tiistai 20. elokuuta 2013

OrkideaKesälomalla kun ajelimme kerran Tampereelta kotia kohti pysähdyttiin Hämeenlinnassa kodin terraan. Siinäpä vasta on mukava liike, tekee hauskoja löytöjä, harmi kun niitä liikkeitä vaan on aikasta harvassa niin ei tule niin usein käytyä. No ehkä hyvä sekin. 

Juuri ennen kun olimme menossa kassalle oli kassojen edessä iso hylly täynnä näitä ihanuuksia, hintana vain 3,95€. Vaikka olenkin niin huono kukkien kanssa niin tuohon hintaan en voinut vastustaa kiusausta ja nappasin vielä tuon matkaan ja ajattelin että on voimissaan sitten niin kauan kun on, ainakin hetken ;-)

Äitini antoi kumminkin hyviä vinkkejä minulle tämän kukkasen kanssa ja toivon kovasti että johonkin asti niillä vinkeillä pääsisin :-) Jotenkin tämä väri ja kukkana sopii alkavaan syksyyn loistavasti ja tuo mukavaa iloa ruokapöydälle. 

Tuon ihanaisen lyhdyn vieressä ovat aikasta kiva parivaljakko. 

Pari kertaa olen nyt ehtinyt vähän "juottaan" tätä ihanuuttani vedessä ja ainakin vielä voi hyvin, pitäkäähän peukut että olisi nyt onnea matkassa ja tästä ihanuudesta saisi nauttia pitempäänkin kun mitä minä yleensä kukista saan nauttia :-D

Alimmassa kuvassa näkyy muuten tuo ihana Bloomingville ruukku, ostin sitten kumminkin sen pienemmänkin version sen isomman kaveriksi kerran käydessämme Wanilla Rosessa. 
Tiedän että ei ole hyvä ruukku tuolle kukalle, pitää mennä ostaa sille tarkoitettu, nyt toistaiseksi on menty tuolla :-)

18 kommenttia:

 1. No oli kyllä halpa!
  Harvakseltaan "kylvetät", niin kyllä se hengissä pysyy ja sitten vaan kärsivällisesti odottelee uusien kukintojen tuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se todella oli! :-) Ihmettelin suuresti!

   Kiitti vinkistä, parhaan mukaan siis hoidetaan, ja parasta toivotaan :-) Olen kyllä aika ihmeissään että on vieläkin hyvässä voinnissa vaikka on sentään jo pian kuukauden ollutkin :-D Se on näillä multasormilla paljon! ;-)

   Poista
 2. Orkideat on kyllä ihan parhaita! Pidän peukkuja että se säilyy sinulla kauan :) Aurinkoista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kerrassaan kauniita kyllä :-) Hoito on vaan haastavaa ja se itselle oikein ole hyvä yhdistelmä koska multasormea ei ole luotu itselle :-D Mutta toivotaan parasta, elelee nyt niin kauan kun säilyy hoidossani! :-D

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 3. Orkideat ovat kauniita mutta itse en olen kovin huono orkideoidenkin kasvattaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se sama täällä itsellä :-D Viimeisen päälle huono kasvien kanssa yleensä, saati sitten orkidean kanssa :-D Mutta yllättävän pitkään on nyt jo säilynyt hoivissani täysin hyvinvoivana joten parasta toivotaan jatkolta, ja pelätään pahinta :-D

   Poista
 4. Kaunis on orkideasi! Kauan kestää kukat jasitten on vain odoteltaava uusia kukintoja, joskus nopeammin, joskus vähän kestää. Se väliaika ei niin kiva ole, mutta eivätpä silloin levossa paljon hoitoakaan vaadi. Onnea matkaan orkideasi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :-) Tuo väri oli kyllä heti niin mieleen :-)

   Kaunis kiitos vinkeistä ja toivotaan parasta että kukka viihtyisi hyvin hengissä :-)

   Poista
 5. Ihana orkidea, kauniin sävyinen! Tsemppiä kasvatukseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Sävy oli itselle heti mieleinen muutamasta vaihtoehdosta :-)

   Ja kiitokset, tsemppiä todellakin tarvitsen, kun ei ole sitä multasormea luotu ;-) <3

   Poista
 6. Ei ollut paha hinta ei! Orkidea on tosi kaunis, minäkin haaveilen valkoisesta. Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ei! Oli kyllä ääri halpa ja olivat täysin hyvä vointisia ettei mitään nuukahtaneita että olisi siksi ollut alessa :-)

   Kiitos samoin sinulle! <3

   Poista
 7. Orkideat ovat niin kauniita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä :-) Lyhyt aikainen ilo vaan ollut meillä yleensä, ts. sen pari kertaa kun olen koettanut, nyt (kop kop kop) yllättävän hyvältä näyttää tämän yksilön kanssa :-)

   Poista
 8. No kyllä lähti halvalla :))!! Orkideat ovat niin kauniita. Minäkin sain viime viikonloppuna omani :)! Kaunis! Toivottavasti pysyy elossa ja pitkään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella halvalla, siksi ei voinut vastustaa, vaikka sitten menisikin pian huonoksi, mutta yllättävän hyvin on pärjännyt näpeissäni :-D

   Toivottavasti sinullakin orkidea viihtyy hyvin :-) Ovat niin kauniita! <3

   Poista
 9. Rakastan orkideoita, mutta aina ne meillä kuolevat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa se täällä on aikaisemmin ollut, ovat kyllä erittäin haastavia. Nyt ihmeen hyvältä näyttää joten parasta toivotaan :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...