keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Keksi vinkki

Muutamissa blogeissa on vilahdellut hauska idea mikä sitten tietysti kolahti itsellekin kun tykkään niin kovasti leipoa paljon. Harvemmin sitä nykyään tulee leivottua keksejä kotona, (piparit toki erikseen) mutta ihan jotakin perus keksejä, en edes muista koska olisin tehnyt sellaisia. Lapsenahan niitä oli kiva leipoa kun opetteli hiukan itsekseen jotakin touhuaa niin keksit oli suurta herkkua. :-)





Ystäväni poikkesi Tigerissa ja haki tuon yhden leimasimen minulle. Harmiksi sitä en päässyt vielä koettamaan koska keksit olivat pienempiä, mutta seuraavalla kerralla tuokin pääsee käyttöön. 
Toiset leimasimet ostin Clasulta, ne ovatkin muutamissa blogeissa vilahtanut, ja olivat myös ihanat ja toimi kyllä ainakin todella hyvin, vaikka sitä hiukan alkuun epäilinkin että mitähän tulee ;-)





En löytänyt tähän hätään kananmunatonta ohjetta joten leipasin perus keksi taikinalla ja muru sai sitten kaupan keksejä tällä kertaa. Täytyisi etsiä ja saa toki vinkkailla jos teillä olisi hyvää kananmunatonta reseptiä kekseille niin ilo mielin otan vastaan ja seuraavalla kerralla teen yhteiset keksit meille :-)

Suklaakeksit hakusanaksi googleen ja sitten siitä vain leipomispuuhiin.
 Klick ja voit kurkata millä ohjeella nämä herkulliset keksit syntyi, tätä kyllä suosittelen, tosi herkkua tuli ja ihanat suklaan palaset kruunasi tietysti nämät! 




Teetä tai glögiä näiden kaveriksi niin kyllä iltapäivä menee rattoisasti ehdottomasti! :-)


HERKULLISTA PÄIVÄÄ! 


47 kommenttia:

  1. Todella ihania muotteja, mulle kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kohti Clasua ja Tigeriä :-) Clasulla oli vaikka mitä ihanaa kun tänään poikkesin, kauniita juttuja ja valoja on tullut roppa kaupalla! :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Nuo oli aivan ihastuttavia tosiaan :-) Tänään kun kävin Clasulla niin sinne oli tullut myös joulu versiot näistä, eli saman tyyppiset, vielä jäi kauppaan mutta tuskin kauaksi aikaa ;-)

      Poista
  3. Mainiot muotit, clasulta? Pitääkin käydä kääntymässä ;) Voi tuo Tigeri, mä haluun sen tänne!! Muutamissa blogeissa vilahdellut kaikkea pientä kivaa sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, clasulta nuo värikkäät! :-) Tänään katselin niin oli tullut joulumuotit, vastaavat myös sinne, olivat todella pirteät nekin, ne on ehkä pakko hakea ;-)

      Tiger on ihan huippu kauppa, se on ollut jo reilun vuoden itselle yksi ehdoton suosikki vaikka nyt pari kk ei ole ollut niin kivaa tavaraa kun yleensä mutta eiköhän joulun ajaksi tule :-) Ainakin kovasti niin odotan :-)

      Poista
  4. Minä ajattelin, että reissusta ostan. Mutta sitten tuli joku ajatushärö enkä ostanutkaan. Nyt harmittaa! :P :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon :-) Nuo olivat kyllä niin hauskat! Kurkkaappa löytyykö Clasun netti kaupasta nuo, jos saisit tilattua? :-)

      Poista
  5. Ihania muotteja!! Minäki tahdon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clasulle :-) Joulu vastaavat oli myös tulleet!

      Poista
  6. Ihania keksejä...olet kova leipomaan...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leipominen on niin rentouttavaa ja mukavaa puuhaa :-) Tykkään kyllä hirmu paljon :-) Pakkaseen kertyy helposti kaikenlaista :-D

      Poista
  7. Ihania muotteja, pitääkin poiketa Clasulla;) Tigerista muotit jo haettu!:D

    Ihanaa päivää!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaa sitten Clasulla myös joulu muotit, olivat vastaavat kun nuo, kerralla sitten kunnolla muotteja kun Clasulle menee :-D

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  8. Pitäkin kysyä systeriltä hyvä ohje kananmunattomiin kekseihin, ko hän tykkää kovasti leipoa, mutta on juurikin kananmunalle allerginen. Arvaapa tekeekö nyt mieli itselläkin leipoa?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, häneltä varmasti sitten saatkin hyviä kananmunattomia ohjeita! :-) Netistä kun olen testaillut niin muutamat ovat kyllä niin huonoja olleet, yleisesti siis mikä vaan kananmunaton, joten usein tutuilla ja turvallisilla muutamilla ohjeilla vain mennään :-)

      Kyllä se leipomis kärpänen on sellainene että se helposti iskee :-)

      Poista
  9. Tosi hauskoja! Pakko käydä hakemassa muotteja jos niitä vielä on :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovatkin! :-) Uskoisin että nuita on vielä, ei varmaan edes kaiketi hirveän kauan ole vielä ollut myynnissä, ainakin blogeissa on ihan lähi aikoina vilahtanut vasta! Ja tänään katselin että oli joulumuotit, vähän vastaavat tulleet myyntiin :-) Olivat myös todella hauskat :-) Vielä jäi kauppaan mutta tässä ihan kahden vaiheilla olen että varmaan nekin täytyy käydä kotiuttamassa :-D

      Poista
  10. Onpa hauskoja. Muksun kanssa ois hauska leipoa :)) Meillä on ensi kuussa tulossa pipatitalkoot :))Jeejee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparien leivonta on niin mukavaa, ja varsinkin lasten kanssa :-) Itsekin olen monta vuotta veljen lasten kanssa leiponut ja se on ollut mukava perinne :-) Se on tosi ihanaa valmistautumista jouluun <3

      Poista
  11. Onpa hauska idea ja AIVAN IHANAT kuvat!! <3

    VastaaPoista
  12. Onpa hauskat :) Pitää kai itselle käydä aikainen joululahja ostamassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on oikein hyvä lahja itselle :-) Käytännöllinen ja mukavaa valmistautumista jouluun :-)

      Poista
  13. Herkullisia kuvia (ja keksejä) Seija! <3 Tigerin leimasin löytyy meiltäkin, mutta noita toisia en olekaan nähnyt, hauskoja! :)

    Mukavaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni kovasti! <3

      Tuo tigerin leimasin oli ihan huippu, oletin vaan että keksit olisi levinnyt hiukan enemmän mutta jäikin vähän liian pieniksi niin täytyy tuota kokeilla seuraavan kerran :-) Tigerissä oli monta nättiä leimasinta :-)
      Tänään katselin Clasulla että oli tullut jouluversiot myös näistä mitä ostin :-)

      Kiitos toivotuksesta! <3 Sateista torstai iltaa! <3

      Poista
  14. Mäkin oon ihaillut noita muotteja, aivan ihania! Niin ja herkullisen näköisiä keksejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keksit oli kyllä tosi herkullisia, ohje oli kerrassaan hyvä :-) Tarvitsisi vain löytää se hyvä kananmunaton ohje niin sopisi sitten koko perheelle :-) Suklaa palat ehdottomasti kruunasi tuon reseptin! :-)

      Poista
  15. Leimasimet on tosi hauska idea, kekseistä tuli oikein ihania! Voi kuinka munkin tekisi mieli glögiä, en tosin ole vielä maistanut, mutta viikonloppuna täytyy jo varmasti kokeilla ensimmäistä glögiä tälle joulukaudelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juurikin niin Susanna! :-) Loisto keksintö! Tosiaan kun muuten ainakin itsellä keksien teko itse on kyllä hyvin hyvin vähäistä vaikka hyviä ohjeita varmasti olisi monen montakin, mutta nuiden leimasimien ansiosta nyt voisi leipoa vaikka kuinka usein keksejä kotona :-D

      Aloittakaa ihmeessä glögi kausi, kyllä se sellaista herkkua vaan on! :-) Me ollaan jo muutama viikko sitten aloitettu, kyllä se on tällästen sade iltojenkin piristäjä :-)

      Poista
  16. Vastaukset
    1. Totta :-) Kekseistä tuli tosi kivoja nuiden kanssa :-) Tahtoo vaan uudelleen leipoa :-D

      Poista
  17. Hei mäkin tahdon tuollaisia leimasimia. Oon jo jonkin aikaa ihaillut muiden "tekstikeksejä". Tarkoittanet Clasulla Clas Ohlsonia? Sinnepä suuntaan siis itsekin leimasimia etsimään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ClasOhlsonia tarkoitin :-) Se on kyllä sellainen aarre aitta itselle nykyään :-) Sieltä löytää vaikka ja mitä kivaa! :-)

      Poista
    2. Juu ClasOhlson on ihan huippu paikka. Mieskin haluaa aina välillä käydä siellä huvikseen kiertelemässä ja se ei tosiaankaan muuten ole mitää shoppailija tyyppiä. :)

      Poista
    3. Se on oikein hyvä juttu sitten, molemmat kun viihtyy siellä :-)

      Poista
  18. Eikös vain ole ihania :) keksitkin maistuvat paremmilta. Pitääkin itse taas leipoa noita kun loppuivat heti valmituttuaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, alleviivaan joka sanan mitä kirjoitit :-) Nuo olivat todella hauskat, kiitos vaan vielä kovasti vinkistä :-) Oli kiva saada kunnolla leimasimia :-) Nyt kelpaa leipoa! :-)

      Poista
  19. Oi, kuinka kiva idea.. mä vahvistan sen, mitä totesin reilu viikko sitten:
    Musta on tullut Clasun vakio-asiakas :)
    Sen verran (yllättävän) kivaa tavaraa sieltä löytyy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahvistan tuon myös :-) Viime syksynä aloin enemmän ja enemmän poikkeaan Clasulla ja varsinkin kevättä kohden siitä tuli yksi lemppari kaupoista, siellä on sitten jos vaikka mitä ihanaa :-) Tahi tiukaan itsekin tulee käytyä :-D

      Poista
  20. Ai vitsi, mulla on vielä testaamatta nuo leimasimet, ehkä viikonloppuna?! Taidan myös kokeilla yhen satsin tuolla sun ohjeella! Kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhäinpäivän kunniaksi sitten leivotte hyvät keksit :-) Se kuulostaa hyvälle! Varmasti lapsetkin tykkää painella nuilla :-)

      Tuo oli kyllä hyvä ohje ainakin, voin suositella sitä :-) Tosi mukava jos postauksesta oli iloa :-)

      Poista
  21. Hauska idea, täytyy laittaa korvan taa. Pipareihinkin saisi kivaa vaihtelua näillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti :-) Olen tuossa yllä kirjoittanutkin että näistä oli tullut Clasulle vielä joulusemmat versiotkin niin niillä varsinkin sitten :-)

      Poista
  22. Voe mahoton. Olispas kivat nuo. Tarvii vissiin pyörähtää clasulla. Nuista sais aika kivoja joululajojakin, keksejä tekstillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sitä vähän itsekin jo ajattelin että joululahjaksikin :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...