tiistai 13. elokuuta 2013

Värejä

Eilen ilma ehti vaihdella kovin, varsinainen toiseksi viimeinen loma päivä. Paistoi hyvin lämpimästi kunnes hetken päästä satoi kaatamalla ja tuuli kylmästi. Syksyä ilmassa selvästi? (Ainakin tää kyllä niin toivoo :-D) 

Sukista se ajatus sitten lähti....
Näistä sukista löytyy ehdottomasti lemppari värini! Ja raidat! Aivan lempparit! :-D Vaaleanpunainen väri on kumminkin syksyn mittaan hiljalleen katoava väri kotoa sisustuksesta joten sitä ihanaa väriä täytyy ihailla sitten vaikkapa vaatteissa. Pieninä pisteinä se väri saa piristää edelleen mutta suurimmaksi osaksi se lähtee kesä varastoon. 

Aloin sitten nappaamaan muutaman pisteen vielä värikkäämmästä kodista kameralle :-)
Tätä meidän varsinkin Alma neidin nukkuma paikkaa olen miettinyt kovasti että raaskinko tuota peittoa ottaa pois syksyksi, se on kerrassaan suloinen mutta toinenkin vaihtoehto siihen olisi mikä sopisi paremmin syksyn värimaailmaan. Tämä kyllä voisi olla se piristävä piste :-) Kyllä siinä niin kivasti maittaa uni! 
Ennen kun alettiin eilen siivoamaan urakalla kotia niin nappasin matolla olevasta tyttöjen lelusta kuvan. Värit, ne iski vaan kovasti eilen! :-)
Ihmetys, ainakin itselle, tämä kesäkuun puolivälissä ostettu iso tulilatva on vielä täysin hyvissä voimissa parvekkeella! En olis todellakaan uskonut että saan sitä kovinkaan kauaa hengissä pysymään mutta ihme kyllä, se on todella kauniissa ja täydessä kukassa nyt. Vaikka mieli jo hiljalleen halajaa parvekkeellekin laittaa syys ilmetta kasvein, mutta antaapa nyt vielä kukkia kun kerran on noin hyvin käsissäni kesän säilynyt! 


VÄRIKÄSTÄ PÄIVÄÄ  KAIKILLE!


18 kommenttia:

 1. Kivoja väriläikkiä, jotenkin syksyn tullen tekee mieli ottaa noita värejä pieninä annoksina mukaan :) Tosin tuollainen mustavalkoisuuskin viehättäisi... hmmm mitähän keksisi syys sisustukseen ;)
  Iloista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! :-)

   Pieniä väriläikkiä tarvii tosiaan myös syksyyn jättää, piristää kovasti :-) Valko harmaa muuten alkaa valtaamaan kotia :-)
   Mukavaa aikaa kun pääsee syys sisustaan kotia uuteen uskoon :-)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 2. Värikästä päivää sinullekin!
  Täällä onneksi paistelee nyt aurinko, toivotaan näitä päiviä pitkälle syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :-) Näin harmaana päivänä värejä kaipaa, piristää mieltä :-) Vaikka ei itseä noi syys sateet haittaa, syksy on niin ihana! :-) Tosin kauniit syyspäivät toki vie sen voiton :-)

   Poista
 3. Kivoja piristeitä tuommoiset väriläiskät, värikästä päivää myös sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä :-) Tästä on hyvä suunnata kohti syksyä, sitä kun täällä jo niin kovasti odotetaan :-)

   Sitä samaa myös sinulle! <3

   Poista
 4. Ihania värejä!

  Aurinkoisen värikästä päivää!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit! <3 Ne ovat kyllä ihania. Odotan niin kovasti jo syksyn parasta väriloistoa, se on jotain parhautta :-) Jonka kruunaa pimeät illat ja kynttilät :-)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Totta, piristäviä yksityiskohtia :-)

   Poista
 6. Aika monessa blogikodissa tunnutaan nyt syksyn saapuessa siivottavan ja sisustavan oikein urakalla. Meillä vihreys vaan lisääntyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyä monet odottaa kovasti, mukava että syys ihmisiä löytyy :-)

   Oma tyyli on paras tyyli, missä parhaiten viihtyy niin sen mukaan :-)

   Poista
 7. Kivoja väriläiskä, varsinkin tuo peite on aivan ihana! <3 Kyllähän näitä kesäisiä värejä on mukava jättää syksyiseen sisustukseenkin pieni ripaus.

  Syyskasveja odottelen minäkin, mutta vielä ei ollut tarjolla, ehkä jo pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3

   Tuo peite on kyllä niin suosikki täällä, se on varmaan jätettävä neidille nukkuma paikaksi ehdottomasti :-) On niin pirteä itsessään jo :-)

   Toivottavasti syyskasvit pian jo tulee, into kova laittaa parveketta hiukan syyskuntoon :-) (ts. sisustaa hiukan uudelleen vielä tänä vuonna sitä! :-D)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, ne on niin lempparit! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...