sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Jotain hyödyllistä?!

Mukavaa Juhannuksen jälkeistä elämää :-) Niin se taas vilahti äkkiä ohitse onnellisesti vapaalla ja maalla, hyvässä seurassa! :-)

Muutama viikko sitten luukusta kopsahti -40% ale kuponki yhteen tuotteeseen kodin 1:seen. Sehän oli jo niin hyvä tarjous että ei sitä raaskinut olla tietenkään käyttämättä vaan jotainhan piti tietenkin keksiä. Mitään sen suurempaa ei ollut mielessä, ainakaan mitään "turhaa" ;-) Kunnes sitten sain mielestäni aikasta hyvän idean.


SILITYSLAUTA


En ole koskaan ollut todellakaan mikään kova silittämään. En vaan tykkää yhtään siitä hommasta. Se ei ole tehty minua varten. Nyt kumminkin kun käytän pöydässä aina kaitaliinaa, tablettien sijasta ja siinäkin olen aikas vaihtelun haluinen niin yksi menee pyykkiin ja uusi tulee tilalle. Ongelmaksi on jäänyt kun ne tulee pesusta aina ei niin suorina. Uusi liina pitää ostaa aina ;-) Mutta nyt pääsen sitten silitys hommiin, ja kyllä niitä liinoja onkin nyt silitettävänä ;-) Ja tuollaista jopa mieliksi silittelee.


Ostin siis tuollaisen pöytä version, menee pieneen tilaan säilyttää sekä kun kyseessä ei ole mikään himo silittäjä niin tämä kelpaa vallan hyvin siihen tarkoitukseen. 
Osottautui muuten todella hyväksi vaikka pienesti epäillen lähdin kokeileen että kuinka nyt pysyy paikallaan ja onko kuinka hepponen. Mutta hyvin toimii. Olen tosi tyytyväinen, joskus jotain hyödyllistäkin kotiin ;-)

Tuo kangas oli heti mieleen mikä laudassa on, aivan ihana vaaleanpuna sävyinen, voi kuinka sievä, ei varmaan eneään mikään kova yllätys että täällä on vaaleanpunan fani ;-)

Oletko sinä kova silittämään? 

Silitysrauta on kyllä kaapissa ollut jo muutaman vuoden mutta se on tätä lautaa odotellut päivänä tai toisena tulevaksi. ;-) Nyt sitten homma käy, vannomatta paras, eihän sitä tiedä vaikka kuinka sitä innostuisi tähän hommaan :-D


Tervetuloa myös suuresti uusille lukijoille, ilahduttaa kovasti kun teitä tulee uusia myös mukaan :-)


SUNNUNTAIN ILOA! 
20 kommenttia:

 1. Tuo varmasti houkuttelee silityshommiin. :) Itselläni on lauta niin hankalassa paikassa, että silitän saarekkeen päällä! :D Ja niin harvoin kuin mahdollista. ;)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukava kuulla että en ole ainoa joka ei silityksestä tykkää :-) olen ajatellut et mistä sen innon otan kun kaikki silittää :-) tuo piristi :-)

   Kiitos samoin ♡

   Poista
 2. Voi tuo pöytäversio olisi kyllä tosi kätevä. Oon muuten tosi huono silittämään, ainoastaan noita pöytäliinoja ja välillä verhoja joutuu silittämään :) Sitten tietenkin juhlavaatteita... Noin kauniilla laudalla silittäisi kyllä ihan mielellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ilo kuulla että löytyy kohtalo tovereita :-) olen niin ajatellut et olen ainoa :-) mutta kyllä tuo lauta piristää :-)

   Poista
 3. Olen aika outo, mutta tykkään silittämisestä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin monta silitys intoista tiedän :-) ja olenkin luullut olevani ainoa joka ei tykkää :-)

   Poista
 4. Minä olen laiska silittäjä, vain verhot ja pöytäliinat (käytännössä kaitaliinat) on pakko silittää. Juhlavaatteiksi yritän aina ostaa sellaisia, jotka eivät vaadi silittämistä... Tuo pöytä on kyllä tosi pirteän näköinen, saa nähdä muututko vielä himosilittäjäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että teitä löytyy muitakin, tähän asti kohdalle on osunut kovia silittäjiä, tää kyllä todella paransi mieltä :-)

   Aivan, koskaan ei voi sanoa ei koskaan, joten eihän sitä tiedä jos joku päivä innostunut ihan todenteolla :-D

   Poista
 5. Liityn noiden outojen joukkoon, sillä pidän silittämisestä. Hyvää musaa vaan soimaan ja ajatukset lentoon, niin homma hoituu kuin tanssi:)

  Ihastuttavan värinen kuvioiti laudassasi. En olekaan nähnyt tuollaista pöytämallia. Varmasti ihan kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teitä taitaa kumminkin enemmän olla, ainakin tähän asti olen törmännyt vain sellaisiin jotka silittää ja mielellään :-)

   Kyllä tuo oikein kätevältä vaikutti ja säilytystilan kannalta oli aivan loistava valinta :-)

   Poista
 6. Pakko myöntää, et silitys ei oo munkaan juttu... joitain vaatteita ja liinoja on vaan pakko silitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä niin :-D Niin sitä pitää, ihana että en ole ainoa! :-)

   Poista
 7. Meillä vanha romu silityslauta ankealla harmaalla päällisellä, ei sitten yhtään houkuta silittämään. Toisin on varmaan tuon kanssa :) Noloa myöntää, mutta mä olen niin laiska silittämään ettei oo toista. Verhoja on aivan pakko silittää, että kehtaa ripustaa ikkunoille siihen se varmaan jääkin. Tietysti jos on joku hienompi tilaisuus, niin pakon edessä :D

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan päivän piristystä kun teitä löytyy jotka ei tykkää silittää :-) Olen niin monesti tätä asiaa miettinyt että pitäisikö sitä vaan alkaa silittään vaikka en tykkää kun muutkin silittää suurinpiirtein kaiken :-D Nyt en enään ajattele niin,ihana ja mahtava juttu että teitä on paljon jotka ei nauti silitys hommista! :-)

   Poista
 8. ARGH, mä inhooooon silittämistä ja HYVIN harvoin otan laudan esille !! hehehe!

  Kaunis tuo sinun lautasi kyllä on.

  Toivottavasti oli kiva juhannus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, kannatan! :-D Kiva kuulla todellakin että teitä löytyy :-)

   Ajattelin että jos laudan kautta vaikka innostuisin kun se on niin minun värisenikin mutta ei se ole vielä suurempaa innostusta antanut, mutta eihän sitä tiedä :-) Pakon edessä käytössä se on vielä :-D

   Juhannus oli oikein onnistunut, aivan ihana <3 Kiitos kysymästä :-) Tunnelmia tulossa :-)

   Poista
 9. Kivan näköinen silityslauta.

  Itse en varsinaisesti tykkää silityksestä, mutta se on vaan asia mitä on pakko tehdä. En voi sietää sitä, jos esim. petivaatteet on kaapissa ilman silitystä.
  Ainoastaan sillain ne saa siistin näköisesti. Juu-u, olen tarkka.
  Yleensä kun silitän niin katson samalla tvtä tai kuuntelen musiikkia. On ainaki vähän lepposempaa hommaa näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauta on kyllä pirteä :-)

   Mieltä on kovasti piristänyt kun olen kuullut että teitä muitakin löytyy :-D Se on kyllä aivan totta että petivaatteet saa vaan silittämällä kaappiin siistiksi! :-)

   Poista
 10. Onpas kivan kuosinen silityslauta. Kelpaisi mullekin, ehkä tulisi enemmän siliteltyäkin.. Mä kyllä silitän osan meidän vaatteista, mutta useammin tuotakin pitäisi kyllä tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus vielä inspiraatio iskisi, eihän sitä tiedä :-) Vaikka nyt kyllä heikolta näyttää :-D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...