sunnuntai 16. elokuuta 2015

Ajassa taaksepäinTänään on aika kääntää kalenteria hiukan taaksepäin, eli noin kaksi vuotta. Elokuuhun myös, suurinpiirtein näihin samoihin aikoihin. 

Lähdin yksipäivä metsästämään eräitä valokuvia koneelta, ja jäin sitten toviksi aikaa näihin parin vuoden takaisiin tunnelmiin. Näistä nousi paljon hyviä että iloisia muistoja esille, joten halusin sitten jakaa näitä muistoja myös tänne! :-) 

Kuvat joita tänne nappasin, ovat varsin sekalaisessa järjestyksessä, mutta eipä anneta sen haitata menoa. 

Näyttääkö yhtään tutulta? :-)
Niin mukava kun näihin vanhoihin tunnelmiin olikin palata, niin tiettyjä asioita katselen myös hiukan hymy huulilla. Paljon on tuosta ajasta koti muuttunut! Mutta samaan hengenvetoon on sanottava että paljon on pysynyt myös samana. 50/50 ehkä? :-D 
Tuunattu lava - sängynpääty valmistui tuolloin juuri. Se oli silloin niin tärkeä juttu, ja olin asiasta aivan innoissaan. Mutta, kuulkaa, niin olen edelleen! :-) Tänä päivänä tykkään päädystä vähintään yhtä paljon kuin tuolloin. 

Tähdet olivat kova juttu tuolloin, niitä oli joka paikassa! Mutta tähti ähky iski itselle. Tähtiä tykkään edelleen ihastella lehdissä / blogeissa, mutta itselle on kiintiö täynnä. Jotain on kumminkin ollut pakko säästää tuolta ajalta, koska koskaanhan ei voi sanoa ei koskaan ;-) 

Värimaailma oli vaalea-beige. 
Hmm... ei paha ollenkaan, mutta musta-valkoisuus on kuitenkin vienyt voiton. 

Rottinkisia juttuja oli myös paljon, Siihen tuli myös jokin ähky, mutta sopivassa suhteessa tykkään niistä edelleen. Kun ei liikaa, niin toimii hyvin! :-) 
Pallovalot, ne olivat tullut pysyäkseen?! 
Tuon jopa uskallan alleviivata. Ensimmäiset pallovalot kotiutui meille noin kolmisen vuotta sitten. Ja hetkeäkään sen jälkeen ei ole ollut koti ilman pallovaloja. Värit ovat vaihtuneet, ja erilaisia versioita on ollut / on. 
Tälläkin hetkellä kolmet eri pallovalot ilahduttaa pimeneviä iltoja. Jokin siis on hyvinkin pysyvää! 

Sisustus elää kovasti, muutamassa kuukaudessakin huomaan kuvia katsoen varsinkin kuinka paljon muutosta teenkään kotona. Mutta sehän on mukavaa, jokaisessa hetkessä on hyvät puolensa, ja pääasia että aina olisi tyytyväinen mieli kuitenkin. 

Ja koska tänään on sunnuntai....
.... muistetaan herkutella! :-) Eiköstä vaan? 

Nyt tämä hieroo unihiekat silmistä, ja laittaa ajatuksen kohti työpäivää. Pitkä päivä vielä  edessä, ja huomena vapaa odottaa! 

18 kommenttia:

 1. Kaunista ollut tuolloinkin <3 Oikeasti nyt alkoi kyllä nuo lavat sängynpäätynä houkuttaa.. Meillä on nimittäin ihan hillittömän paljon kuormalavoja ja lisää tulee joka vuosi. Ja sängynpääty puuttuu. Täytyypä laittaa mietintämyssyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Jenna <3

   Suosittelen ehdottomasti lava päätyä. Tosi mukava oli tuunata ja on ollut huippu mieleinen aina :) meillä on nähty siinä useammat erilaiset valot ja sillä mm. Saanut aina vaihtelua :)

   Poista
 2. Niin se on että osa säilyy sisustuksessa pitkään ja osa katoaa vähin äänin taka-alalle :) itsekin olen huomannut että jos tulee liikaa hankittua vaikka esim. Rottinkia niin siihen tulee ähky :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin se on. Vaikka nyt päällisin puolin onkin tunne että ei tyyliin tuosta ajasta olisi mitään jäljellä kun tyyli muuttunut niin paljon :)

   Tuo ähky juttu on ihan tosi! Pitäisi nimenomaan osata hillitä vaikka kuinka ihastuisi johonkin :D

   Poista
 3. Ihanaa, että olet tyytyväinen vieläkin sängynpäätyyn :). Tietää, että on onnistunut valinta :).

  VastaaPoista
 4. Vanhoja kuvia on kyllä ihanaa katsella! Pallovalot on täälläkin pysyneet suosikkeina ja nyt niiden valosta saakin nauttia monesti iltaisin :) Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa tosi paljon :) mukavaa katsella ja muistella vanhoja :)

   Pallovalot on kyllä niin pop <3

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 5. Ihana nostalgiapläjäys <3 :-) Niin se vain mieli muuttuu näissä sisustusasioissa :-) Itsekin olen pikkuhilja karsinut
  kaiken romanttisen pois, myynyt ja myynyt, pois kaapinperältä pölyttymästä! Toivotaan ettei romantiikan nälkä iske aivan heti uudestaan! :'-D
  Mukavaa työpäivää <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kuulostaa hommat ihan samalta kun täällä :) täällä on kanssa kiertoon lähtenyt tosi reippaasti tavaraa tyylin muutoksen myötä :) vaikka vieläkin riittäisi karsittavaa :)

   Kiitos, pitkäpäivä selätetty ja tänään tyytyväisenä vapailtu :)

   Poista
 6. Vanhoihin muistoihin on niiiin kiva palailla!! Ja ihania oletkin löytänyt ♥ ♥ Ja tuo teidän sängynpääty on vaan niin ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä :) se on mukavaa :)

   Kiitos ihana Jenni <3

   Poista
 7. Kauniita kuvia parin vuoden takaa, ihana tuo teidän sängynpääty <3 Ja mukavaa, että samat jutut jaksavat ilahduttaa, silloin tietää tehneensä onnistuneita tuunauksia. :)

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3

   Sängynpääty on niin ilahduttaja edelleen tänä päivänä, eikä hetkeäkään ole toisin ollut :)

   Kiitos Jenni ja iloa uuteen viikkoon <3

   Poista
 8. Kiva postaus :) <3
  Mulla taas on mustavalkoisuus jäämässä taka-alalle ja valkoinen tulossa takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Niina <3 oli kiva muistella vanhoja :)

   Näin ne muuttuu, ei tiedä mikä tyyli vuoden päästä miellyttää :

   Poista
 9. Se on jännä miten oma sisustusmaku muuttuu ajan myötä. Tiettyihin asioihin kyllästyy ja osa taas säilyy pitkään lemppareina. Mulla on karsiutunut "liika" romanttisuus pois ja olen alkanut lisäämään hieman tummempia sävyjä. Jännä nähdä, miltä sisustus tulee näyttämään esim. puolen vuoden päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon se elää ja muuttuu :) tiedä edes sitten mikä kaikki siihen vaikuttaa :) mutta näin on hauska muistella ja miettiä :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...