torstai 17. lokakuuta 2024

Portailla + arvonnan voittaja

 


I h a n a ja k a u n i s syysloma on nyt takana ja arkeen palattu. Syysloma on itselle vuoden tärkein aika ja lomista parhain, ja siksi aina hieman kirpaisee kun se menee liian nopeasti ohitse. Tällä lomalla päätin vielä ihan erityisesti, että entistä enemmän nautin oikeasti joka hetkestä niin paljon kun pystyn. Ihania ja tärkeitä sekä korvaamattomia hetkiä loma pitikin sisällään. Ajattelin palata hieman loma tunnelmiin vielä omassa postauksessaan erikseen :) 

Tähän väliin on vielä sanottava, että yksi asia mikä loman kruunasi oli kyllä tuo todella kaunis ruska! Tänä vuonna ainakin etelässä on mielestäni "normaalia" voimakkaampi ja kauniimpi ruska. Oi oi, tätä on tullut ihailtua niin paljon! <3 



Kirjoittelin joskus taannoin ajatuksia yksi ja kaksi tasoisesta kodista ( klick ).  Itselle tämä nykyinen koti on ensimmäinen kaksikerroksinen koti ja samalla yksi haaveiden täyttymys. 

En oikein osaa sen enempää nyt kuin tuolloinkaan tarkasti kertoa miksi, mutta koen kuitenkin edelleen samalla tavoin, että kaksi kerroksinen koti ( tai vähän edes eri tasoissa oleva ) on kovin mieleeni. Nyt voi kuitenkin sanoa, että on jo neljän vuoden ajalta kokemusta asua kaksikerroksisessa kodissa ja mieli ei ole edelleenkään muuttunut, tämä on juuri hyvä meille. Sen lisäksi meidän rakas karvatassu on aina  rakastanut tutkia elämää portailla niin tämä ratkaisu on todellakin paras meille! :) 

Itse tykkään kovasti istuskella portaissa ja miettiä myös maailman menoa tai välillä vaikka lukea lehteä portailla ja onhan tuo myös huippu venyttely paikka! Tästä aiheesta laitoinkin viikonloppuna kyselyä instan puolella, että onko siellä muita jotka tykkäävät istuskella portailla. 

Ihan lopullinen tulos meni itseltäni hieman ohi, mutta kun kysely oli vielä käynnissä niin jakauma oli kutakuinkin 35% tykkäsi istuskella ja 65% ei tykännyt. Tämä ehkä on hieman hassu kysymys, mutta tulipahan mieleen kysellä :) 

Tämä asia varmasti jakaa mielipiteitä, että onko yhdessä vai kahdessa kerroksessa mukava asua ja moni asia tottakai kaikilla myös vaikuttaa myös asiaan ilman muuta mieltymyksen lisäksi. 



Tässä vaiheessa haluan kiittää teitä kaikkia arvontaan osallistuneita niin täällä blogin puolella kuin sitten myös instan puolella! <3 Ihana oli kuulla, että tämä torkkupeitto oli niin monen muunkin mieleen, koska onhän tämä nyt niin kaunis! <3 

Tässä välissä vielä muistutus, että koodilla: "VILLAHUOPA" saat vielä 20.10 asti alennusta villahuopa kategorian tuotteista -20%! Voit kurkata ne tästä . Nyt kannattaa alkaa täydentämään pukinkonttia tai napata itselle syksyyn ja tulevaan talveen lämmikettä :) 

Arpakone on nyt pyörinyt ja voittajaksi nousi blogissa kommentin jättänyt: anonyymi Jossu! Lämpimät onnittelut sinulle! :) Laitatko minulle päin yhteystietoja niin pääsee palkinto perille? :) 

Lämmin kiitos myös Lapuan Kankurit tästä ihanasta arvonnasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...