perjantai 15. huhtikuuta 2016

# tgif


PERJANTAI, se on täällä! Yksi ylimääräinen vapaapäivä viikonlopulle, ja tarpeeseen tulee. Aamusta heti kiiruhdan kampaajalle, ja sitten jatkan siitä asioille. Koetan olla mahdollisimman tehokas, ja toimia nopeasti. Sitten ehtisi vielä nappaamaan kävelysauvat mukaan, ja heittää reippaa lenkin. Illalla odottaa elokuva // ravintola reissu. Siinäpä se sitten alkaakin olla perjantai taputeltuna. 

Hmm... ajatuksissa oli vielä ehtiä laittamaan parvekkeelle hieman kevät kukkia, mahtuukohan kaikki tähän ylimääräiseen vapaapäivään?! :-) 

Olen taas viime aikoina imenyt sisustuslehdistä paljon inspiraatiota. Niin kotiin, kuin parvekkeelle että niistä aina yhtä ihanista kuvista valokuvaukseen. Lemppari lehtenä kiikkuu varmasti edelleen Unelmien talo&koti, ja tiukasti kärjessä tulee Koti ja keittiö, joka tällä hetkellä tulee kerran kuussa kotiin. Myös Glorian koti että deko. on todella suosittuja, ja luettuja lehtiä täällä. Niin tuo lemppari lehtien kokoelma kasvaa kummasti. Mutta, nälkähän kasvaa syödessä, vai kuinka se meni?! :-) 

Löytyykö listalta omaa lempparilehteä, vai onko se jokin muu? :-) 

Sisustuslehden kylkeen vapaapäivänä kuuluu yleensä ehdottomasti se kuuluisa tee kupponen. Kaapin kätköistä löytyi kuitenkin yhteen vapaapäivän aamuun vielä yksi " Daim kahvi ", joka onkin tosi suurta herkkua täällä. Ikävä kyllä sitä ei taideta enää valmistaa, koska missään ei ole näkynyt?! 

Nyt täytyy alkaa aamupalalle, ja päivän touhuihin! 

14 kommenttia:

 1. Mukava piristyspostaus perjantaiaamuun :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka mukava kuulla :-)

   Kiitos, ja iloista uutta viikkoa! :-)

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa, aurinkoista päivää <3 Olisipa huippua päästä kampaajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, alkuviikon iloa sinne! :-) <3

   Kampaaja käynnit ovat kyllä arjen luksusta :-)

   Poista
 3. Minulla on blogien myötä vähentynyt tosi paljon lehtien tilaaminen. Silloin tällöin tulee tilattua lyhykäisiä jaksoja. Toki vino pino löytyy vanhoja lehtiä joita selailemalla kyllä edelleen inspiroituu ja tulee mun välillä napattua kaupasta irtonumeroita.

  Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä oli myös jossain vaiheessa tuo sama vaihe, että lehtiä ei tullut niin paljon tilattua // ostettua, koska blogeista sain paljon inspistä. :-) Nyt kuitenkin olen huomannut, että välillä sen teekupposen seuraksi on mukava ottaa lehti, vaikka ahkerasti blogeja luen lisäksi :-) Vastapainoa.

   Kiitos, ja iloista alkuviikkoa! :-)

   Poista
 4. Kuulostaapa virkistävältä sinun perjantai, nauti :) Oma lemppari lehti on ehdottomasti Unelmien talo&koti, muita sisustuslehtiä ei tule paljoankaan tällä hetkellä luettua.

  Aurinkoa viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, perjantai sujui nopeasti ja mukavasti :-) Ihana aurinkoinen päivä oli plussaa ehdottomasti :-)

   Mukavaa uutta viikkoa! <3

   Poista
 5. Lehtiä on täälläkin tullut luettua, kunpa ehtisi vaan toteuttamaan kaikki kivat ideat. :) Mukavaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, ideoita tulee välillä hiukan ylikin :-) Itselläkin on aikamoinen DIY lista tällä hetkellä :-)

   Mukavaa uutta viikkoa! :-)

   Poista
 6. Ihanalta kuulostaa päiväsi <3 Samoja lehtiä luetaan vaihtelevasti täälläkin vaikka kovasti yritän vähentää lehtien ostamista. Ehdoton lemppari taitaa minulla olla ruotsalainen Lantliv, juuri siivosin kaappeja ja löytyi vino pino vanhoja lehtiä. Aloin niitä selailemaan ja nehän tuntuu edelleen ihan ajankohtaisilta ja uusilta :) Kaunista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli oikein onnistunut :-) <3 Ainoa että tietysti liian nopeastihan se meni :-)

   Vanhoissa lehdissä on aivan oma tunnelmansa. Olen huomannut saman :-) Välillä teen sitä itsekin, että käyn kaivamassa nimenomaan pari vuottakin vanhoja lehtiä, ja kuinka ihana niistä on inspiroitua :-)

   Mukavaa uutta viikkoa! <3

   Poista
 7. Oih. Kuulostaa ihanakta päivältä! Minunkin pitäisi päästä kampaajalle ja mahdollisimman pian :). Alkaa pehko olee sen verran iso! Huoh! Mulla ei ole sinällään lempparilehteö ja aika harvoin edes ostan. Blogeista saan inspiraation :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantai ja viikonloppukin oli aivan ihana, jälleen vaan tosi nopeasti mennyt :-) <3

   Blogeista saa valtavasti inspistä, se on totta :-) Välillä on vaan niin mukava ottaa se lehti käteen ja jättää some hetkeksi :-) Vaikka itsekin ahkerasti seuraan :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...