maanantai 21. lokakuuta 2013

Joulutusta ja arvonnan voittaja ♡

Joko siellä ruudun toisella puolen hiukan jouluttaa? Monessa paikassa on tullut jo ensi lumi ja se kai on tässä syksyn edetessä sellainen yksi asia että saattaa hiukan alkaa jo jouluttaa. Meillä päin ei ole vielä lunta satanut mutta ajatukset ovat jo aavistuksen joulun puolella mm. muutamien tilausten myötä mitä täällä blogissa on kurkattu sekä kun glögi kausikin on jo avattu. 

Viime joulun alennus myynnistä ostin 2 kpl aivan ihania joulupalloja, kerrassaan, namuja! Harmi tosin että niitä oli enää nuin vähän jäljellä, olivat muistaakseni 70% alessa ja hintaa sitten ei jäänyt juuri yhtään. 
Olin jo unohtanut ne tyystin koska varastoon ne silloin suoraa meni, mutta nyt kun kävin kaiveleen jalallisen tähden esiin varaston kätköistä niin nämä pallot osuivat silmään. Voi kuinka ne saivatkaan ilon aikaan! Odotan innolla että saan ne ripustaa.... sitten lähempänä joulua. Mutta nyt pieni kurkkaus :-)




Kyseessä on yllätys yllätys Riviera Maisonin joulupallot. Hieman tässä toivossa elän että kenties tämän vuoden mallistosta voisi nämä lumimaiset tähti pallot löytyä niin niitä voisi sitten kotiuttaa vielä muutaman lisääkin meille. 

Mietin että mihin laittaisin roikkumaan pallot kuvauksen ajaksi niin saimpa idean laittaa ne sarviin! Ihana Jenni Keski. blogista klick on muutamaan otteeseen kirjoitellut ja laittanut ihania inspis kuvia sarvista joten päätin käyttää tilaisuuden tässä hyväksi. :-) Kiitos Jenni jälleen mukavasta vinkistä! 




Muutakin ihanaa tähti aiheista on Rivieralta kotiutumassa toivottavasti pian! Vanhat lukijat saattaa muistaa kun minulla oli kaksi rakasta Rivieran tähti reijällistä lyhtyä mutta yks kaunis päivä kissa neidit juoksi ja raks poks. Molemmat hajalla! Ne lyhdyt olivat kerrassaan rakkaat itselle, pidin niistä todella paljon! 
Viime joulun mallistoon niitä ei tullut ja missään niitä ei enään jäljelläkään ollut koska olivat hyvin suosittuja, mutta nyt, tänä vuonna ne kotiutuu, maltan tuskin odottaa! :-) 


Sitten arvonnan pariin! :-)
OI, teitä osallistujia oli aivan hurja määrä, voi kuinka ihana juttu! Olipa todella iso ilo! :-) Kiitos teille kaikille tasapuolisesti! Mukavaa että teitä on siellä ruudun toisella puolella niin paljon, se on vaan asia josta joka päivä iloitsen kovasti, etten ole yksin näiden kirjoitusteni kanssa. 
Uusia lukijoitakin tuli arvonnan aikana paljon, toivottavasti viihdytte mukana matkassa ja tervetuloa suuresti mukaan vielä kertaalleen! ♡

Kiitos myös kovasti postaus toiveista, niitä tuli arvonnan myötä myös mukavasti. :-) Kovasti mm. joulu aiheisia juttuja toivottiin ja kyllähän niitä toki on tulossa hiljalleen enenemässä määrin. 

Arpa lappuja tuli yhteensä tällä kertaa 202 kpl! Wautsi! 
Arvonnassa apuna oli tuttu ja turvallinen random.org. 

Tällä kertaa arpaonni suosi numerolla 84 ollutta Sohvia. ONNEA! :-)
 Toivottavasti Sohvi näet tämän postauksen niin saat otettua yhteyttä ja laitan sitten tietosi eteenpäin ja palkinto lähtee matkaan! :-)


Tästä on hyvä laittaa alkuviikko käyntiin! :-) 

ILOISTA ALKANUTTA UUTTA VIIKKOA! 






27 kommenttia:

  1. Onpa ihanan näköiset pallot sarvissa! <3 Ja ihana, jos olet blogistani saanut inspistä mukaasi, ihan parasta! <3
    Toivottavasti palloja tulee myyntiin myös tänä vuonna!

    Onnea arvonnan voittajalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat kyllä sarjaan löytöjen löytö :-) Vielä vaan tosiaan kun lisää olisi niin vielä kivempi :-) Kiitos vaan kovasti tuosta inspiksestä! <3

      Poista
  2. Onnea arvonnan voittajalle ja sinulle ihanasta kirjoituksesta kiitos. Saat jo vähän jouluihmisen esiin itsestäkin, tosin se vielä viipyilee taka-alalla.
    Ihanaa syysviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle kovasti! :-)

      Kaikessa rauhassa vaan, jokaisella se joulun tuntu alkaa hiljalleen, jollain aikaisemmin ja jollain myöhemmin, sitten kun itsestä parhaalta tuntuu :-) Siitä ei kannata ottaa stressiä missään nimessä! :-)

      Kiitos, sitä samaa sinullekin! :-)

      Poista
  3. Kävin viikonloppuna Stockalla ihastelemassa joulunurkkausta ja sieltä tarttuikin mukaani mukaani muutama ihanuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuinka kuulostaa kivalle! :-) Stockalla on aina niin kauniit joulu jutut, täytyy itsekin poikkeamaan lähi aikoina :-) Saa sitten vielä enemmän sitä joulu fiilistä aikaan :-)

      Poista
  4. Ihanat nuo sarvet! Me like :):) Nyt joulu on vaan joka puolella ja mä suostun ihastelemaan kuvia, mutta mitään en asialle aio vielä tehdä ;D ! hihihehehaha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla :-) Itse olen ajan kanssa oppinut tykkäämään niistä myös täällä :-)

      Omalla ajalla sitten joulun tuntua, ei missään nimessä stressin kanssa :-) Sitten kun itsestä hyvältä tuntuu :-) Silloin on oikea aika!

      Poista
  5. mukavan näkset pallukat ja onnittelut sohville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuita vielä kun lisää löytyisi, kauniit, niin lempparit! :-)

      Poista
  6. onnea voittajalle! Mä taidan muistaakin kun kirjoittelit niiden lyhtyjen rikkoutuneen:/ Kiva juttu että saat uudet tilalle, noi on niin ihania:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä todella harmitusten päivä kun ne olivat monena palana edessäni. Niin mieleiset ne kerrassaan oli itselle! Mutta onneksi tilanne nyt korjaantuu ja nyt taatusti koristavat ylhäällä ettei karvatassut pääse koskeen :-)

      Poista
  7. Ihania joulukoristeita ja tuo pöytätähti on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tänään saapui se puhumani ikkuna tähti......iiks! :-) Jos vielä ihan ihan hetken malttaisin että sitä en vielä laita kun tuon otin.... tai sitten en malta vaan ;-)

      Poista
  8. Aaw, ihanat pallot tähdillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähdet! <3 Ne ne vaan on jotka jaksaa ilahuttaa ja piristää, todella paljon! :-)

      Poista
  9. Ihania joulujuttuja, voi kuinka kauniita :) Tulis jo se joulu.... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juurikin niin Susanna! :-) Tänään hain sen elloksen paketin missä on joulua meille...... ei millään malttaisi enää odottaa :-D

      Poista
  10. Joulu! <3 Selvästi siitä on jo aavistus ilmassa. Ihanat joulupallot - mitäpä muuta voi tosiaan Riviera Maisonilta odottaakaan kuin ihanuutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, joulu todellakin! <3 Pienesti se alkaa hiipimään taas, onneksi :-)

      Riviera Maisonilla on tosiaan vaikka mitä ihanaa joulu juttua, ja tottakai ylipään :-)

      Poista
  11. Onnea voittajalle! :) Oon ehdottomasti jouluihminen, tykkään kaikesta ihanasta jouluun liittyvästä. Suloiset kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukava kuulla kerrassaan :-) Joulu, se on vuoden kohokohta! :-)

      Kiitos kauniista sanoistasi! :-)

      Poista
  12. Onnea voittajalle :D

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania joulupalloja. Ale-myynneistä niitä kannattais aina hankkia vaikka sillon tuntuu joulu olevan jo poissa mielestä Mutta se tulee aina uudestaan. Onnea arvonnan voittajalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat niin lempparit! <3

      Ale myynnit todellakin kannattaa käyttää hyväksi, vaikka se joulun jälkeen hassulta tuntuu mutta kiva oli nuokin löytää kun tuli ahaa elämys kuinka vuosi sitten odotin seuraavaa joulua että saan nuo esille :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...