keskiviikko 7. elokuuta 2013

Love Locks ♡

Tuossa jo kesän paremmalla puolen eli kesäkuun puolella kirjoittelin Porvoon reissusta mikä tehtiin murun kanssa ja kuinka siellä ihasteltiin siltaa jossa oli kiinnitetty monen monta lemmenlukkoa. Tämä on ollut ajatuksena jo jonkin aikaa meidänkin tehdä mutta jotenkin se on vaan aina jäänyt, unohtunut ei ole koska molemmat pidämme tuosta ideasta hyvin paljon. Siitä hetkestä kumminkin ryhdyttiin tuumasta toimeen ja tilattiin oma kappaleemme lukosta täältä.


Paikka mihin lukko laitettaisiin oli molemmille selvä, Tampereelle. Pää asiassa minun mutta myös meidän toinen kotikaupunkimme sekä paikka missä kumminkin käymme joka kuukausi joten se olisi luonnollisin paikka mihin tämän ihanuuden voisi laittaa. Sinne sitä pääsisi aina katsomaan ja siellä se olisi muistojen kaupungissa 

Lukko käytiin laittamassa yhteisen kesäloman alkajaisiksi, kauniina kesäpäivänä. Tampereella oli kukkaisviikot menossa ja kauniita kukkia oli joka puolella, täydellistä. Parempaa ajankohtaa ei olisi voinut olla. 
Lukko kiinni....

&
.... avaimet veteen 
Siellä se nyt on monien muiden lukkojen seassa, toisessa ihanassa kotikaupungissa, ehdottomasti seuraavalla Tampereen reissulla poikkeamme katsomaan, lomalla vielä :-) 


Muutamia kuvia vielä tästä ihanasta loman aloituspäivästä :-)Mukavaa päivää teille kaikille! ♡


20 kommenttia:

 1. Voi kun ihana idea, tuollaisesta en tiennytkään :) Aurinkoista päivää, täällä tosin satelee nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan?! :-) Minusta tuo on kerrassaan suloinen ja hauska juttu kokonaisuudessaan :-) Ajatus lähti joskus jo mieleen mutta toteutus jäi vaan puoli tiehen, ikävä kyllä. :-) Ensimmäisellä Porvoon reissulla tänä kesänä sitten päätettiin toteuttaa ja nyt homma valmis :-) Ja tyytyväinen mieli :-)

   Täälläkin lopun kaiken sadepäiväksi muuttui mutta loma on kumminkin loma <3 Toivotaan aurinkoa vielä näyttäytyyn sinnekin :-)

   Poista
 2. Nuo lemmenlukot ovat niin kauniita! Olisi kyllä mukavaa laittaa itsekin tuollainen siltaan.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä kanssasi! :-) Tuo on aivan ihana idea ja oli kyllä niin ihana käydä se murun kanssa laittamassa ja samalla ihastella muita lukkoja :-) Kannattaa ilman muuta laittaa jos halua on <3

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 3. Ihana postaus, lemmenlukot ja kauniit maisemat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru kauniista sanoista! <3

   Lemmenlukko on jo sanana ihana, ajatuksena kaunis ja paikallaan liikuttava :-) Tyytyväinen ja hyvä mieli kun käytiin laittamassa :-)

   Poista
 4. Kaunis lukko! Olen itsekin tehnyt postauksen noista Tampereen lukoista omassa Meidän mökki ja kaupunkikoti-blogissani (http://www.indiedays.com/blog/frakenvik)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! :-)

   Tulen kurkkimaan sinun postausta myös tästä ihanasta aiheesta! :-) Kiitos vinkistä :-)

   Poista
 5. Tuo lemmenlukko juttu on kyllä ihana. Kukahan lie keksinyt moisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä, loisto idea kerrassaan :-) Hattua nostan keksijälle! :-) Tästä jäi niin hyvä mieli kun käytiin viemässä ja on ilo mennä katsomaankin lukkoa seuraavan kerran kun tuonne päin eksytään :-)

   Poista
 6. Ihanaa, kaunis lukko, kauniit maisemat kuvissa!♥ Täydellistä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Merita kauniista kommentista! <3 Lämmitti mieltä kovasti! :-)

   Kyllä todella hyvä mieli / olo jäi tuon reissun jälkeen kun oli lukko paikalleen jätetty :-) Paikalle on kiva palata kun Tampereella käydään :-)

   Poista
 7. Heippa taas ihana Seija:)(Vähän venähti loma minulla pitkäksi...) Niin kauniita kuvia ja tuo lemmenlukko on kyllä hauska keksintö:D Apua, miten tässä ehtii lukemaan kaikki väliin jääneet postaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! <3

   Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! <3 Tosi mukava juttu :-)

   Kiitos kovasti kun tulit kurkkimaan kuulumisia :-) Tuo on kyllä kerrassaan ihana juttu, ja niin mieleinen se meille molemmille oli, kaiken kaikkiaan mukavat muistot :-)

   Poista
 8. Awww, soso romantic <3 ihana LOVE-lukko ;))

  VastaaPoista
 9. Kiva idea, ja ihastuttavat kuvat!

  VastaaPoista
 10. Piti tulla lukemaan tämä vanha postauksesi! :) Niin ihana idea tämä rakkauslukko, tämä postaus herkisti minut :´) Ihanaa kun olette onnistuneet saamaan kuvan myös heitetystä avaimesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin pitkän ajan päästä pääsen vastaamaan tähän kommenttiin ;-)

   Kiitos Heli kauniista sanoistasi! <3 Tämä oli yksi tärkeä, vaikka pieni juttu, tätä on aina ihana muistella päivänä, ja tuolla on mukava käydä katsomassa lukkoa! :-) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...