torstai 10. lokakuuta 2013

Kotivisio messut

Viime viikonloppu kului Tampereella, vanhassa kotikaupungissa. Viikonloppuun mahtui perheen ja ystävän näkemistä. Perjantaina ennen lähtöämme bongasin että Tampereella on koti aiheiset messut viikonloppuna ja jätettiin hieman avoimeksi että jos ehditään / jaksetaan niin mennään käymään myös messuilla. Saimmekin veljen perheeltäni sattumoisin vapaaliput messuille joten sunnuntai aamuna suunnattiin messuilemaan! :-)






Heti pian kun messuille astuttiin sisään, tämä kotoisa sisustus osui silmääni. Jokin tässä vaan kolahtaa itseeni. Tässä on sitä jotakin ihanaa tunnelmaa! Ja itselle oli todella hauska nähdä tässäkin ihana tuunaus aihe mistä jo alkuviikolla kirjoittelinkin :-) Viikonloppuna sitä aloiteltiin ja pienesti se jäi kesken, sen pariin palataan heti kun valmistuu! :-)




Aina niin ihanat HappyLights valot olivat messuilla myös edustettuna, voi tuota väri maailmaa! Siellä on niin monet ihanan ja herkullisen väriset valot! Kerrassaan nuo ovat vaan ihanat! 






Messuilla oli toinen toistaan ihanampia kattauksia tehty ja nehän minuun luonnollisesti kolahti. Kauniisti moneen kattaukseen oli tuotu mm. syksyä / luontoa sisälle joka on myös minulle tällä hetkellä todella mieluinen. Näitä kattauksia voi vaan ihailla ja ihailla. 




Messuilla ihasteltiin mm. aivan ihania ruokapöytiä. Haaveissa olisi joskus vaihtaa pöytää ja tälläinen vanhan ajan pöytä / lankku pöytä on kovastikin mieleen. Ehkäpä jokin päivä?! Aada sisustus oli hyvin edustettuna messuilla ja nuo yllä olevat kuvat ovat heidän ständiltään. 






Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä kurkataan omaan messu suosikkiini. Kodin 1 osasto missä Anno-mallisto oli edustettuna mielestäni aivan loistavasti! Toinen toistaan kauniimpia juttuja ja niin hyvin esille laitettu. Tätä odotin kovasti ja yhtään en pettynyt, ennemmin päin vastoin, osasto oli aivan huikean hieno kerrassaan! :-) 
Mm. nuo raidalliset puukantiset purkit, ovat aivan huippu hienoja, veikkaampa että niitä pitää kotiuttaa vielä meille! 


Tälläisiä messu tunnelmia tänään! :-) Toivottavasti viihdyit mukana! :-)


14 kommenttia:

  1. No viihdyttiin...hyvin vyyhdyttiinkin...:)
    Nuo ekat kuvat ovat IHANAT..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukava kuulla kerrassaan :-)

      Tuo oli aika mukavasti minustakin sisustettu, ihanan maan läheinen :-)

      Poista
  2. Ihanan näköiset messut!<3 Hienoja kuvia oot ottanut, melkein kuin olis itsekin käväissyt messuilla!♥

    Kivaa torstaita!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Merita kovasti! <3 Olipas mukavasti sanottu! :-)

      Hiukan myöhässä mutta kiitos paljon! :-) Mukavaa sunnuntaita! <3

      Poista
  3. Voi, mitä kuvia messuilta! Aika hyvin, että samoilla messuilla on oltu ja ihan erilaiset kuvat. :) itseltä on jäänyt Anno-osasto harmillisesti väliin kokonaan, onneksi olit ottanut hyvät kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni kovasti! <3

      Se olikin todella hauska huomata kun meillä oli täysin erilaiset kuvat samoilta messuilta :-) Paljon toki oli nähtävää / kuvattavaakin mutta että erilaiset postaukset täysin saatiin aikaan :-)

      Voi kurjuus, tuo Anno osasto oli kerrassaan jotain niiiiiin ihanaa, se oli sellainen itselle ehdoton nähtävyys siellä :-) Tosi kaunis oli joka kulmaa myöten :-)

      Poista
  4. Ai että kun on kivan näköistä! Ihana tuo Anno! :) Kiitos näistä kuvista ja kun jaoit taas meille hyvän mielen niiden ja sanojesi myötä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Jenna! <3

      Tuo Anno on kyllä niin suosikki nykyään, pidän ihan hurjan paljon siitä todellakin nykyään :-) Aivan ihana! :-)

      Voi kuinka kirjoitit taas kauniisti <3 Sait taas häkeltymään, kiitos sinulle! <3

      Poista
  5. Entistä enemmän harmittta, ettei tullut poikettua messuilla, kun noin kivoja juttuja olit sinälin bogannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messut olivat kyllä käymisen arvoiset ehdottomasti, vaikka itsellä aikasta pika kierros olikin mutta kannatti todella kyllä, hyvä mieli jäi kun lähettiin :-)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Totta vie, olivat kyllä mukavat messut pistäytyä, paljon erilaisia ihanuuksia oli :-)

      Poista
  7. Oih noi laatikot<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano :-) Nuo laatikot olivat aivan huippu mahtavan ihanan hienot :-D Mitenkähäb vielä voisi kehua?! :-D Ihastelin jälleen kerran ja kyllä se on varmaan niitä hankittava itselle :-)
      Harmaaksi maalattuna vastaavat löytyykin mutta tuollaiset on kyllä vielä enemmän mieleeni :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...