keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tällä viikolla



Voi tätä ajankulua! Huh hei. Nyt pitäisi pysäyttää kyllä kello hetkeksi, tai saada pari tuntia vuorokauteen lisää. Tälle viikolle olisi kovasti tekemistä, ja ihmeiden ihme, mutta olen hiukan jälkijunassa nyt kaikesta. Väsymys on ottanut veronsa, ja on vaan muutenkin tuntunut että aika ei vaan yksinkertaisesti ole riittänyt nyt kaikkeen suunniteltuun. 

Lauantaina olisi odotetut juhlat tiedossa, ja sen tiimoilta pitäisi tehdä vielä yhtä sun toista. Huominen pyhä sotkee myös hiukan kalenteria, mutta luotan että saan silti kaikki hoidettua, vaikkakin viime tipassa. Nyt täytyy vaan olla entistä tehokkaampi! ;-) 

Tällä viikolla olisi vielä kaksi työpäivää tiedossa, sitten pääsee ansaitulle vapaalle! Jippii! 

Parveke suunnittelu on myös vaiheessa.... nyt kun ne parhaat säät olisi parvekkeella viettää, niin.... Ei pidä ottaa painetta, valmistuu kun valmistuu. Eiköhän siellä vielä päästä monet aamiaiset ja kesän jätskit syömään! Se oli yksi tämän viikon listalla oleva asia, mutta nyt täytyy piirtää nuoli eteenpäin. 

Tälle viikolle olen tilannut myös hurjan määrän auringon säteitä, oletteko tekin valmiita ottamaan vastaan ne? :-) Vaikka nyt ulkona hieman toiselta näyttää.... 

20 kommenttia:

  1. Täälläkin yhtenään tuntuu, että pari lisätuntia vuorokauteen olisi oikein tervellutta! :D Tsemppiä valmisteluihin ja jos nyt jotain jääkin, niin vieraat eivät sitä huomaa (ihan omasta kokemuksesta voin kertoa :D). Pidetään peukkuja aurinkoiselle säälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä olisi suotavaa, käyttöä olisi :)

      Tuo oli Jenni hyvä neuvo, se kävi monesti mielessä :) eli iso kiitos <3

      Poista
  2. Mukavaa loppuviikkoa kiireistä huolimatta. Tiedän tunteen, kun tarvitsisi pari tuntia lisää vuorokauteen!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia, itsellä pitäisi laittaa asunto kevätkuntoon :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä kiireiseen viikkoon, nyt on tosiaan kyllä auringonsäteet kadoksissa! :-)

    VastaaPoista
  5. Energiaa viikkoon! <3 Minä tulin kevään kunniaksi kipeäksi, voimat lamauttava flunssa iski. Töissä kuitenkin, kun kuumetta ei ole. Koko vuoden olen kehuskellut töissä työkavereille, että meikäläinen on ollut yhtäjaksoisesti terve jo monta vuotta peräkkäin - oli siis aikakin jo joku pöpö saada. :D Tämän viikon ohjelmaan on siis ahkeroinnin sijaan kuulunut pitkiä päiväunia, lämpimiä suihkuja ja ruokatasapainosta huolehtimista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiii... nyt vaan lepoa lepoa lepoa että ei enää siitä pahene <3 parantumista <3

      Poista
  6. Energistä loppuviikkoa sulle! Kyllä ne kiireet siitä helpottaa!
    Valoisaa päivää sulle sateesta huolimatta!♥

    VastaaPoista
  7. Tsemppiä hirmusti sinulle! Olisi kyllä saanut tälle viikolle aurinko näyttää useammin säteitään. Kaunis kuva kollaasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä :) tuli tarpeeseen <3

      Mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  8. Aurinko on kyllä tervetullut! Ensi viikolla aattelin hakea muutaman kukan jo ulos juhlia piristämään, etteivät sitten ihan paleltuisi...Tsemppiä sinullekkin kiireisiin!

    VastaaPoista
  9. Mihin lie kaikki aika ja aurinko hupenee, tosi kylmää on ollut! Mukavaa juhlavalmistelua ♡

    VastaaPoista
  10. Juhlat kuulostavatkin tosi hauskoilta! Täällä on myös usein sellainen tunne, että vuorokauteen pitäisi saada lisää tunteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisä tunteja todella kaivattaisiin :) tulisi niin tarpeeseen :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...