hetki kannattaa aina miettiä hankintojen kanssa?! 

Ihan mahtavaa oli syksyn alkuun kun pääsin tekemään yhteistyötä tämän kynttelikön osalta. Täytyy myöntää, että oli olo kuin lapsilla jouluaattona kun pääsin hakemaan paketin postista ja koottiin kyntteilikköä valmiiksi :) 

Kyseessä on siis Lilli kynttelikkö jota on saatavissa kolmessa eri värissä: valkoinen, musta sekä kromi. 

Värivalinnat saattavat  ( ja ovat ainakin allekirjoittaneelle ) usein tälläisten huippu tuotteiden kohdalla olla vaikeita, ja tämäkin tuote näytti jokaisessa värissä todella hyvälle. Päädyin kuitenkin turvalliseen valkoiseen kynttelikköön, se sopii kotiimme tuomaan ihanaa tunnelmaa lopulta parhaiten. 

Tämän kynttelikön kanssa on lähes mielikuvitus vain rajana, ja kuten kuvistakin näkee, niin kynttelikköä voi käyttää monella eri tavalla. Tästä saa muotoiltua riviin suoran kynttelikön, voit jättää hieman välejä tai laittaa hieman tiiviimmin pyöreämpään muotoon. Tai miksipä ei käyttäisi myös yksittäisinä kynttilöinä! Nuo ihanat pallot saa myös pois ja laitettua haluamaansa järjestykseen, mutta kun ne on mielestäni ihan POP tässä kynttelikössä niin itse en niitä nyt lähtenyt ottamaan pois. 

Kynttelikön mukana tulee kauko-ohjain jolla kynttilön saa päälle // pois tai valittua kätevän 6h ajastuksen jota itse olen nyt käyttänyt. 

Eikös vaikutakin aika mielenkiintoiselta tuotteelta? :) 



Alkavan marraskuun kunniaksi laitetaan arvonta pystyyn! :) 

Palkintona on tälläinen ihana Lilli kynttelikkö voittajalle mieluisassa värissä! 

Osallistua voit tuttuun tapaan tässä blogipostauksessa ja // tai instan puolella. Kerrothan kommentissa mikä väri olisi mieluisin voiton osuessa kohdallesi? Olisi myös mukava kuulla mikä sinusta on marraskuussa se mieluisin juttu? :)  Instassa laitathan seuraten: @oy_noortrade_ab sekä tiliäni. 

Arvonta alkaa nyt ja kestää aina ensi maanantaille 4.11. asti. 

Anonyymit osallistujat! Muistakaa laittaa nimimerkki kommenttiin mukaan, muuten on mahdoton kohdistaa voittoa sen osuessa kohdalle! 

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN sekä MUKAVAA UUTTA VIIKKOA! 


13 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa täälläkin ✨🕯️ T.joananen

    VastaaPoista
  2. valkoisena kynttelikkö ois best <3 ja marraskuussa parasta pieni alkava joulun odotus :)
    itä suomeen lupaa ensi lumen loppuviikolle joten takapiha saa sitten valot ylleen jeee <3 t. NooLa

    VastaaPoista
  3. Marraskuussa iloa ja valoa tuo vuosipäivä <3. On ihana suunnitella miten yllättää puoliso ja siinä sivussa inhokkikuukauteni onkin jo sujahtanut ohi. Kromin värinen kynttelikkö ihastutti eniten. Mukavaa loppuvuotta toivotellen KataMaarit

    VastaaPoista
  4. Kyllä joulu jo pikku hiljaa on ajatuksiin hiipinyt ja ihanaa laittaa piha talvikuntoon.
    Valkoinen sopii meille kivasti.
    hamalainentm(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis kynttelikkö. Valitsen valkoisen arvontaan. Kirsi

    VastaaPoista
  6. Kaunis. Mukana valkoisella. Eija

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana kynttelikkö, ja todella kaunis idea, miten sitä voi muotoilla ja yhdistellä sisustukseen eri tavoin. Valkoinen olisi toiveissa. -Eve

    VastaaPoista
  8. kyllä on kaunis kynttelikkö. valkoisena valloittava. marraskuulta odotan ohutta lumipeitettä' tosi valoa ja mielikin piristyisi.

    VastaaPoista
  9. Mieluisin väri olisi kromi. Marraskuun kivoin juttu on se, että voi alkaa jo valmistella joulua. Voi laittaa valoja ja kynttilöitä. Marraskuussa odottaa malttamattomana ensilunta. Toivon tietysti valkeaa joulua. Nm. Päivi

    VastaaPoista
  10. Valkoinen kynttelikkö on kaunis. Syksyltä odotan luonnon värikkyyttä ja pientä pakkasta . RiittaR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan marraskuuta ♡ Ihanaa kun joulukuu on vielä edessäpäin ja saa fiilistellä kynttilöillä & kausivaloilla, ne tuo tunnelmaa pimeyteen. Valkoinen sopisi sisustukseeni parhaiten
      T: lumienkeli

      Poista
  11. valkoinen on kaunis.talven odotus on ihanaa.t.muurahainen

    VastaaPoista
  12. Valkoinen kynttelikkö miellyttää. Marraskuussa on mukava vähän siivoilla kotia joulua. Marraskuussa mukava tava ystäviä ja pikkujoulutkin käynnistyvät. T. Viivi

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...