perjantai 16. elokuuta 2013

Kurkistus lomalle

Niin se loma meni tältä kesältä.Itse olen palannut arkeen, muru vielä lomailee tämän viikon, hiukan kyllä se kirpaisee ;-) Nopeastihan tuo oma kaksiviikkoinen hujahti, ensimmäinen viikko Tallinnassa ja toinen viikko mökillä. Kotona käytiin välissä peseen pyykkiä ja jatkettiin matkaa, lomailua parhaimmillaan, varsinkin kun kyse oli lyhyemmästä lomasta :-)

Kerrankin meillä suosi säät suht koht hyvin mökillä ollessa. Ehdin tuossa vähän aika sitten postailla kun on huono tuuri säiden kanssa käynyt a i n a mökillä ollessa, nyt sentään oli pari täysin aurinko päivää ja muutama puoli pilvinen ja sadetta saatiin vain vähän. Myrskykin jota kovasti luvattiin tulevaksi meni kyllä kohdaltamme onneksi ohi. 











Parhautta oli syödä lounasta ulkona, auringon paisteessa, ilman kiirettä! :-) Monta asiaa mikä ei arkena onnistu. Valmistaa ruoka yhdessä, sekin kaikessa rauhassa. 
Grillailtiin, tehtiin erittäin hyvää kalaa sekä hirven lihaa ja maistuvia jälkkäreitä. Unohtamatta raikkaita ja ihania salaatteja. 
Puusta sai jo omenoita ja puskasta marjoja, voi miten herkulllista on hakea pihasta suoraa tuoreita herkkuja, sitä ei kyllä voita mikään. 









Luonnosta ja ulkoilmasta nautittiin paljon. Ulkosalla oltiin kovin paljon ja touhuiltiin pihalla. Onneksi tänä kesänä aurinko on näyttäytynyt huiman paljon enemmän kun viime kesänä, nyt on auringosta kerätty energiaa syksyä ja talvea varten, ainakin näin alkuun ;-) 

Meillä oli myös kissa neidit mukana mökillä ekaa kertaa ja voi kuinka neidit kyllä nautti. Saivat painella kärpästen perässä ja haistella ihan uusia tuoksuja. Kyllä lepokin oli todellakin lepoa neideille kun olivat niin kovasti touhunneet! :-)












Kuten viime mökki postauksessa olikin puhetta että käytiin Helvetin kolulla patikoimassa niin sama reissu tehtiin tälläkin kertaa, eväiden kanssa, sekä kunnon ajan :-) Aivan mahtava retki murun kanssa, aurinkokin oli mukana suunniilleen koko reissun. Oli ihana syödä eväitä kauniissa maisemissa ja itikoitakaan ei ollut. Ja mikä parasta niin pieniä syksyn merkkejäkin oli jo ilmassa, mikä itselle on kovinkin tärkeää :-) 
Edelleen suosittelen kovasti teille kaikille jotka tykkäätte kävellä luonnossa kovasti niin poikkeamaan tuolla. Kaksi ihan erilaista reittiä kun tuon tekee ns. ympäri. Itselle mieluisempi on tuo suo maisema reitti mutta toisessakaan ei ole mitään vikaa! 







Loppuun vielä muutama tunnelma kuva mökkilomalta. 

Laivarannassa jäätelöllä ja nauttimassa auringosta

Pimenevissä illoissa kynttilät olivat aivan pop! 

Ajelulla isän yhdellä vanhalla autolla




Kaunista päivää kaikille! ♥

28 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ja voi mitä herkkuja teillä on ollut :)
    Aurinkoista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Susanna suuresti! <3

      Herkuteltu tosiaan tuli lomalla, jos nyt taas pääsis vähän ruotuunkin! :-)

      Kiitos samoin, toivotaan vähän auringon säteitä viikonlopulle! :-)

      Poista
  2. Kauniita kuvia, ihana tunnelma... ja upea auto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Marru! :-) Loma tunnelma on kyllä niin paras, varsinkin kun oikein tosissaan siihen pääsee kiinni :-D

      Poista
  3. Ihania luontokuvia!!! Ja teidän loma kuulostaa just niin lomalta kuin olla voi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! :-) Luonnossa on niin ihana kuvata, kuvattavaa kyllä löytyy joka puun ja puskan takaa, ja joka vuoden aikaan on omat ihanat juttunsa tallennettavana :-) On tuo valokuvaus vaan kerrassaan mukavaa :-)

      Kyllä, pääsin kyllä todellakin oikein kunnon loma tunnelmaan ja unohdin työt, kerrankin :-) Se kyllä tuntui mukavalta :-) Paljon ehdittiin nähdä näinkin lyhyen lomani aikana :-)

      Poista
  4. Mielettömän kauniita ja kesäisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Aada :-)

      Näitä kuvia onkin kiva sitten talven keskelläkin katsella ja muistella mitä kesälomalla touhuttiin :-) Tunnelmansa :-)

      Poista
  5. Kauniita kesäkuvia! Näitä on sitten kiva katsella kun ilmat kylmenevät. :) Tsemppiä arkeen ja työhön! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Kyllä, juuri yllä kirjoitinkin samaa että talvella on mukava palata kesän hetkiin ja muistella mukavaa lomaa, kun oikein pakkanen paukkuu :-)

      Kiitokset, sitä tarvitaan kyllä aina loman jälkeen! <3

      Poista
  6. Ihania kuvia! Ja kivat nuo kahvimukit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)

      Kahvimukit oli kyllä ihan niin oman näköinen löytö Tigeristä, yllättäen, sieltä kun aina niitä löytöjä tulee tehtyä :-D Hih. Ne on niin pirteät :-)

      Poista
  7. Herkullisen näköistä salaattia ja kauniita kuvia! Kyllä loma on ihana asia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatti on kyllä ehdottomasti kesän kruunu :-) Sitä tarvii olla vähintään kaverina joka kesän lounaalla :-) Ruokasalateista puhumattakaan, nam! :-)

      Juurikin niin, loma on niiiin pop! :-) Nyt tarvitsisi ensi kesään asti odotella seuraavaa lomaa :-D

      Poista
  8. Ihastutavia kuvia! Lomasi oli varmasti onnistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! :-)

      Kyllä, nopeastipahan (niinkö aina!) loma meni mutta sitäkin onnistuneemmin :-) Monta mukavaa juttua ehdittiin tehdä ja muistona on hyvä mieli kaikesta :-) Seuraavaa lomaa ja mukavia juttuja siis vain odotellen :-)

      Poista
  9. Okei on nuo marjakuvat herkullisia ja hyvännäköisiä, mutta auto on kaikista hienoin ja upean värinenkin kaikenlisäksi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin että auto varmasti on sinun mieleen värissä :-)

      Tuo oli kyllä ihanaa kun ei tarvinnut pihaa pidemmäs mennä hakemaan tuoreita marjoja kun vaikka leipoi, se oli mahtavuutta :-) Ja varmasti tuoreet :-D

      Poista
  10. Nams mikä salde ja yök mikä lisko :))!

    Ihanalta lomalta kuulostaa ja kauniita kuvia olet taasen räpsinyt Seija!! Paluu arkeen tuntuu aina vähän tylsältä, mutta onneksi sinäkin näytät osaavan arvostaa lomaa , joka meille suodaan!!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, salaatti on niiiin nam! :-)

      Sisiliskoja nähtiin yllättävän paljon, äkkiäpä nuo karkuun luikkii mutta onneksi kumminkin sain taltioitua pari kuvaa tuostakin liskosta :-D Muisto tuokin :-D

      Kiitos kovasti kauniista kommentista Love! <3

      Sitä se on, kankeasti arkeen mutta kyllä se tästä on jo lähtenyt rullaamaan, pahin ohi. :-D Eli ihan ekat päivät! :-)

      Poista
  11. Onpa ihania kuvia, voi oikein aistia kesäisen tunnelman. :) Ihana loma teillä ollut, sen turvin jaksaa onneksi pitkään! <3
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jenni! <3

      Totta, lomalta kyllä sai energiaa vaikka aika väsyneenä lomalle tuli jäätyä. Nyt sitten vaan kohti syksyn touhua ja ennen kaikkea, sitä ihanaa syksyä ylipään :-) Kovasti siinä fiiliksessä jo ollaan :-)

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  12. Niin hurmaavia kuvia ja idyllistä tunnelmaa!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania kuvia ja loma kuulostaa ihan täydelliseltä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! <3

      Mukavin muistoin kohti syksyä :-) Kyllä se loma vaan on aina kumminkin loma ja ihana loma olikin <3 Ainahan se olisi vielä v ä h ä n voinut vaikka jatkuakin.. .. ;-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...