maanantai 10. elokuuta 2015

Vain pieni palaUusi viikko jälleen alkamassa. Elokuu lähentelee puoltaväliä, nopeasti on jälleen kuukausi alkanut. Kesälomat ovat monilla takana päin, ja on aika aloittaa uusia juttuja. Itselle syksy on enemmän kaiken uuden aikaa, kuin uusivuosi. Monessakin mielessä. Tällöinhän sitä tottavieköön aloittaa kenties uusia harrastuksia, kesän jälkeen tsempataan taas urheilussa, lomat vietetty ja uusi kausi työssä alkaa. Mahtavaa, tämä kuulostaa hyvältä! 

Loman aikana kotoa oli tosiaan liki kaikki kukat kuolleet, ja ei auttanut muu kun tehdä iso ostos reissu Plantageniin ja kurkkia mitä nyt sitten laittaisi kesän jälkeen. Kesäkukkia ei niinkään enää tehnyt mieli ostaa, koska olen jo puolijalkaa syksyssä menossa. 

Mukaan tältä reissulta tarttui niin kukkia parvekkeelle kuin kotiin sisälle. Parvekkeelle ostin jo pari päivää aikaisemmin ison pallokrysanteemin, en vaan voinut vastustaa sitä ihanaa vaaleanpunan sävyä.... 
Ostohetkellä siinä oli vain pari kukkaa auki, mutta joka päivä uusia kukkia aukeaa ja kuinka kaunis se onkaan! :-) 

Singerpöydällä on keväästä asti nököttänyt reilun kokoinen hortensia, ja silmä on tottunut katselemaan siinä iso kokoista kukkaa täten. Pitkään sitten mietinkin että mitähän ihmettä siihen nyt keksinkään?! Kun en vastausta saanut, ajattelin jättää asian hautumaan ja siirtää kenties oliivipuun siihen siksi aikaa kunnes vastaus löytyy.
Vähän ennen kassaa kuitenkin oli iso määrä keskikokoisia krysanteemeja, ja en voinut taaskaan vastustaa tuota sävyä, joten siinä se päätös tuli. Iskin kotona innoissaan kukan Tinen koriin, ja kuinka hyvänkokoinen ja näköinen se onkaan siinä! :-) Tässä sitä nyt tuli sisällekin se pieni pala syksyä....


Ihanaa uutta viikkoa! <3
18 kommenttia:

 1. Kesäkukat menestyivät huonosti minullakin viileiden ilmojen ja tuulten vuoksi mutta nyt elokuussa ne ovat alkaneet kasvaa pötkähtää:-) Kiva tuo Singerpöytä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun eivät kuitenkaan mennyt kylmän kesän myötä :-) Nyt sitten ilman muuta aika nauttia niistä kun kukoistaa :-)

   Singer on <3

   Poista
 2. Näyttää niin kivalta :) mä en laittanut tänä kesänä ollenkaan kesäkukkia kun perennapenkit alkaa olemaan jo niin isoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna kovasti! :-) <3

   Se onkin aivan ihana, kun omalla pihalla kukoistaa :-) Sitä kauneutta on ihana seurata :-)

   Poista
 3. Sama täällä muuten. Syksyllä tekee mieli uudistaa monia asioita ja päässä pyörii valtavasti ideoita mitä haluaisi toteuttaa! Ihanaa syksyä ja intoa arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, tässä on paljon enemmän itselläkin uuden aloittamisen tunnetta kun uutena vuotena! :-)

   Kiitos paljon Susanna ja samoin teille! <3

   Poista
 4. Kaunista <3 Täällä myös kesäkukat jotka ovat olleet sateen armolla todella huonossa kunnossa ja suunnitelmissa on vaihtaa osa niistä syksyisempiin. Syksy on minulle myös paljon suurempi uuden alku kuin esimerkiksi uusi vuosi ;) Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Hiljalleen syksyisempään ilmeeseen muuttamista, kuulostaa oikein hyvältä :-) Olen itse niin syksy ihminen ja olin jo jonkin verrankin syksyisissä fiiliksissä mutta nyt nämä helteet veivät sen :-D Hih.

   Mukava kuulla, samainen tunne täällä, tässä on paljon uuden alkua :-)

   Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! <3

   Poista
 5. Mun orkidea kans kuoli muutama päivä takaperin! Eipä kauaa kestänyt!!

  Oikein mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyhkis :-/ Nuo ovat niin haasteellisia, eikä täälläkään pidempää aikaa saada pidettyä hengissä, sitten on vaan uuden aika... :-)

   Kuten myös! <3

   Poista
 6. Krysanteemit kyllä kuuluvat syksyyn! Ihana <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ilman ei osaa olla :-)

   Poista
 7. Kaunis sävy krysanteemissa, sopii ihanasti tuohon pöydälle <3 meiltä löytyy valkoinen pallokrysanteemi ulko-ovelta ja tykkään kovasti, kuuluu meillä joka syksyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Lemppari vaaleanpunan sävy! :-) Tykkään niin, ja ei vaan voinut vastustaa :-)

   Kuulostaa upealta, se on niin kaunis! :-) <3

   Poista
 8. Mulla jäi tänä vuonna hankkimatta kesäkukat ja muutenkin kukat on todella vähissä. Ne on kyllä niin kauniita, pitäis kai itsekin suunnata kauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat kyllä tuo kotiin oman piristyksen ja elonsa :-) Vielä muutama tovi sitten en niin ajatellut, mutta nyt olen niin kukka fani :-D

   Poista
 9. Täälläkin on jo krysanteemit hankittu. On ne kauniita <3 Ja kukkivat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, mukava kuulla! :-) Ne ovat kyllä niin kauniita! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...